• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin lütfeeeeen :(

suzito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
66
5
86
İstanbul
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..
18 yaşndym kısmetse bu yıl üniversiteye bşlıcam en fzla 75 olmustum ama bu yıl stres gergnlkten 10 kilo aldım ee bayada yedim tbi şmdi o kadar pişmanımkii ekim gbi başlıyo üni.ler en az 2 ayım var ve hiç bi şeklde diyet yapamıyrm en azndan bi 70 leri göriyim hayatmda ilk defa böle olduum ilk defa 75 i aştım
:( öncedende kilolydm evet ama bu kdr olmamıstım kısmetse 85 den bşlyp 60 ları görmek istiyorm bnm en byük ihtiyacım destek ..:( artk yeni bi çevreye giricem ve birileri bni zayıf tanısın istiyorm bnide içinize alırmısınız bnada yrdmcı olrmusunz:( lütfeen size cok ihtiycım vrr yaz geldi geçiyoo bn kilolarm yüzünden dşrı ble çkmak istemyrmm :( her gören bna özenle bkıyo sankii nefret edici bi durum bni sadece sizler anlarsnz ::(:(
lütfen bna yardım edin lütfeen:( artık herks bnden ümidi kesmiş durumda..:( önerilerinizi bekliyorm istersnz bna özel msj da atblrsnz lütfenn:gitme::2::a015::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim bnde 70 kilo idim yeni evliyim 1 sene lik ve bu bi senede 20 kilo aldım 90 oldum ve dedim ki ne yapıyorum ben nereye gidiyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım öyle bi karar verdim ki eşimle oturup konuştum yaklaşık 2 ay olucak çok sıkı rejimdeyim bırakmamak üzere her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum inan bna kilo almak kadar vermekte kolay hiç dert etme nası alınıyosa öylede verilir yani

arkdaslar bazı klişeleşmiş durumlar vardır rejimde bunun gibi bişey bebeğim bol su bol spor yağdan hamur işinden uzak bi yaşama kendini tam olarak hazrlarsan başarılmıcak hiç bişey yok ben bundan 5 sene önce 18 kilo vermiştim 4 ayda görenler beni tanıyamıyodu ama sora iradesizlğim yüzünden geri aldım kafaya koymak çok önemli.abur cubur çok kilo aldırıyo bunları unutmamız lazım bi kere light ürünler kullanmak zeytinyağı tercih etmek kepek ekmegi kulanmak gibi şeyler

boyum 168 çokda uzun değilim aslnda temel 55 klo ama suan ilk hedefm 70 tbi bgn annemlede knştm yrn skı bi şklde bşlıyormm .)

Sana katılıyorum ben çok vahim durumdayım kızlar banada destek olun nolur
1.62 boyunda 112 kiloyum aslında 117 diyetisyene başlamadan kendime hakim olmıyorum

Sana diyetisyen önerili bi diyet listesi söyleyebilirim istersen? Sağlıklı kilo verdiriyo ve kalıcı oluyor.

cnm diyete başlamaya karar vermek çok güzel bi adım bir başlasan emin ol gersi gelicektir.ilk hedefin az olsun dedğin gibi 70 e inmeye karar ver ama bak ben bu zayıflama konusunda gitmediğim diyetisyen kullanmadığım ilaç kalmadı onun için biraz deneyimliyim sadece yemeyerek olmaz spor artı su içmeyide sakın unutma

arkadaşım bende aynı dertten muzdaripim.
83.9 kiloydum diyete başladığımda,
3 haftadır kepekli ekmek yiyorum,kolayı,cipsi,beyaz ekmeği,kısacası yağlı olan herşeyi hayatımdan çıkardım ve düzenli şekilde diyet yapıyorum ama şuan kilom 81.4.
Yani bu kadar uzun süre de daha fazla kilo verebilmeyi umuyordum :/
ama olmadı.
Hırs yaptım bende ilk hedefim 70
sonra ki hedefimde 65
daha sonra 60 diye gidicek allah izin verirse ....

Sana katılıyorum ben çok vahim durumdayım kızlar banada destek olun nolur
1.62 boyunda 112 kiloyum aslında 117 diyetisyene başlamadan kendime hakim olmıyorum
unzilecim senin gibi bir arkadaşım vardı 115 kiloydu hayatı boyunca kiloluymuş yaşıda 40 o zaman 2007 de başladı inan bana 52 kilo verdi eridi ya resmen eridi ama o bi ilaç kullandı tabi zayıfladını görünce hırs yaptı aman bunu yemim şunu yemim sabah çok güzel kahvaltı yapardı ondan sonra dikkat ederdi ilk 80 kilolara gemesi 3 ay falan sürdü şimdi 3 yıl oldu geri almadı neden biliyomusun resmen yağları eridi şimdi bideri bi kemik gibi duruyor kullandığı ilaç sadece yağları eritiyordu yani dışardan yağ almmamaya çok dikkat ederdi yani o yaptıysa herkez zayıflar onun kilolu halini bir görmeniz lazımdı şimdi bakıyorumda çöp gibi

