Benim bir arkadaşımda nişanlıyken adet düzensizliğinden dolayı kadın doğuma gitmişti orda söylemişlerdi senin çocuğunun olması çok zor rahim miyom poliplerle dolu. Çok üzülmüştü ağlamıştı, kimsenin hakkına giremem modundaydı nişanlısıyla konuştu durumunu anlattı, nişanlısıda ben seninle çocuk için evlenmiyorum sen olduğun için evleniyorum sen iyi ol yeter demişti. Aslında imtihan ediyordu sanki Allah, sevgilerini sınıyordu sanki. Nede olsa hamile kalmam diyerek korunmamış ilk gece hamile kalmıştı, hatta ihtimal vermediği için geç öğrenmişti. Nişanlın ile paylaş bence hem gerçekten sevip sevmediğini anlarsın. Üniversitede bi arkadaşım vardı ondada yumurtalığında büyümüştü tek tüpünü ameliyatla almamız gerekiyor demişlerdi yıllarca konuştuğu nişan arefesinde olduğu çocuk yumurtalığının alınacağını zor hamile kalabileceğini duyar duymaz ayrılmıştı. İyide oldu gerçek yüzünü gördü şuan başkasıyla evli iki çocuğu var çokta mutlu. Yani korkma şuan bir imtihandasın ama geçecek bu günler inşaAllah kolaylıkla evlat sahibi de olursun