• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin :((

elisim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
5
0
16
İçel Mersin
16 yaşındayım . yaklaşık 1 ay önce 16ıma girdigim gün erkek arkadaşım zoruyla ilişkiye girdik . Tam bi birleşme olmadı . Ama sürtünme yoluyla . ilişkiden 1 gün sonra regl oldum . sonra aklıma hamilelikle ilgili seyler geldi. Acaba hamilemiyim ? adetim 25 günde olurken bu ay daha olmadım lütfen yardım edin

kızlar biri banada yardım etsin lütfen kimse cevap vermiyoor :( benim geçen ay adetimden bikaçgün önce korunmasız bi ilişkim olmuştu sonr adet oldum ama biraz daha az geldi ama normal adet gibiydi kanamam lekelenme değil sonra bu ay hasta olmadım test aldım negatif eh 1 ay geçti kesin sonuç mudur acaba hiç bi belirtimde yok yanii sadece yeni bi göğüs ağrısı başladı o kadar lütfen cvplar mısınız teşekkürler

16 yaşında cinsel ilişki, bu acele niye anlamadım... erkek arkadaşın zorladıysa şikayetçi olsaydın, çekseydi cezasını. olurmu öyle şey.

eczaneden bi test al yap bakalım, hamilemisin değilmisin çıkar sonuç

Son düzenleme:
hamile değilsindir merak etme sürtünmeyle hamile kalma oranı cok cok düşük stres yapma düzelir

burada o kadar çok buna benzer konu açılıyor ki.... öncelikle şu sorulara cvp ver ozaman..

tam bir birleşme oldumu??

erkek arkadaşın boşaldımı??

boşaldıysa nereye boşaldı??

geçenlerde bir dizi de olmuş bu olay doğum gününde hediye olarak kendini veriyo kız
o diziden etlilenmiş olabilir ,özenti ve cahil gençlik

bence ikinizde kesin hamilesiniz :ssz:

ben 25 yaşındayım :) cahillikten değil hatta evet cahillikten pek hakim değilim böyle konulara saol;)

sadece sürtünnme yoluyla ilişki oldu. Erkek arkadasımdan zevk suyu geldi pantolonuma 1-2 damla geldi . üzerime boşalmadıgını söyledi . ama boşaldktan 5 dk sonra erkek arkadasım kendisini kaybetmeye başladı ve tam birleşme olmasını istedi , denedi ama olmadı

geçenlerde bir dizi de olmuş bu olay doğum gününde hediye olarak kendini veriyo kız
o diziden etlilenmiş olabilir ,özenti ve cahil gençlik

bence ikinizde kesin hamilesiniz :ssz:

yapma yaa kızları daha beter stresse sokma....yaptıkları tasdik edilir şey değil ama bu şekilde yargılamak bnce yapıcı olmuyor...doğruyu güzellikle anlatmak lazım bence yoksa aksi inada dönüyor,zaten bu tip şeyler de bi baskının sonucu oluşan meraktan kaynaklanmıyormu??

neyse bn yukarıdaki sorularıma cvp alamadım ama sürtünmeyle hamile kalınmaz,bn evliyim tam bir birleşme olmasına rağmen (korunuyoruz) hamile kalmıyorum,sürtünmeyle olacak iş değil...tüm yaşadığınız sancılar,gecikmeler,göğüste hassaslık,hatta baş dönmesi,mide bulanması ve karında şişlik bile hissedersiniz bunların hepsi psikolojik...aslında adet olcaksınız bi kaç güne ama stressten uzuyor ve bu belirtilerde regl belirtileriniz...stress yapmayın ya bidahaki sefere daha dikkatli olun ya da hiç bulaşmayın böyle şeylere:)

sadece sürtünnme yoluyla ilişki oldu. Erkek arkadasımdan zevk suyu geldi pantolonuma 1-2 damla geldi . üzerime boşalmadıgını söyledi . ama boşaldktan 5 dk sonra erkek arkadasım kendisini kaybetmeye başladı ve tam birleşme olmasını istedi , denedi ama olmadı

e olmaz tabi boşaldıysa şeyi inmiştir:)) neden denedi onu da anlamadım:)

Sana tavsiyem testten sonuç çktıgındada snin için pek kolay bir yol kalmıyor .
Sen ilişkilerinden sonra ertesi gün hapı kullan 72 saat içinde kullanabliyosn
Çnkü diğer türlü yine risktesin , blip bilmemnin önemi yok .
Emn olmak istersen test yap .
Haricinde dediğim gbi kullan o ilacı ilşkinden sonra olmadı , devamlı yapıyosnz korunursn

of üstünde giysiyle nasıl hamile kalcan ya bence yapma bi daha aileni düşün iyi düşün...

Back