Bana Yardımcı Olabilecek var mı :(

aLaNGuVa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
19
0
Merhabalar öncelikle.. yazıp yazmama konusunda cok kararsız kaldım ama belki yardımcı olursunuz diye düşündüm.. şimdiye kadar akupuntur diyetisyen diyetler vs.. hep başlandı hep bitti. sabrım yok sanırım ama artık bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. yaşım 22 boyum 1.68 ve ne yazıkki kilom 145 :KK43: neler yapmalıyım nerden başlamalıyım bana yardımcı olun lütfennn :'( spor ve beslenme olarak neler yapmalıyım. doktora gittim eskiden insülin direnci vardı artık kalmadığını söyledi ama doktorla olmuyor bir şeyleri benim benimseyip yapmam gerekiyor. yardımcı olun lütfen :KK43: şimdiden teşekkürler..:18::18:

Merhabalar öncelikle.. yazıp yazmama konusunda cok kararsız kaldım ama belki yardımcı olursunuz diye düşündüm.. şimdiye kadar akupuntur diyetisyen diyetler vs.. hep başlandı hep bitti. sabrım yok sanırım ama artık bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. yaşım 22 boyum 1.68 ve ne yazıkki kilom 145 :KK43: neler yapmalıyım nerden başlamalıyım bana yardımcı olun lütfennn :'( spor ve beslenme olarak neler yapmalıyım. doktora gittim eskiden insülin direnci vardı artık kalmadığını söyledi ama doktorla olmuyor bir şeyleri benim benimseyip yapmam gerekiyor. yardımcı olun lütfen :KK43: şimdiden teşekkürler..:18::18:

meraba canım ben 25 yaşında 2 çocuk annesiyim 163 boy 57 kiloyum ve bu kilomu bile kafama takıp sorun eden biriyim yani bu konuları zayıflama sıkılaşma gibi çok çok çok araştırırım 4,5 ay önce 61 kiloydum sadece akşam 6dan sonra hiçbirşey yemeyerek 1 ayda 58 oldum tek yaptığım akşam 6 dan sonra asla bişeyler yememekti.. tabi gündüzde herzaman yediğin yemekleri ye ama daha az.. yani ben normalde kahvaltıdaki bu simitin tamamını yerdim öyleyse 4 de 3çünü yemeliyim.. normalde 1 koca tabak makarnayı yerdim öyleyse şundan bikaç kaşık çıkarayım gibi devamlı yediğini azalt ama yavaş yavaş.. tatlı canın çok isterse öğlen 12 den önce ve normalde yediğinin yarısı kadar ye.. akşam 6 dan sonra canın bişeyler isterse nasıl olsa sabah istediğim kadar yerim diye düşün böylece tatlı krizlerinden ve diyet yapıyorum asla sevdiğim şeyleri yiyemiycem psikolojisi olmadığı için rahat geçer ve bıkmazsın.. yasak koyma kendine canın bişeyi çok isterse ye ama az yani 4 dilim baklava yiyosan 2 dilim ye anlatabildimmi aklın onda kalmamış olur ve zaten daha az yiyerek vücudunu şaşırtmış olursun son olarak ekleyebilirsen buna bide 30 dk yürüyüş ekle.. 1 ayda 130 lu rakamları görürsün eminim.