- 4 Ekim 2009
- 1.833
- 287
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım da lütfen hayatını karartma, evet aşka çok değer veriyorum ben de ama işte, hayatta başka değerler de var, aileni üzme.mutlu olursun inşallahÇok sağolun okuyup fikir verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim
sen çok şans vermişsin canım benim... daha ne yapacaksın? umarım çocuğun yoktur ondan. madde bağımlısı bi babasımı olsun bebeğinin istiyorsun? bu adam ne çalışabilir doğru düzgün ne sana ne de bebeğine bakabilir. çok kitap okudum bağımlılarla ilgili kriz anında herşeyi yapıyorlar afedersin ama sevdiği kızı satanlar var madde bulmak için. daha 20 yaşındasın kimse seni kınamaz madde bağımlısı bi adamdan boşandın diye. bilmiyordun evlenince öğrendin daha çok toysun kendi halimi hatırlıyorum 20 yaşındayken. en güzel yıllarını böyle ağır bi sınavla geçirme boşan kendine yeni bir sayfa aç. kaldıramıcak birşey yok erkeklerin gerçeklerle yüzleşmeden fix kaçış yöntemleridir başka kızlarla kadınlarla konuşmak. bu kkonuda çok başarılılar. hepsini seni düşünmemek için yapıyor. ne olursun arkana bakma bağrına taş bas.
şuan üzülsende en iyisi olmuş inan.
hadi kendin bir şekilde katlandın diyelim ileride çocukların olduğunda onların bağımlı bir babaya sahip olmasını ister miydin?
sen okuluna devam et daha yaşın çok genç kendine yeni bir yol çiz.
rica ederim canım da lütfen hayatını karartma, evet aşka çok değer veriyorum ben de ama işte, hayatta başka değerler de var, aileni üzme.mutlu olursun inşallah
evet kurar madde dolu bi hayat ve ucube kadınlarla dolu bir hayat kurar evlilik dışı çocuğu dünyaya gelir ne idüğü belirsiz kadınlardan... topluma faydasız zavallı acınacak çocukları olur. ölümü ise hiç bahsetmek istemiyorum ama bahsedicem. bir gece vücudu artık zehire dayanamayıp iflas eder cansız bedeni tenhada veya pis bir evde kokmuş halde tek başına bulunur... bağımlıların ne yazıkki renkli bir hayatı olamaz canım beni affet. siyah beyaz yaşayıp ölmeye mahkumlar.Çocuğum yok , kendine yeni hayat kurup mutlu olacağını söyledi.
Kimse beni kınamıyo çok dayandığımıda söylüyo.
Bi ben daha bulamaz biliyorum ama nniye böyle hissediyorum bilmiyorum
evet kurar madde dolu bi hayat ve ucube kadınlarla dolu bir hayat kurar evlilik dışı çocuğu dünyaya gelir ne idüğü belirsiz kadınlardan... topluma faydasız zavallı acınacak çocukları olur. ölümü ise hiç bahsetmek istemiyorum ama bahsedicem. bir gece vücudu artık zehire dayanamayıp iflas eder cansız bedeni tenhada veya pis bir evde kokmuş halde tek başına bulunur... bağımlıların ne yazıkki renkli bir hayatı olamaz canım beni affet. siyah beyaz yaşayıp ölmeye mahkumlar.
beyin bu dünyada deil ki kafa bi milyon nasıl ne ara mutlu olacak canım onu kendin gibi görmeeeee. eğer onun hislerini biraz anlamak istiyorsan internetten bağımlıların hayatını hislerini oku.Dışardayız bi gün ikimiziz bankanın önündeyiz taşınacağız çevre değişikliği yapıcaz o iyi olsun diye. Bankada da işimiz var herneyse biri geldi Bali çekiyo para dileniyo perişan halde ürktüm geri çekildiim gitti ordan o kişi.
eşime o zaman dedim ki elinden tutuyorum sen böyle olma iyi ol düşme diye. Bana bize yardım et olur mu demiştim.
Tarifinden aklıma o an geldi. Ne biliyim aacaba diyorum iyi olsun diye kendi psikolojimi alt üst eettiğim ya başkasıyla mutlu olursa. Ben buna dayanamam.
Ailem bitti kurtuldun şükür et diyo. 20 yaşında boşanmış biri olmayı istemezdim oysa iyi olabilirdi.
bence sen el aç allah'a şükret o seni bıraktı. ayrıca bir daha el aç ve bir daha şükret çocuğunuz olmamış. allah korusun kendini kaybedip aklı başında değilken seni asıp kesebilir de. seni istemiyorsa bunca iyiliğine karşı sen hiç isteme ya seni anlıyorum ama sevgi geçiyor yalnızken geçmez tek başına acı çekersin taki başka biri hayatına girdi ilgin dağildi meşgul oldun o zaman unutursun.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ancak takip ediyorum normalde üye oldum çünkü birilerine anlatmam lazım içim içimi yiyiyo anlatacak kimse de yok sizler iyiki varsınız
ben iki senelik evliyim amcamın oğluyla evlendim. Severek evlendim. Evlendiğim ilk dönem madde bağımlısı olduğunu öğrendim çok çemkirdim kendimi kullanılmış hissettim ne yani neden evlendikten hemen sonra söyleniyordu. Çok üzüldüm kızdım kırdım kırıldım. Içine kapanıktı deli oldum oysa biz anlaşıyorduk iyiydik resmen afalladım. Sonra eski sevgilisine mesaj attığını gördüm. Babamın evine döndüm ama ayrılmadık tövbe ettim düzeldim dön dedi. Seviyordum da döndüm. Iki ay sonra yine madde aldı özel bi hastahanede yattı tedavi oldu ben hep yanında oldum altı ay tedavi gördü en büyük destekçisi bendim. Ailesi bilinçsizdi onlar da maddi konuda destek oldular her zaman. Çok iyiydim ona karşı bunu herkes görüyordu başlarda iyi değil değildim sadece olanları kaldıramadım şimdi daha sakin anlayışlı sabırlıydım. Altı ayın sonunda bi boşluk oldu tekrar madde almasın diyettatile çıktık fakat yanında getirmişti tatildeiken ggördüm kendine yardım etmemesine çok kızdım ve bitti gidiyorum dedim geceydi sabah oldu bana yalvardı Hayır asla olmaz bitti dedim. Otobüse bindik geliyoruz tekrar eve kıyamadım onu bırakmaya biliyordum beter olucaktı yinettamam dedim. Eve ggeldik erken neden geldiniz diyenlere sıkıldık dedik. Hastahaneye gittik doktor çevre değiştirin dedi. Aileye tekrar madde kullandığını anlattık böyle bi yol izlemek gerek dedik. Ailesi çok kızdı kendine yardım etmemesine istek anında doktoru aramamasına bana gitme onunla dediler ama ben bu yolu denemek istedim. O iyi olur sandım. Hiç bilmediğim tanıdığım kimsenin olmadığı ufak bi yere taşındık eşimle. Eşim sessiz öyle ilgili değil psikolojisi biraz bozulmuş biri. Seviyorum ya denemek istedim. Herkesi karşıma aldım eşimin babasına amcam a eşim e kızmamasını söyledim vs vs.
taşındık ve üç ay sonra eşim alkol aldı. Alkol madde nin başlangıcı sordum Hayır dedi içmişsin dedim kızdı bi hafta konuşmadı ve yine içti bu sefer itiraf etti. Bende elimden geleni yaptığımı bana bizekkendine yardım etmediğini söyledim. Gidiyorum dedim gitme demedi.ailemş aradım geliyorum diye. Ve istemeye istemeye geldim.
Çok seviyorum kızlar. Gittiğim için benden nefret eetmiş. Ama ben her yolu denedim. Hep yanında oldum ona rağmen . Boşanma davası açtı imam nikahıyla beni boşadı.
