• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardım edin nolur delirmek uzereyimmmmm

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar ya sacıma krepe balyaj yaptırdım. renk tamamlansın dıye ustlere de balyaj attı 3-4 tutam ama ıgrenc oldu o ustlere atılan bıde ben bu kadar acık renk ıstemıyodum karamelımsı ıstıyodum ama bu renk resmen sarı oldu ya delırcem mafoldumben dun boyattım sacımı acaba ustune loreal castingin 700 kumralına boyasam nası olur sızce?bıde kac gun sonra boyamalıyım sacımın daha fazla zarar gormemesı ıcın? zaten oreal degdı sacıma bı defa yıprandı nolur yardım edın ya kendımı gordukce delırıyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
hemen saçını boyama bence yoksa mahvolur saçın zaten açık renk olmuş bi de onun üstüne hemen boyarsan iyice yıpranır.bikaç yıkamadan sonra zaten sarı rengin çiğliği gider oturmaya başlar renk.eğer o zaman hala beğenmezsen kuaföre gidip boyat bence kendin boyama.

ole mı? daha da cok acılmasın sımdı ondan korkuyoru ıyıce sarılasmaz mı yıkadıkca??

ama kaplana benzedım sankı ya bu ne yaa ustlerı cok fena mafoldumben bıde ıyıce sararırsaaa..... mafoldumben

şimdi sana farklı geliyordur biraz beklemende fayda var bencede saç rengi henüz oturmamıştır yıkadıkça belli olur, o zamanda beğenmezsen boyatırsın.

casting serisi saç rengini açarak boyayan bir seri değilmiydi , yoksa benmi yanlış hatırlıyorum başka bir serimiydi o:uhm:

yok cnm cok yavas yavas acıyo sacından acık bı renge boyarsan cok az farkedıyo zamanla acılıyo

hmmm tamam o zaman, aman daha fazla açılmasın saç demiştim de, eğer acilse boyaman gerekiyorsa hemen ve yıpranacağında korkuyorsan cila yapabilirsin derim ben biraz olsun rengini koyulaştırmış olursun böylelikle

Back