Bana sözle nişani karistirma dedi :(

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
53
2 yillik sevgilim var ben artik ciddi birsey olsun aramizda diyorum 2 yil sobra evlenelim diyoruz ama 2 yil boyunca daha zor izin alarak evden cikmak istemiyorum nisanlanalim dedim 2 yil sonra evleniriz dedim bana cok kızdı bizdd oyle olmaz yenimi tanistik sanki filan dedi erkek ne derse o olur dedi ve bende cok uzgunum ne yapmaliyim ?

Aileler tanissin diye ama erkenden olsun istemiyor o kadar zorladim gururu birakip :(

Canınızı sıkmak istemem ancak ne kadar gururunuzu ayak altına alırsanız alın, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bazen bir b*k olmuyor işte böyle. Zaten eleman istemiyorsa, sizin zorlamanızla böyle bir şey olacaksa olmaması sizin için daha iyi olabilir belki.

Bir de aileniz izin konusunda sıkıntı çıkarıyorsa, nişandan sonra da izin sıkıntısı çıkacak. Benim babam şahsen nişanlandığında gezmenize izin vermem dedi. Evlendikten sonra da benim istemediğim yerlere gitmek yok dedi. Oldu dedim bende, nişan yapmadım (: Şaka bir yana, her şey olacağına varır. Bu konuda çabalamanız genellikle kendinize zarar.

Back