How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bana yardım eden en yakın zamanda bebişine kavuşur inşallah.

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Kızlar 1 yıldır bebek düşünüyoruz. son adet tarihim 11 ekim.
Daha günüme 3-5 gün var galiba.26 günde bir olur döngüm.Bugün iki idrar testi yaptım.Biri negatif diğeri cok silik ikinci cizgi cıktı.Kalktım kana gittim.
Değerim 5.83.
Doktor olabilir bekleyip takip edip görücez dedi.Daha önce iki kez daha yaptırmıştım eski aylarda ikiside 0.1 in altında cıkmıştı.
Ne dersiniz?
Hamile olabilirmiyim.?Değilsem bu değer niye böyle cıkarr..
Ayyy deli olucam beklemek cok zor.Nolur bana bi akıl verin,canlarım...

Daha günüme 3-5 gün var galiba.26 günde bir olur döngüm.Bugün iki idrar testi yaptım.Biri negatif diğeri cok silik ikinci cizgi cıktı.Kalktım kana gittim.
Değerim 5.83.
Doktor olabilir bekleyip takip edip görücez dedi.Daha önce iki kez daha yaptırmıştım eski aylarda ikiside 0.1 in altında cıkmıştı.
Ne dersiniz?

inş. değerin artar canım, 5 ve üstü pozitif olarak değerlendirilir hem senin daha bat ına var belki o yüzden az çıkmıştır sakın moralini bozma olumluya odaklan bence hamişsin ama sen yinede normal davran :1:

adet günün 11 ekim ise daha zamanın var. eğer ikinci çizgi silik çıkmışsa bu olumlu birşey. testlerde çoğu zaman ikinci silik çizgi de gebelik. senin belki tutunma geç olmuştur. hormonların yavaş yükseliyodur. bence 5 -6 kasma kadar bekle. anırım normal adet günün o zmanlar olacak. umarım hamilesindir.:)

inş. değerin artar canım, 5 ve üstü pozitif olarak değerlendirilir hem senin daha bat ına var belki o yüzden az çıkmıştır sakın moralini bozma olumluya odaklan bence hamişsin ama sen yinede normal davran :1:
Bu değeri öğreneli yarım saat olmadı kendimi buraya attım.
Cok heyacanlıyım,netlesene kadar nasıl kocamdan saklıcam bilmiyorummm:(
Ayyy insallah tersi olmaz.Bilmiyorum bu değer durduk yere yükselmez heralde bide adetimede daha 4 gün var.

Bu değeri öğreneli yarım saat olmadı kendimi buraya attım.
Cok heyacanlıyım,netlesene kadar nasıl kocamdan saklıcam bilmiyorummm:(
Ayyy insallah tersi olmaz.Bilmiyorum bu değer durduk yere yükselmez heralde bide adetimede daha 4 gün var.

bence de durduk yere yükselmez ben aşılama yaptırdığım ay horman ilacı kullanmama rağmen 0 ın altında bi yükselme olmuştu hani seninki de (tabi varsa kullandığın ilaç) böyle birşey olabilirmi dicem ama bu kadar çok yükselmezdi. bence eşine söyle canım ben olsam çatlardım valla söyle rahatla :D

bence de durduk yere yükselmez ben aşılama yaptırdığım ay horman ilacı kullanmama rağmen 0 ın altında bi yükselme olmuştu hani seninki de (tabi varsa kullandığın ilaç) böyle birşey olabilirmi dicem ama bu kadar çok yükselmezdi. bence eşine söyle canım ben olsam çatlardım valla söyle rahatla :D
Tatlım söylemicem,cok üzülür o.Benden daha hassas bu konuda.
Kullandığım hic ilac yok 2 ay önce prolaktinim 26 cıktı diye dostinex kullandım 2 tane.Ama 2 ay oldu.

