arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..
18 yaşndym kısmetse bu yıl üniversiteye bşlıcam en fzla 75 olmustum ama bu yıl stres gergnlkten 10 kilo aldım ee bayada yedim tbi şmdi o kadar pişmanımkii ekim gbi başlıyo üni.ler en az 2 ayım var ve hiç bi şeklde diyet yapamıyrm en azndan bi 70 leri göriyim hayatmda ilk defa böle olduum ilk defa 75 i aştım
öncedende kilolydm evet ama bu kdr olmamıstım kısmetse 85 den bşlyp 60 ları görmek istiyorm bnm en byük ihtiyacım destek ..
artk yeni bi çevreye giricem ve birileri bni zayıf tanısın istiyorm bnide içinize alırmısınız bnada yrdmcı olrmusunz
lütfeen size cok ihtiycım vrr yaz geldi geçiyoo bn kilolarm yüzünden dşrı ble çkmak istemyrmm
her gören bna özenle bkıyo sankii nefret edici bi durum bni sadece sizler anlarsnz :

lütfen bna yardım edin lütfeen
artık herks bnden ümidi kesmiş durumda..
önerilerinizi bekliyorm istersnz bna özel msj da atblrsnz lütfenn:gitme::2::a015::Saruboceq::Saruboceq:
18 yaşndym kısmetse bu yıl üniversiteye bşlıcam en fzla 75 olmustum ama bu yıl stres gergnlkten 10 kilo aldım ee bayada yedim tbi şmdi o kadar pişmanımkii ekim gbi başlıyo üni.ler en az 2 ayım var ve hiç bi şeklde diyet yapamıyrm en azndan bi 70 leri göriyim hayatmda ilk defa böle olduum ilk defa 75 i aştım

lütfen bna yardım edin lütfeen

Son düzenleyen: Moderatör: