- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 13
- 27
- Konu Sahibi turuncuemoji
Reglimin son günü 25 aralıktı. 4 ocak tarihine kadar gün aşırı korunmasız ilişki yaşadık. Çünkü artık çocuk istiyoruz hayırlısıyla. Adet tarihime yaklaşık 10 gün var. Ama bugün alt karın ağrım var. Hani böyle regl olma üzeriyken bi ağrı yaşarsınız ya aynen o şekil. Birde ilk kez bugün inanılmaz uyku bastırdı işyerinde zor dayandım. Dikkatimi çeken şuanlık başka belirtim yok. Yorumlarınızı merak ediyorum. Pazartesi günü yaşadıklarım
Salı günü yani bugün Güncel : bugün iş yerinde çalışırken 3-4 kez şiddetli kramp girdi kasıklarıma kitlendim kaldım tabi 1 dk içinde kasık ağrılarım bitiyor. Alt karın ağrım sabah yoktu ama şuan öğle vakti hafiften alt karın ağrım var
Dipnot : 2 gündür göğüslerim şiş, eşim bile farketti göğüslerin daha dolgun dediii
Neler düşünüyorsunuzzz
Salı günü yani bugün Güncel : bugün iş yerinde çalışırken 3-4 kez şiddetli kramp girdi kasıklarıma kitlendim kaldım tabi 1 dk içinde kasık ağrılarım bitiyor. Alt karın ağrım sabah yoktu ama şuan öğle vakti hafiften alt karın ağrım var
Dipnot : 2 gündür göğüslerim şiş, eşim bile farketti göğüslerin daha dolgun dediii
Neler düşünüyorsunuzzz