Bana yardım edin?

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
278
102
38
İyi akşamlar.Konuyu bazıları belki onemsemeyecek vs ..Benim için ciddi çok ciddi bir sorunum var..Eşim bazen beni akşamları iş çıkışı almaya gelir .bir arkadaşımız var iş yerinde boylu poslu fiziği mükemmel ilgi çeken bir kız yani daha doğrusu esinden yeni ayrildi ..Bu arada eşim bu kadar ayrıntı bilmez arkadaş hakkında birkac defa bakışlarını yakaladım önce belli etmedimBugun tekrar yakaladım yok ben yola bakıyordum oysa ki yola bakilacak bir yer değil yok sen yanlış anladın..En son şu noktaya geldik çok güzel bakılacak olan biri değil.sonuc olarak inanmadım ama ona çok kötü bir tavır koymak istiyorum.Ozellikle açıklamalari çok gururumu kırdı.Bana akıl verin lutfen

Kıskandığınızı belli etmeyin bence eşiniz siz yokken de güzel fizikli insanlara denk gelebilir o zaman nasıl önlem alacaksınız ? adamın gözü başka yere kaymak isterse kayar sizi seviyorsa kaymaz sevgisinden emin değilsiniz heralde

İyi akşamlar.Konuyu bazıları belki onemsemeyecek vs ..Benim için ciddi çok ciddi bir sorunum var..Eşim bazen beni akşamları iş çıkışı almaya gelir .bir arkadaşımız var iş yerinde boylu poslu fiziği mükemmel ilgi çeken bir kız yani daha doğrusu esinden yeni ayrildi ..Bu arada eşim bu kadar ayrıntı bilmez arkadaş hakkında birkac defa bakışlarını yakaladım önce belli etmedimBugun tekrar yakaladım yok ben yola bakıyordum oysa ki yola bakilacak bir yer değil yok sen yanlış anladın..En son şu noktaya geldik çok güzel bakılacak olan biri değil.sonuc olarak inanmadım ama ona çok kötü bir tavır koymak istiyorum.Ozellikle açıklamalari çok gururumu kırdı.Bana akıl verin lutfen
Izlemeye devam edin sakince belli etmeyin bir haltlar karıştırıyorsa belli olur.Kocanız genelde nasil tip bakarmı çok kadınlara?
Belki kadında rahatsız olmuştur bakışlarından.

Evet, ben de sinir oluyorum böyle şeye.
Biraz daha gözlemleyin, sakin olun ama erkek erkektir işte eşiniz de olsa

Siz aklına sokmussunuz gibi duruyor ? Eşinize güvenmiyor musunuz ?

Açıkcası erkeklerin güzel kadınlara baktığı gerçeği evrensel onu bi kabul edelim hatta erkekler değil kadınlar bile güzel ya da yakışıklı görürse bakar, bunu direk niyeti bozukluk olarak algılamayın. Sadece sizin yanınızda dikkatinizi çekecek şekilde yapması hoş olmamış, sizde uyarmışsınız. Ama sürekli üzerine bu şekilde gitmek cazibe uyandırır diye düşünüyorum caydırmaktan öte. O yüzden tepkinizi çok abartmayın bence.

Ya bana normal geliyor nedense bu gibi durumlar. Tabiki ölçüsünde..
Yani güzel olana bende bakarım, eşim baktığında da neden baktı ya da neden bakıyosun diye de sorgulamam.
Neye veya kime baktığıyla değil de ne niyetle ve nasıl bakıldığı önemli bence.
Sizin yanınızda kimseye bakmayıp (bakmıyor gibi gözüküp) siz yokken bakması daha kötü bi durum bence..

Güzel insan görünce bende bakıyorum bakarken Allah neler yaratıyor diye söyleniyorum.
Eşiniz yeterince bakmış devam etmesi gereksiz ve rahatsız edici karşı taraf rahatsız olmaya başlayabilir

Yapmayın böyle.Ne dersi .Okul değil ki hayat.Belki bakmıyor belki öyle değil.Guvenin kendinize birbirinizi seçtiniz birbirinizi seviyorsunuz.Sizin hiçbir eksiginiz yok.Kim kime niye baktı diye hepimiz sazı alsak elimize huni takariz At gözlüğü takacak halimiz yok .Ve derdiniz komik değil sizi çok iyi anlıyorum ama eşiniz diyelimki baktı diyelimki ders verdiniz bu beyhude çaba neye yarar.Bosanacakmisiniz adamdan yada sen bakiyorsun bende bakarım diye yarisami girecek.Bununla baş etmenin yolu sinirden olseniz bile takmamak evet takmayio gülüp geçmek .Bu sizin kendinize güveninizi gösterir.Yaniliıyor olursanizda zaten kimse kimse ile zorla durmaz sizi seven sizindir .Sevmeyen herkesindir.

Kıskançlığın temeli özgüven eksikliği ve kendini eksik ve yetersiz görme temeline dayanır. Serhat Yabancı

X