• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uygun parfüm önerilerinizi bekliyorum

polenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
4
0
86
Tekirdağ
Merhaba. Ben kendime göre bir parfüm arıyorum ve bulamıyorum daha önce hypnotic poison kullanmıştım ama çok ağır geldi ve bıraktım. Şu an amor amor kullanıyorum kokusuna bayıldım ama maalesef tenimde kalıcı olmuyor. Amor amor gibi fakat kalıcı bir parfüm istiyorum. Esmer bir tenim var addict ve angel denedim ama özellikle addict çok çok ağır geldi.Pudralı kokuları daha çok seviyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben armani she' yi bir dene derim.
Orta karar bir parfüm ariyorsan bence ideal. Ne hafif ne cok agir.
Düsünmeden herzaman heryerde kullanabilicegin bir parfüm.
Tek dezavantaji cok taninmis olmasi.
Birde istersen chopard cascade'ye bir göz at. Ben hic denemedim ama icerigine bir baktim ilgimi cekti.
Ayrica wish ve casmir gibi agir degilmis ve onlar gibi cok taninmiyorda.

Son düzenleme:
selam...kullandıgım parfumlerden en cok begendıgım ve tekrar alacagım parfum absolıd ırrestable ...bıhterın kokusu dıye bılınıyor nefısss mısler gıbı kokuyo....son donem meshur olan chole love var ılk sıktıgımda begenmemıstım durdukca guzellestı pudramsı bır koku oldu....angel cok agır hıc begenmedım...benım aklımda olup sırayla alacagım kokular var ılk olarak armonı code en kısa zamanda alıcam...ıkıncı sırada jadore var cok guzel bır koku...sonrada noa...pudra kkokusu yaz ayları ıcın ıdeal...

christina aguilera by night :34:

polenil poiseni agir bulmussa christina aguilera by night'ta agir gelicektir arkadasim, cünkü ikisisi ayni kokuya sahipmis.
Ben christina aguilera by night'i denemedim ama herkes kokusunu poisene benzetiyor hata bir parfüm sitesinde "benziyen kokular" bölümünde de yer aliyorlardi.
poiseni dolma olarak aldim.Arkadasa hak veriyorum agir bir koku.Öyle herzaman kullanilamaz. ve malesef cok yaygin.
suanda dolma parfümlerden biraz sogudugumdan ilerde, bu kokuyu tekrar kulanmak istersem,christina aguilera by night veya
yves rocherden vanille noire alirim zira onlar daha hesapli.

Ben armani she' yi bir dene derim.
Orta karar bir parfüm ariyorsan bence ideal. Ne hafif ne cok agir.
Düsünmeden herzaman heryerde kullanabilicegin bir parfüm.
Tek dezavantaji cok taninmis olmasi.
Birde istersen chopard cascade'ye bir göz at. Ben hic denemedim ama icerigine bir baktim ilgimi cekti.
Ayrica wish ve casmir gibi agir degilmis ve onlar gibi cok taninmiyorda.

Çok teşekkür ederim. Armani she' yi merak ediyorum çok duydum en kısa zamanda deneyeceğim. Ve diğerlerini de tabi.

selam...kullandıgım parfumlerden en cok begendıgım ve tekrar alacagım parfum absolıd ırrestable ...bıhterın kokusu dıye bılınıyor nefısss mısler gıbı kokuyo....son donem meshur olan chole love var ılk sıktıgımda begenmemıstım durdukca guzellestı pudramsı bır koku oldu....angel cok agır hıc begenmedım...benım aklımda olup sırayla alacagım kokular var ılk olarak armonı code en kısa zamanda alıcam...ıkıncı sırada jadore var cok guzel bır koku...sonrada noa...pudra kkokusu yaz ayları ıcın ıdeal...

Yaz kokusu da arıyordum yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Armani code kalıcı mı peki? Kokusunu çok seviyorum ama kullanmadım daha önce.

Flormar so hot kırmızı olanı kullanıyorum kokusu çok kalıcı ve hoş...

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Canim sana bir tavsiyede bulunucagim ama önceden söyliyim tavsiye edicegim Parfümü henüz deniyemedim.
Bu yüzden okudugum yorumlara göre degerlendiriyorum.
Farkli bir parfüm ararken karsima cikti. Türk forumarini arastirdim ama birsey bulamadim.
Chopartin wish ve casmir'i kadar cok taninmiyor.

Uploaded with ImageShack.us

chopard cascade ciceksi oryantal bir koku.
Wish, ve casmir gibi agir degilmis. Ama okudugum yorumlara göre hafifte degil.
sicak, tatli ve pudramsi olarakta tanimlanmis.
Pudramsi kokusunu odunsu notalardan almis olabilir.

dior addict ve hypnotic poisen karizmasin da bir parfümmüs. Anladin sen onu :)))
Ama icerisinde vanilya yok.
Bir arkadasa daha tavsiye etmistim. Ben cok merak ediyorum.

Back