çok yakın türbanlı bir arkadaşımın tatilde bikinisiyle salındığını biliyorum. Bana ilginç geliyor. Yani dürüst olayım ikiyüzlülük bence. Tabi Herşey Allahla kul arasındadır. Vicdan muhasebesi size kalmış
Bilmiyorum canım ya kapalı çekindiği resimlere yaptıklarına bak denmesi hoşuma gitmiyor.Kınada sadece bayanlar varken açık olsanız olmaz mı? Hem hevesinizi de almış olursunuz. Eğer açık olmak şu an için gelip geçici bir hevesse tabii.
Hiç şaşırmayın, yine genç kızmış benim arkadaşımın 50 yaşında teyzesi böyle. Normalde kapalı, denize gidince bikinili. Bir de gülerek anlatıyor.
kimi kandiriyorlar ki?Hiç şaşırmayın, yine genç kızmış benim arkadaşımın 50 yaşında teyzesi böyle. Normalde kapalı, denize gidince bikinili. Bir de gülerek anlatıyor.
birincisi konu dinle alakali degil ben bunu anlamiyorum. Herkes biseyleri dert ediyor siz de bunu dert etmissiniz. Dini bir kaideyi degil ruh halinizi yada ruh halimizi sorgulayip sormussunuz. Dini icerik yasak diyip kapatilmasini anlamiyorum ben bir turlu.Merhaba öncelikle bundan 2yıl önce kendi isteğimle kapandım. Erkek arkadaşım manevi olarak çok güçlü biriydi namaza başladm ve kapanmak istedim oda bu isteğime çok şaşırdı yapabilceksen yapmanı çok isterim diyerek beni destekledi. Fakat şimdi sözlüm askere gidecek gelince nişan yapıcaz. Herkes düğünde nişanda kınada isteğim gibi açık olabilrsin diyo ben kesinlikle açık gelin olmak istiyorum aklımda karışıyor eskisi gibi isteğimde kalmadı özel günlerde günah yokmış gibi ttilde açılıp snra kapanacak biride değilim. İçimdende kapalı olmak gelmiyor bu özel zamnlarda ve aklım iyice karıştı. Sİzce ne yapmalıyım daha daha önemlisi siz hiç isteğinizi kaybeder gibi oldunuz mu ne yaptınız ? Düzgün ve gerçekten yardım amaçlı cevaplar bekliyorum teşekkürler..
evet kapanır. dini konu yasaktıracmazdim.. acmamalisin.. konu kapanir..
bunu görmemişim. bakın kapanmak dini bir olgu değilmidir. konunun ana teması kapanmak değilmi.birincisi konu dinle alakali degil ben bunu anlamiyorum. Herkes biseyleri dert ediyor siz de bunu dert etmissiniz. Dini bir kaideyi degil ruh halinizi yada ruh halimizi sorgulayip sormussunuz. Dini icerik yasak diyip kapatilmasini anlamiyorum ben bir turlu.
ikincisi canim bu donemler cok normal. cunku sen kendince dogru birsey yaptin. Ee bu durumda seytan bos duracak mi. Seytanin gorevi insanlari iyiden guzellikten cevirmek degil mi? Haliyle biraktirmak icin cabalayacak. Bunu gelip basini acarak yapmayacak tabi ki. Sana vesvese verecek
cirkin oldun yakismadi
insanlar simdi kimbilir ne der
eee basortuye uygun kiyafetin de yok takmasan mi
canim ozel gunun bir kere olacak sonra yine kapatirsin
vs vs vs
bir kere taviz verirsen gerisi gelir.
benim basortu konusunda degil de namaz konusunda cok oluyorbu ruhsal durumum. Simdi kilma yarin kilarain yarin baslarsin filan filan
En iyisi neden kapandigini dusunup o duygulari hatirlaman gerekiyor bence