E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topik nerede açılmış arkadaşım yazar mısınız
Arkadaşım sana sonsuz destek veriyorum.Siteye yakın zamanda üye olduğum için yazını görememiştim.Ben yıllarımı osmanlı tarihine vermiş ve bu alanda yüksek lisans yapmış,Osmanlı aşığı bir eğitimciyim.Osmanlıya karşı insanların yanlış bilgilenmesinde basının da hataları var.Yaptıkları dizi filmler Osmanlı padişahlarını kadın ve lüks ,sefahat düşkünü kişiler olarak göstermektedir.Bu mesajı yazan arkadaşıo site yönetimine bişldirin derim.Saygısızlığın ve densizliğin bir örneğini vererek karakterinin ne olduğunu göstermiş.Kendi atasına Ş.....siz diyen bir insanın geleceğine de saygısı yoktur.Geçmiş,geleceğin köprüsüdür.ve köprü olmadan yeni binalar da yükseltilip gelecek inşa edilemez...O arkadaş bilsin ki çok afedersiniz biz ağaç kovuğundan çıımadık Tarihe adını şanla yazdırmış 622 yıllık bir cihan devletinin soyundan geliyoruz.Hataları ve yanlış yönetimleri dae olmasına rağmen Osmanlı adaleti,hoşgörüsü ve dürğst politikasıyla bugün dahi Avrupalı devletlerin gıpta ettiği bir devletti.Kanuni sultan süleyman için Muhteşem Süleyman tabirini Avrupalılar koymuştur...Malesef tarihimize bizim dışımızda herkes sahip çıkyor.Herkes iyi araştırıp okusun,en kötü huy cehalettir.Allah cehaletten korusun hepimizi...Bizler de damarlarında asil Türk kanı taşıyan bir nesil olarak soyumuza sahip çıkmalı ve dünyanın soysuzlarına fırsat vermemeliyiz.çok sinirlendim elim ayağım titriyor.History seni arkadaş listeme ekleyebilir miyim?mesleki açıkdamn her zaman fikir alışverişinde bulunmak isterim.ya da sen beni ekler misin? teşekkürler...
Allah senin gibi egitimcileri evlatlarimizin basindan eksik etmesin arkadasim her yoruma elestiriye sonuna dek yazimi yazarim kimse gecmisimizi yargilayarak alkis beklemesin her devrin her duzenin icinde curuk elmalar olabilir bu insan oldugumuz hata yapma kapasitemizdendir Osmanli Tarihi sadece savasin mucadelenin tarihi disinda Astronomi cografya mimari ve diger sanat dallarinin essiz eserlerinin verildigi genis br yelpazedir Avrupanin tuvalet kulturu yokken Osmanli Devletinde Astronomi calismalari yapiliyordu lutfen birseyler karalanirken bazi seyler gozardi edilmemeli
Nurayycığım senin de güzel görüşlerinden çok duygulandım.Ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil ettiğine inanıyorum.Yurt dışında çok fazla akrabası olan biri olarak oradaki insanların Türkleri yıpratma politikasını çok iyi biliyorum.Milletçe biz birbirişmize düşersek ki zaten dış güçlerin istediği de bu içten yıkılmamız çopk kolay olur diye düşünüyorum.Geçmişteki uygarlıkların yaşadıkları bize en güzel örnek değil midir?güzel yüreğine sağlık arkadaşım.yavrunu da öpüyorum.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Arkadaşım sana sonsuz destek veriyorum.Siteye yakın zamanda üye olduğum için yazını görememiştim.Ben yıllarımı osmanlı tarihine vermiş ve bu alanda yüksek lisans yapmış,Osmanlı aşığı bir eğitimciyim.Osmanlıya karşı insanların yanlış bilgilenmesinde basının da hataları var.Yaptıkları dizi filmler Osmanlı padişahlarını kadın ve lüks ,sefahat düşkünü kişiler olarak göstermektedir.Bu mesajı yazan arkadaşıo site yönetimine bişldirin derim.Saygısızlığın ve densizliğin bir örneğini vererek karakterinin ne olduğunu göstermiş.Kendi atasına Ş.....siz diyen bir insanın geleceğine de saygısı yoktur.Geçmiş,geleceğin köprüsüdür.ve köprü olmadan yeni binalar da yükseltilip gelecek inşa edilemez...O arkadaş bilsin ki çok afedersiniz biz ağaç kovuğundan çıımadık Tarihe adını şanla yazdırmış 622 yıllık bir cihan devletinin soyundan geliyoruz.Hataları ve yanlış yönetimleri dae olmasına rağmen Osmanlı adaleti,hoşgörüsü ve dürğst politikasıyla bugün dahi Avrupalı devletlerin gıpta ettiği bir devletti.Kanuni sultan süleyman için Muhteşem Süleyman tabirini Avrupalılar koymuştur...Malesef tarihimize bizim dışımızda herkes sahip çıkyor.Herkes iyi araştırıp okusun,en kötü huy cehalettir.Allah cehaletten korusun hepimizi...Bizler de damarlarında asil Türk kanı taşıyan bir nesil olarak soyumuza sahip çıkmalı ve dünyanın soysuzlarına fırsat vermemeliyiz.çok sinirlendim elim ayağım titriyor.History seni arkadaş listeme ekleyebilir miyim?mesleki açıkdamn her zaman fikir alışverişinde bulunmak isterim.ya da sen beni ekler misin? teşekkürler...
sadece üç konuya değinmek istiyorum...
1) osmanlının hepsi şerefsizdinin ucu herkese dokunuyor....soyumuzu unutmayalım....yanlışlarıyla doğrularıyla
2) konuyu açan arkadaş, ilk başta tepki gelmeyince kızgınlıkla diğer arkadaş gibi (osmanlının hepsi şerefsiz diyen) genelleme yapmış...18 kişi görüntüler ama 1 kişi yorumunu yazar. bu demek değil ki yorum yazmayan tarihini inkar ediyor.....
3) bu sitedeki herşey şeffaf ve buraya üye olan arkadaşlar açık yürekli olmalı ama arkadaşın biri diğerine özel msjla saldırmış...bunu da çok yanlış buluyorum...o zaman herkes beğenmediği birşey olursa diğerine özel msjla saldırsın, sonra msjlaşmayı kapatsın kendisine saldırı gelmesin, canı isteyince açıp yine saldırsın...böyle birşeyi kabul edemem..bu sadece bu konu için geçerli değil, sitenin amacına da çok ters