BANA YARDIM EDİN ! diye haykırmak istiyorum :'(

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Geçen ayın 10unda hamile olduğumu öğrenmiştim bu sonra değerlerim az ilerliyordu sonra kanamam başladı en son 100 hcg geriledi kan değerim yani 384ken 292ye indi.. Bugün kanamam da tamamen bittiği için doktoruma tekrar gözükmek için gittim yine bi tahlil istedi.. Kan tahlilimde beta hcg değerim 1454 çıktı.. Doktorum p.tesi gelmemi söyledi ama ben ölücem meraktan ve sürekli ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu bu aralar herşey çok üst üste gelmeye başladı.. Benim gibi olup hamileliği devam eden var mı.... Allahım yardımcımız olsun bana ve benim gibi durumda olanlara...

Lütfen biri bişey desin

Allah yardımcın olsun canım inşallah hamileleğin ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. tahliline göre değerlerin yükselmiş gebelik var ama kanaman hala oluyor mu kesildi mi? ağrın sızın varmı? sana önerim üzülüp ağlamayı bırakman eğer böyle üzülmeye devam edersen sonuç hüsran olur. pozitif düşün bol bol dinlen bol bol uyu. p.tesi inşallah iyi sonuçların olacak buna inan ama eğer ki sonuç kötü derse dr unuz. yine üzülme yiyecek rızkı varsa o dünyaya sen istemezsende gelir. ben 2 düşük vede 1 dış gebelik yaşadım. şu an çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Allahım sanada nasip edecek.

Şuan ağrım sızım yok canım.. Dış gebeliğinde değerlerin benimki gibi 10 günde böyle artış mı göstermişti canım.. Korkuyorum dış gebelikse diye

Şuan ağrım sızım yok canım.. Dış gebeliğinde değerlerin benimki gibi 10 günde böyle artış mı göstermişti canım.. Korkuyorum dış gebelikse diye

canım allahtan umut kesilmez. kan testini aynı yerdemi yaptrdn hep. dgerin düşmesi düşük yapacagına isaret anck düşp tekrar yükselmesi dış gebelign belirtsi dr söylemşti bna. anck dua kaderi ble degştrr. sen lütfn kndni toparla ve bol bol dua et rabbime. yavrunu sana bagşlsn inşallah.

2009 yılınız kasım ayında dış gebesi oldum. hatırladığım kadarıyla değerlerim yavaş ilerliyordu kanamam leke lekeydi. dr um en başta şüphelenmişti dış gebelikten. çünkü ultrasyonda bebek gözükmüyordu meğerse sol yumurtalığımın kanalına takılıp kalmış bir gece sancıyla uynadım sol tarafıma bıçak saplanıyordu. dr um işte o zaman teşhisi koydu ama çok şükür yumurtalığım duruyor iğne yaptılar bana geçti gitti

Canim insallah bisey yoktur. Bol bol dua etmen gerekir bu durumda. Elinden bisey gelmez baska. Allah sana sabir versin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bir gece sol yumurtalığımdan şiddetli bi ağrı girdi ama baya oluyor sonra geçenlerde şiddetli kanamayla birlikte parça düştü hatta yine burda bi konuda okumuştum eğer kan pıhtısı mı et parçası mı olduğunu anlamak için üzerine su dökün dağılırsa kan pıhtısıdır ama kanın üstünden sıyrılıp et parçası gözüküyorsa o zaman et parçasıdır diyordu benimde aynı su dökmüştüm et parçasıydı.. Buna rağmen bile dış gebelik olabilir mi

Hep aynı yerde yaptırdım canım hiç değiştirmedim laboratuvarı.. Düştü değerim ama ben bundan 4-5 gün önce fln düşük yaptım zaten yani düşen et parçasını gördüm kuzum buna rağmen dış gebelik olabilir mi ona anlam veremiyorum

Kanamam çok fazla oldu ve bugünlerde kesilmeye başladı çünkü bundan 4-5 gün öncesine ben düşük yaptım yani wcde düşen et parçasını gördüm.. Ona anlam veremiyorum

geçmiş olsun canım. dgerin ck az ilerlmş hamile oldugndn beri bebişin gelşmmş. haln kan testnde çkysa düşük yapmana ragmen anlam veremdm. ama çogulmydu ya da ne blm diş gebelktemi var ki dr nye bi açklama yapmyoki. geçmez gnlr şmdi sana bşka bi dr fikir alsn ya da bi tandgn yk mu sorsan ya canım. allahım yardımcın olsun.

Bende anlam veremiyorum kafam allak bullak.. Çoğul gebelikti de biri düştü biri kaldı mı onu da bilmiyorum Rabbim doktorsuz bırakmasın elbette ki ama bizim burdaki doktorlarda çok fazla açıklama yapanına rastlayamadım henüz.. 2 doktora gidiyordum sonra diğeri her gittiğimde moralimi alt üst ettiği için onu bıraktım şimdiki doktoruma gidiyorum hala düşüğüm başladığından beri onun kontrolü altındayım korkulacak bişey yok dış gebelik olabilir ama parça düştü demiştiniz p.tesi gelin bi ultrasonda detaylı bakalım dedi.. Gidicez bakalım hayırlısı olsun herşeyin.. Bu aralar çok herşey üst üste geldi rabbim sınıyor onunda farkındayım metanetimi korumaktan başka çarem yok.. Siz burda bana çok iyi geliyorsunuz yaptığınız yorumlar en azından yalnız olmadığımı hissediyorum allahım razı olsun her birinizden..

allah senden de razı olsun canım. sonucunu mutlaka bildir buradan. bnde düşük yaptm haziranın bşnda çk zor bi durum metanetini koru asla isyan etme rabbime. o herşeyin en iyisini bilir. kendine dikkat et dinlen hep ve moralini yüksek tut. unutma bu kan değerine göre hamilesin. inan ve iyi düşün. allahm gönlne göre versin.

Amin canım benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin O'ndan ümit asla kesilmez vardır bi hayrı inşallah..

canım merak ettim gittin mi doktora. hayır olsun inşallah

Gittim kuzum kese tamamen düşmüş ama hala dış gebelik olabilme ihtimali var yada uzuv gebelik.. Değerlerle kontrol devam edicek bakalım düşerse hiçbir sorun yok ama düşmezse iğne yapılacak..

Gittim kuzum kese tamamen düşmüş ama hala dış gebelik olabilme ihtimali var yada uzuv gebelik.. Değerlerle kontrol devam edicek bakalım düşerse hiçbir sorun yok ama düşmezse iğne yapılacak..

hayırlısı canım üzülme sakın. eğer dış gebelikse iğne ile atlatırsan çok iyi olur. bu sayede yumurtalığın daha az zarar görür. inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşayacaksın Allahın izniyle. sonuçta hamile kalabiliyosun çok şükür değerlerin düşüyor mu şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…