• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana yardım edecek biri yok muu?

rapangels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
11
0
36
İzmir
Saçlarımı boyamak istiyorum ilk koyu kızıla boyamıştım sonra sevgilim istiyor diye siyaha boyadım ama 5-6 aydır saçlarımı hiç boyamıyorum aktı baya kızıla döndü saçlarım kızıla boyasam tekrardan tutar mı ?:26:

Son düzenleme:
eğer siyaha boyadığın yerler tamamen kızıla yakın renk aldıysa tutar ama ilkinde kırmızıya yakın kızıl değil de koyu kızıl alabılırsın daha garanti olur mesela yakut kızıl. vital i öneriyorum....

ben resim göremedım canım yukleyememişsin
senın saçlarının tonunu görmeden şu tutar dıyemem. ilk önce kendi saçının hangi tonlara yakın olduğunu belirle ondan sonra boyanı al. sıyahın ustune kızıl tutmaz ama altta kızıl olduğu için sıyah akınca kızıllaşma , turunculaşmaya yakın bir şey olmuştur sanırım.
yapacağın şey vitalin koyu kızıl boyasıyla boyamak olabılır. ıstediğin kızıl tonuda önemli tabiki ama yakut kızıl olabilir.

koyu kahve gibi ama uçlarda ve kahküllerimde cok az kızıllık var koyu oda baya :) tamam tavsiyelerin icin teşekkürler tekrardan canım :) boyayınca foto koyarım :D öğrenirsem o zamana kadar...:3:

Back