Değerim 5.83.
Ne dersiniz?

bitanem 5 ve üstü hamilelik sayılır oyuzden 5 kusurlerde cıktıgı zaman doktorlar beklemekten yana kalır cunku varda olabılır yokta.bı 3 gun sonra tekrar yaptır bakalım deger artıcakmı bu deger artarsa kesın hamılesın artmassa hormonlardan olabılır.inşallah hamılesındır bıtanem varsada daha çok kucuk adetin bile geçmemıs boyle olması cok normal:34:sen dua et hakkında hayırlısı olur inşallah

bitanem 5 ve üstü hamilelik sayılır oyuzden 5 kusurlerde cıktıgı zaman doktorlar beklemekten yana kalır cunku varda olabılır yokta.bı 3 gun sonra tekrar yaptır bakalım deger artıcakmı bu deger artarsa kesın hamılesın artmassa hormonlardan olabılır.inşallah hamılesındır bıtanem varsada daha çok kucuk adetin bile geçmemıs boyle olması cok normal:34:sen dua et hakkında hayırlısı olur inşallah

Canım insallahhhh insallahh iyi olur.Cok heyacanlıyım..hELE bekleyelim bakalım bekleyebilirsem.
Yarında gidip baska hastanede mi yaptırsammm?

Canım insallahhhh insallahh iyi olur.Cok heyacanlıyım..hELE bekleyelim bakalım bekleyebilirsem.
Yarında gidip baska hastanede mi yaptırsammm?

eminim çok zordur canım ah ah bende o 5i birgün görebılcekmıyım acaba:31::31:
bence yarın degılde obur gun dıcem ama pazara denk gelıyo sen garantıye al pazartesı gıt oyuzden tatlım hem bukadar sabredıyoz 2 gun daha sabredersın bende heyecanlandım şimdik:51:

baslik cok cekici olmus :16:söyle bi dolandim gördüm girmedim :10::10:yine dolandim girmedim:10: sonra dayanamayip girdim:10::10::10::10::10:

bekle canim benim hamile olma ihtimali var:46:

Son düzenleme:
Değerim 5.83.
Ne dersiniz?

inşallah bebiş vardır :) ablama da ben zorla test yaptrmıştım negatif çıkaar üzülğrğm iye yapmak istemedi çok silik çıktı ben benim de böyle çıkmştı dedim ama yinede umutlanmak istemedi şimdi 2.5 ayı bitircek inşallah.bence seninde vardır silik çıkması o yüzdendir

eminim çok zordur canım ah ah bende o 5i birgün görebılcekmıyım acaba:31::31:
bence yarın degılde obur gun dıcem ama pazara denk gelıyo sen garantıye al pazartesı gıt oyuzden tatlım hem bukadar sabredıyoz 2 gun daha sabredersın bende heyecanlandım şimdik:51:
Canım görürsün ins.Bende nerdeyse 1 yıldır bekliyordumm..Ama bunun olacağıda daha kesin degil.Ama hakketen 5 i görmek bile hayeldi benim içinn..Cok enterasannn.
Bu arada eğer hamileysem belirtim bariz sekilde su anormal gazım var son 3 gündür bagırsak gazı:)Coookkk fenaaa

baslik cok cekici olmus :16:söyle bi dolandim gördüm girmedim :10::10:yine dolandim girmedim:10: sonra dayanamayip girdim:10::10::10::10::10:

bekle canim benim hamile olma ihtimali var:46:
Yaaa nasıl etkili bir baslık secebilirim diye cok düşündüm.
Doktor ihtimalide geçti acık acık hamilesin dedi ama riskli suan sınırda dedi.Bekleyelim dediii..Bide zaten benim günüme 4gün var.

inşallah bebiş vardır :) ablama da ben zorla test yaptrmıştım negatif çıkaar üzülğrğm iye yapmak istemedi çok silik çıktı ben benim de böyle çıkmştı dedim ama yinede umutlanmak istemedi şimdi 2.5 ayı bitircek inşallah.bence seninde vardır silik çıkması o yüzdendir

Desene ablanla yakın zamanda dogumun olacakkk...

Canım görürsün ins.Bende nerdeyse 1 yıldır bekliyordumm..Ama bunun olacağıda daha kesin degil.Ama hakketen 5 i görmek bile hayeldi benim içinn..Cok enterasannn.
Bu arada eğer hamileysem belirtim bariz sekilde su anormal gazım var son 3 gündür bagırsak gazı:)Coookkk fenaaa

bende 2 yıla yakın bır suredır beklıyorum canım inanıyorum olcak bıgun:16:
ama varya içimden bıses yınede sen hamılesın dıyor hadı hayırlısı olsun bı yaptır bakalım tekrardan ne cıkacak sonuc:nazar:

hamılesınız benceee 5 cıkması daha cok yenı oldugu anlamına gelıyooo rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Değerim 5.83.
Ne dersiniz?

Bence hamilesin benimde öyle olmuştu çok yeniyse gebelik o yüzden silik cıkıyor :D
:49:

Back