Bana yardım edecek birileri var mıdır?

meraklipisman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
23
1
6
28
21 yaşımda bakireyim.mayıs ayında erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik üzerime boşaldı ama içeriye giriş olmadı gözümden kaçmadıysa ve ilişki esnasında adet olmaya başladım ve cinsel ilişkimiz sona erdi.Aradan 1.5ay geçti ve ben bir daha adet olmadım.Hamile olma riskim var mıdır?Evde yapılan hamilelik testleri (sabun,diş macunu) denedim herhangi bir reaksiyon olmadı.

Adetimin gecikmesi dışında belirtilerim yok.Ne midem bulandı ne de aşerdim...Sadece bu aralar kafama bunu çok taktım bir şeyler olmuş mudur...

Canım biz aylardır uğraşıyoruz olmuyor sürtünme ile olacağını zannetmiyorum olursa eğer WHERE IS THE ADALET ?? bir de adet olmuşsun canım imkansız zaten

Muhtemelen psikolojiktir bu gecikmen. Değilsindir hamile. Bence içini rahatlatmak adına eczaneden bi test al canım.

Erkek arkadaşın test alsın sen bu kadar utaniyorsan. Stresten gecikmissindir, ama yine de gönlünü rahatlatmak adına al testi yap kurtul.
Sonrasında reglin de gelir zaten :)
Lütfen pişman olacağın şeyler yapma. Çok gençsin

Çok haklısınız yaşadığım bu korku bile benim aklımı başıma getirdi...Bir daha asla zaten geç de olsa aklım başıma geldi umarım bir sorun olmaz ...İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

2 defa idrar testi ayrıca evdeki sabun diş macunu gibi testlerden yaptım sonuç Negatif ama hala adet olamadım hamile olabilir miyim?Bu mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…