bnde baya dkkat ediyorm geç uyanıyorm ztn 12 gbi 1 kase mısr gevreği aksam 6 gbide 1 dlim kepek ekmeği 1 tabak sebze yemeği yoğurt yada salata kesnlklede gnde 3 litre su içiyorm aksam yediden sonra hiç bi şey yememeye çalısıyorm yersemde sadece bir ufak tabak ta 1 dilim kadar karpuz yiyorm gnde 100 mekik çekiyrm inşallh olur başka önerileriniz vrsa beklerim yağ eritici formüllerinizi özellklee....:)
bugun alısverişe gittim ama hiçbişey olmuyo sadece çanta ve ayakkbı alabldm uyuz oldum ağlaya ağlaya geldim artk dahada inada bndi bu iş vericem kilolarımı inşallaahh desteklerinz için teşekkrler..
ayrıca zeynep_kurubas arkdşn ne ilacı kullandı biliyormusun?

unzilecim senin gibi bir arkadaşım vardı 115 kiloydu hayatı boyunca kiloluymuş yaşıda 40 o zaman 2007 de başladı inan bana 52 kilo verdi eridi ya resmen eridi ama o bi ilaç kullandı tabi zayıfladını görünce hırs yaptı aman bunu yemim şunu yemim sabah çok güzel kahvaltı yapardı ondan sonra dikkat ederdi ilk 80 kilolara gemesi 3 ay falan sürdü şimdi 3 yıl oldu geri almadı neden biliyomusun resmen yağları eridi şimdi bideri bi kemik gibi duruyor kullandığı ilaç sadece yağları eritiyordu yani dışardan yağ almmamaya çok dikkat ederdi yani o yaptıysa herkez zayıflar onun kilolu halini bir görmeniz lazımdı şimdi bakıyorumda çöp gibi

canım çok istiyorum zayıflamayı ve başarıcama inanıyorum yazdıkların beni dahada yüreklendirdi.Zamanla olucak inşşş:)

canım topiğe uğrayamadım kusura bakmayın benim arkadaşım xxxx diye bir yağ eriticisi var onu kullandı halen varmı piyasada bilmiyorum 3 sene önce kullandı enteresandır geride almıyor verdiği kiloları ilaç hakkında benim pek bir bilgim yok yalnızca şunu biliyorum bi kaç kilo fazlası olanlar için uygun değilmiş yani bizim arkadaşda oldukça kilolu olduğu için çok işe yaradı demekki bacaklarının kalınlığından bu yaşa kadar çizme giyememiş düşünün artık şimdi giydiklerini görseniz o gitti başka biri geldi resmen çıtır bir kadın

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ilaca falan gerek yok. şu an south beach diet yapıyorum. asla aç kalmıyorum. yiye yiye haftada 1-1,5 kilo veriyorum. sürüyle diyetisyen gezdim. en sonuncusu oldukça ünlü biriydi. verdiği diyetle 3 ayda 5 kilo verebildim. üstelik midem kazına kazına. 3 ay sonra dayanamayıp bıraktım. 7 kilo aldım. artık 44 bedenler de dar gelmeye başlayınca south beach e başladım. yarın 4. hafta dolacak ve 5.8 kilo verdim. ısrarla tavsiye ediyorum. diyetin tek püf noktası karbohidrat almamak. devamlı protein ağırlıklı besleniyorsunuz. porsiyon kısıtlaması da yok ama şakır şakır kilo verdirtiyor.

arkadaşlar ilaca falan gerek yok. şu an south beach diet yapıyorum. asla aç kalmıyorum. yiye yiye haftada 1-1,5 kilo veriyorum. sürüyle diyetisyen gezdim. en sonuncusu oldukça ünlü biriydi. verdiği diyetle 3 ayda 5 kilo verebildim. üstelik midem kazına kazına. 3 ay sonra dayanamayıp bıraktım. 7 kilo aldım. artık 44 bedenler de dar gelmeye başlayınca south beach e başladım. yarın 4. hafta dolacak ve 5.8 kilo verdim. ısrarla tavsiye ediyorum. diyetin tek püf noktası karbohidrat almamak. devamlı protein ağırlıklı besleniyorsunuz. porsiyon kısıtlaması da yok ama şakır şakır kilo verdirtiyor.

hiç mi karbonhidrat almıyorsunuz?vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama:(

Back
X