En kötü gününde yanında oldum çok sevdim. Facebook hesabı açmış kızlarla yazışıyo kaldıramıyorum
Canım çok acıyo napıcam bilmiyorum ailesi bana minnettar zaten amcamlar amcam her gün arar kızımsın der.
ben boşanmak istemiyorum.
Ama o da beni istemiyor.
Kurtuldun Şükret diyo herkes ama seviyorum. Hemde çok. Nasıl geçicek bu acı. Bisn aklımdan çıkmıyo
Daha 18 yasinda evlenmissin ve sevginin, sefkatin ne oldugunu bildigini saniyorsun. Su yazi'yi kendin bir oku, neresinden sevgi, sefkat, ask kokuyor? 2 lafin birisi ya "esim çok sessiz/pasif bir insan" ya madde bagimligi üzerine.
Sen esini sevmiyorsun, sadece zaman geçirdigin için, evlendigin için adama baglanmisin. Sevgi, ask, beslenilmesi gereken seyler. Yani o duygu sana geri gelmeli ki güçlensin. Bir düsün, bu adam seni bu 2 yilda ne zaman ciddi anlamda mutlu etti? Yani gerçekten mutlu, kafanda sorunlar olmadan mutlu? 6 ay hastande geçirdi ve halen adam madde'yi yada alkolu aliyor.
Adam seninde 6 ayini çöpe atti, 6 ayri yattiginiz aylar bunlar! Ve bu adam baska kizlar ile hemen mesajlasiyormus ve sen nasil "ben onu seviyorum" diyebiliyorsun? Tersi olsa, bagimligi birak, sen sadece baska bir oglan ile feyste mesaj yollasan, esin dermiydi "ben sadem20'yi çok seviyorum" daha diye? Amcan da sana çesitli küfürler bulurdu.
Ha bu arada "amcam beni çok seviyor" felan diyorsunda. Elbette seviyor, evladini çeken kisi sensin. Adam birsey yapmak zorunda degil. Senin gibi birini, o adami çekecek olan birini daha nerede bulacak degil mi?
Simdi bu laflarin sana agir gelebilir, fakat ilerde, yasin 25-28 oldugunda, kendiliginden dersin "ne aptalmisim onun ile evlenmisim, hisettigim sey sevgi sanmisim" diye. Kesinlike bu adamdan bosan ve üniversiteye git. Güzel bir bölüm oku, yeni bir arkadas çevren olsun, isin eline al ve kendi maasini kazan. Kisacasi kendi ayaklarin üzerine dur canim.
bence sen el aç allah'a şükret o seni bıraktı. ayrıca bir daha el aç ve bir daha şükret çocuğunuz olmamış. allah korusun kendini kaybedip aklı başında değilken seni asıp kesebilir de. seni istemiyorsa bunca iyiliğine karşı sen hiç isteme ya seni anlıyorum ama sevgi
geçiyor yalnızken geçmez tek başına acı çekersin taki başka biri hayatına girdi ilgin dağildi meşgul oldun o zaman unutursun.
Çok seviyorum. Iki sene içinde çok şey yaşadık ve bunu ben değil herkes söylüyo ben ona karşı çok iyiydim yanında oldum en kötü gününde defalarca şans verdim ama beni bi kalemde silmesini kaldıramıyorum başka kızlara yazıyo ben hiç olmamışım gibi sen gittin sen bittin dedi oysa kal bile dememişti
boşanma davası açtı ya bi hafta sonraya gün verirlerse
Öyle bir hayatı olan adam kimseye cok buyuk aşkla bağlanamaz ki. kaldı ki sevse bile seni dönmen için sana bazı sözler vermesi gerektiğini biliyor tamam bırakmaya çalışıcam gibi. Bağımlılığı da bırakamadigini bildiği için yanasmiyor canım. Allah inşallah kendin gibi sevgi dolu ilgili anlayışlı insanlar çıkarır karşına da tekrar seversin umarım .yaşın yeni bir hayat kurmak için çok uygun okuluna devam et önüne bakmaya çalış.
Bir an önce psikiyatriste gidin.
