bana yardım edin kızlar birlik ollalım

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
36
arkadaşlar 2 yıl çıktık çok sevdik inanılmaz neler yaptık nelere katlandık ama olmadı sonu hüsran bitti.ben onu özlüyorum ama o özlemiyo heralde aramıyo çünkü.o ist ben ank .napıyım biliyorum unutmalıyım silmeliyim ama olmuyo sürünsün istiyorum .napıyım arayamam da vala kızar sevmiyo unuttum demişti nasıl unutur yaaasenağlamasenağlama

Unutmak kolay değil evet yaşanan onca şeyi bir anda unut demek yada unuttum demek olmaz
ama madem aramıyor demmeki o bitirmiş kafasında senin en büyük yardımcın zaman olacak
ve o zaman içerisinde kafanı başka şeylerle meşgul etmezsen zamanı uzatacak olanda sen olursun
bence zaman her şeyin ilacı

harikasın tek kelimeyle beni kendime getirdin.çok moral verdin.geriye asla bakmıcam emin ol.hayattta herşeyin hayırlısı .çok mutlu ettin sağol.allah bozmasın senin sevgiinide

arkadaşlar valla çok moral oldu yaa zaman gerçekten ilaç olucak.biirimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnn
:)
ayy valla çok şekersiniz

amin canım amin. ama benide aram bozuk suanda ama hallederiz biz inş. senin durumun daha önemli. benim erkek arkadsımın benden onceki cıktıgı kızla 2 sene cıkmıs ve sözünü bile etmiyor ben acıyorum konusunu kapat diyor ama ben zorluyorum mecbur konusyor. unutlur yani.[/QUOTa

ah şekerim ahh
inşallah düzelir şuan seninle birlikte yani sen mutlu olmlıısn.ve elindekinin kıymetini bil.
,mutluluk her zaman avucunda kalsın

ayy canım önemli olan şuan seninle olması.elindekinin her zaman kıymetini bilceksin.mutluluk avuçlarında kalsın her daim.

hayırlısını diliyorum artık ciddi bi ilişki istiyorum ama birine laışmam zormu olurki

umarım senin için hayırlı neyse o olur ama ilişki tek taraflı yaşanmaz eğer karşı tarafta bişiler bitmişse ne yaparsan yap olmaz boşuna kendini yıpratmış olursun bence pek üstüne düşme o senin peşine düşsün ve ben şu söze çok inanıyorum kaçan kovalanır bu çok doğru bence umarım hayatta herşey dilediğimiz güzellikte olur :)

o kızdan hiç bahsetme sakın aklına düşer.sen sahiplen .erkekler severler öle sahiplenen kızları.ama ayar vermesini iibil.dengezis ol yane anadın bacii:)

ZAMAN ZAMAN Tabi ki fakat . . .

Demir tava gelir, kömür biter
Akıl başa gelir, ömür biter…

Allah cc sabır versin . . .​

X