Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annesinin evde olmadığı bir günü ayarlasanız sevgilinin kardeşiyle.Sonuçta alışverişe ya da ne bileyim güne falan gidiyordur herhalde
Sen herşeyini hazırlarsın,sadece yazı yazan kumaşı asmak,uçan balonları havaya bırakmak falan kalır geriye.
Ayrıca pastayı da kendin yapabilirsin.Benim bir konum vardı,sevgilime kendim yapmıştım doğum günü pastasını,hem daha masrafsız oluyor,hem daha çok hoşuna gider senin yaptığın pasta
Konumun linkini de vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/534270-kucuksirin-ask-pastam9829.html
Pasta yapmasan da küçük kalp şeklinde kurabiyeler yapıp kurabiyelere çubuk geçirip pişirdikten sonra üzerine benim pastam için yaptığım
şeker hamurundan kaplayabilirsin.Dr.Ouetker'in renkli glazürüyle de kurabiyelerin üzerine minik notlar yazabilirsin
Daha çok fikir çıkar da senin hayalgücüne kalmış tatlım.