Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardim edin lutfen sac rengi konusunda ne yapmaliyim

gulsaaah

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
69
0
16
İstanbul
sac rengimi degistirmek istiyorum sizce hangi renk gider $1378377_10151940779158249_1249197733_n.jpg

bence kızıl bakır tonları sana gitmez küllü kumral farklı bi hava katar kaşlarını boyama ama kalın ve koyu renk kalsın saçlarında küllü kumral çok güzel olur

bence kızıl bakır tonları sana gitmez küllü kumral farklı bi hava katar kaşlarını boyama ama kalın ve koyu renk kalsın saçlarında küllü kumral çok güzel olur

Gayet yardim edilmis cnm dha ne yapsinlar. Kumral denmis bakir denmis.. geriye kizil siyah sari tonları kaldi. Düşünme bile

ozur dilerim gercekten yeni gordum kumrali cok seviyorum zaten de.... ten rengime gider mi sizce? veeee bakir karamel dusunuyordum sizce nasil olur?:24:

Burdan ten rengin tipin falan çok belli değil canım evet kumral tonlar gider bence ama önce araya ışıltılar attırarak başla istersen. Saçlarının doğal rengi mi o ? İyi bi kuaför bul bence. Yardımcı olsun. Yavaş yavaş saçlarımın rengini değiştiricem falan de. Daha iyi görürler yakından senin tenini saçını..

Burdan ten rengin tipin falan çok belli değil canım evet kumral tonlar gider bence ama önce araya ışıltılar attırarak başla istersen. Saçlarının doğal rengi mi o ? İyi bi kuaför bul bence. Yardımcı olsun. Yavaş yavaş saçlarımın rengini değiştiricem falan de. Daha iyi görürler yakından senin tenini saçını..
evet dogal rengim bugday tenli sayilirim ama biraz soluk tenim var onu kapatacak guzel gostercek bir renk... kumral olur derseniz yarin yapiym :D

Back