bana yardım etmenizi bekliyorum

K

kewser1463

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kewser1463
ben 2 erkek arasında kaldım birinin adı fatih diğerininkide melih...melih daha yakışıklı ama ben fatihi daha çoq sewiyorum!:asigim:tek sorunum bu da deil fatihin bi belası var ve benim onun fatihi sewdiğini bildiğimi biliyo eğer benm fatihi sewdiğimi duyarsa beni öldürür ben şimdi ne yapacağmCADIARZU bana yardım edin lütfen

• Konu Sahibi kewser1463
bulmaca gibi....
helvanı yeriz güzelim afiyetle ......

• Konu Sahibi kewser1463
Kız valla zopalıycam seni şimdi :eek:klava:

Daha 13 yaşındasın, ne Fatihi ne Melihi?
Ders çalışman lazım senin şimdi dersssss, bak sınav var sene sonu, Fatih ya da Melih mi girecek o sınava he?

Valla zopa geliyo bak...:eek:klava:

• Konu Sahibi kewser1463
A'mı diyim B'mi diyim C'm i diyim bilemiyimşakkıdı
Bence sen bunları boşver üçüncüyü bul:eek:
Hadi sana kolay gelsin

• Konu Sahibi kewser1463
daha 13 yaşındasın ve 2 sevgili arasındamı kaldın.:uhm:
valla sanki fıkra gibi.guzum sen daha bebesin ilk önce oku hayatını kurtar... karıyer yap sonra çocukta yaparsın.bırak erkekler koşsun peşinden...

• Konu Sahibi kewser1463
Kız valla zopalıycam seni şimdi :eek:klava:

Daha 13 yaşındasın, ne Fatihi ne Melihi?
Ders çalışman lazım senin şimdi dersssss, bak sınav var sene sonu, Fatih ya da Melih mi girecek o sınava he?

Valla zopa geliyo bak...:eek:klava:

13 mü :1shok:
yakın zati aydındaymış bi koşu gidip sacını başını yoliyim su ufaklıgın :mymeka:
haspinallah ya....

• Konu Sahibi kewser1463
Güzelim ben 26 yaşındayım kimse yok hayatımda :kahve:sen 13 yaşındasın maşallahın var yani.
Bana bu işin sırrını öğretsene ben de bulayım birilerinikaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi kewser1463
kendimi intiyar etmek istiyom senağlama
elin ufaklıkları 13 ünde 2 sevgili arasında kalıyor
ben 26 yaşındayım hala tık yok benneyaptımki-tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi kewser1463
cicim ya ne uğraşıyon bunlarla senin okulun yok mu aşk meşk yalan sen kafanı derslere ver biraz daha büyü erkeklerle işin olmasın

guzelım sana nasıl yardım edelım 13 de 2 arasında kalan 23 de 20 arasında kalır o zman hıc ısın ıcınden cıkamassın bosver bu ıslerı cocuksun sen cocukkkkkkkkkkkkkk ye ıc ders yap tv ızle ılerde bunlardan zaten bıkacaksın

ben 2 erkek arasında kaldım birinin adı fatih diğerininkide melih...melih daha yakışıklı ama ben fatihi daha çoq sewiyorum!:asigim:tek sorunum bu da deil fatihin bi belası var ve benim onun fatihi sewdiğini bildiğimi biliyo eğer benm fatihi sewdiğimi duyarsa beni öldürür ben şimdi ne yapacağmCADIARZU bana yardım edin lütfen

Canımcım ya anlamadım ben seni tam bilmece valla :uhm:

Daha çok sevdiğin Fatih, :nazar:
Aşık olduğun Fatih, :nazar:
Fatih'i sevdiğini bilince seni öldürücek olan yine Fatih,:nazar:
Melih sadece yakışıklı anladığım kadarıyla konuyla başka bi alakası yok :1no2:

O zaman bırak sen Melih'i ve diğer karşına çıkacak yakışıklıları ve sevdiğine koşş hihoyyyt

:roflol::roflol:ya şundadır ya bunda helvacının oğlundaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

amannn sende beee canımm bu yaşta ne kafanı takıyorsun bunlara biz bu yaşta sevgili nedir onu bile bilmezdikk yahuuu :eek:klava::eek:klava:

fazla çıkma kızım başın döner sonra kafayıda üşütürsün bu yaşta ne anlıyon sen sevmekten anacım biraz büyü aklın başına gelsin o zaman anlarsın belki gerçek aşk ne demekmiş acı mı çekmek mutlumu olmak pişmanda olursunya neyse allah pişman ettirmesin

offf çocuk oyunu gibi yaa kimi seviyosan ona git kim kimi öldürüyooo
13 yaşındasın sende kaç imam nikahıu kıy tamam işte
kızım git dersine bak yaa ne hayır gelcek sana fatihten melihten bizde okulda ne fatihler gördük ama bak şimdi ne melih ne fatih kaldıııı

valla kardeşim senin yaşındayken sevgilim bile yoktu hızlı atılmışın hayata :) sen bence ikisinide boşver yeni bir sevgili bul kendine ama biraz daha bekle istersen bu kadar acele etme

Allahim deliricem ya 13 yasindaki kiz 2 tane sevgili buluyor benim 23 yasindaki kizimda hala tik yok... durun gidipte bir kosu kizimin kafasini kirayimda geleyim :eek:klava:

X