Ben bu sene sınava giricem suan lıse son modelistlik okuyrm unı.de moda tasarımı okumk ıstyrm ama kafam cok karısık ! 2 yıllık gecs yapıp dgsye gırıp 4 yıllıkmı uzatsam yoksa dırek ygs-lys ye gırıp sansımı denesemmı ? Ama okulda hıc ders grmyrz matemtk geometrı hıc yok ve sınava gırersem esıt ağırlktn girmk zrndym dshnede yok ! Sızce ne yapmalym akıl vern lutfn bklyrm ?
Moda tasarım kaç puanla almış sıralamalar neler önce bunlara bakarak senin yapabileceğin şeyler mi onları gözden geçir yapabilirm diyorsan biraz çalışmayla olabilir bence.
Moda tasarımında bilindiği gibi öyle çok fazla iş olanağı yok fakat sen yok ben kendimi geliştirir iyi yerlere gelirim diyorsan şayet değerlendir bu böümü.Ama bence en azındna başka bölümlerde e şansını denyebilirsin.
200-380 arası hep puanlar değişiyo ama soylediğim gibi 4 yıldır ne matemtk,geometri,fizik,kimya,biyolojı vs. hic görmüyoruz smdıde konu anlatmlı kıtapları okuyrm ama aklıma gırmıyo napıcm blmıyrm
Moda Tasarımında gayet ıyı ış var bnce yanlıs bılıyo olmalısın. Benim tanıdıklarım var mesela ; 2 yıllık mezun 2-2 bucuk bin maas alıyo , 4 yıllık mezun var 10-12 bın maas alıyo tabıkı gelıstırmene bağlı ve gelıstırebılceğıme ınanıyrum ama sınavda yapabıleceğımı zannetmyrm ama yınede calısyrm tek basıma...
Yanlış anladın beni sanırım.İş imknaı yok derken yani şunu kastetmek istedim ben elbette dediğin şekilde çalışanalr var ama ortamı kendin yaratman gerekiyor yani.Kendini geliştirip kendin yapman gerekiyor yoksa diğer türlü kpss felan tarzda iş yk anlatabildim mi.Kendini geliştirebileceğine de inanıyorsan zaten sorun yok.
Hıı şimdi anladm pardon :) ya bu test kıtaplarına baktıkca kendımı öldüresım gelıyo vallahı okuyrm bakıyorum anlamıyrm ya
meslek lisesinde okuyorsun sanırım?
dikey geçiş yapabilirsin 2 yıllık olarak ondan sonra zaten sınav yapıyorlarmıs üniversiteler 2 yıl daha okumak için ona girersin olmadı 2 senede acıktan okur 4 yıllığa tamamlarsın bende cocuk gelişim okuyorum sayısal ders hiç yok malesef.. bir hocamız bu fikri önermişti bende oyle yapmayı düşünüyorum :)
canım farklı bir durumda değiliz bende görmedim bu dersleri ve hemşirelik için sınava hazırlanıyorum en azından çabalarsın şansını denersin olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil.
yanlış blmyosam eğer bu değin bölüm yetenek sınavıyla falan almıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?