Size bu kadar zarar veren bir adamı sevmeniz sizin ruh hastası olduğunuzu gösterir.
insan sevince mantıklı düşünemez.sende de bu durum var.bak buradaki insanlar olaya objektif bakıyo.ve diyoruz ki iyi olmuş.bi süre geçsin sevgin biter emin ol.madem o kızlarla görüşüyo sende başkalarıyla görüş.nasıl katlanıyosun buna resmen aldatmaya girer canım benim önemli olan sensin bırak o kendi bataklığında kalsınMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum ancak takip ediyorum normalde üye oldum çünkü birilerine anlatmam lazım içim içimi yiyiyo anlatacak kimse de yok sizler iyiki varsınız
ben iki senelik evliyim amcamın oğluyla evlendim. Severek evlendim. Evlendiğim ilk dönem madde bağımlısı olduğunu öğrendim çok çemkirdim kendimi kullanılmış hissettim ne yani neden evlendikten hemen sonra söyleniyordu. Çok üzüldüm kızdım kırdım kırıldım. Içine kapanıktı deli oldum oysa biz anlaşıyorduk iyiydik resmen afalladım. Sonra eski sevgilisine mesaj attığını gördüm. Babamın evine döndüm ama ayrılmadık tövbe ettim düzeldim dön dedi. Seviyordum da döndüm. Iki ay sonra yine madde aldı özel bi hastahanede yattı tedavi oldu ben hep yanında oldum altı ay tedavi gördü en büyük destekçisi bendim. Ailesi bilinçsizdi onlar da maddi konuda destek oldular her zaman. Çok iyiydim ona karşı bunu herkes görüyordu başlarda iyi değil değildim sadece olanları kaldıramadım şimdi daha sakin anlayışlı sabırlıydım. Altı ayın sonunda bi boşluk oldu tekrar madde almasın diyettatile çıktık fakat yanında getirmişti tatildeiken ggördüm kendine yardım etmemesine çok kızdım ve bitti gidiyorum dedim geceydi sabah oldu bana yalvardı Hayır asla olmaz bitti dedim. Otobüse bindik geliyoruz tekrar eve kıyamadım onu bırakmaya biliyordum beter olucaktı yinettamam dedim. Eve ggeldik erken neden geldiniz diyenlere sıkıldık dedik. Hastahaneye gittik doktor çevre değiştirin dedi. Aileye tekrar madde kullandığını anlattık böyle bi yol izlemek gerek dedik. Ailesi çok kızdı kendine yardım etmemesine istek anında doktoru aramamasına bana gitme onunla dediler ama ben bu yolu denemek istedim. O iyi olur sandım. Hiç bilmediğim tanıdığım kimsenin olmadığı ufak bi yere taşındık eşimle. Eşim sessiz öyle ilgili değil psikolojisi biraz bozulmuş biri. Seviyorum ya denemek istedim. Herkesi karşıma aldım eşimin babasına amcam a eşim e kızmamasını söyledim vs vs.
taşındık ve üç ay sonra eşim alkol aldı. Alkol madde nin başlangıcı sordum Hayır dedi içmişsin dedim kızdı bi hafta konuşmadı ve yine içti bu sefer itiraf etti. Bende elimden geleni yaptığımı bana bizekkendine yardım etmediğini söyledim. Gidiyorum dedim gitme demedi.ailemş aradım geliyorum diye. Ve istemeye istemeye geldim.
Çok seviyorum kızlar. Gittiğim için benden nefret eetmiş. Ama ben her yolu denedim. Hep yanında oldum ona rağmen . Boşanma davası açtı imam nikahıyla beni boşadı.
En kötü gününde yanında oldum çok sevdim. Facebook hesabı açmış kızlarla yazışıyo kaldıramıyorum
Canım çok acıyo napıcam bilmiyorum ailesi bana minnettar zaten amcamlar amcam her gün arar kızımsın der.
ben boşanmak istemiyorum.
Ama o da beni istemiyor.
Kurtuldun Şükret diyo herkes ama seviyorum. Hemde çok. Nasıl geçicek bu acı. Bisn aklımdan çıkmıyo