Bana parfüm önerir misiniz?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Arkadaşlar parfüm almak istiyorum ama çok kararsızım.
Geçenlerde Emotion Fresh Bouquet aldım.
Kullandıkça tiksindim ve şişe tamamen dopdolu.
Bir tane arkadaşımda görüp etkilenimştim.
O esmerdi ve ona çok yakışıyordu ben kumralım ve kesinlikle
kokudan nefret ettim.

Benim istediğim, çiçeksi böyle fazla ağır değil
ama kalıcı bir parfüm.
Genç kızlara uygun olsun. Fazla kadınsı istemiyorum.
Kumralım yüzüm çok beyaz sayılmaz.
Esmer hiç değiilm.
Cildim yağlı.

Escadanin koleksiyonunu bi koklamani tavsiye ederim.
mexx classicde cok guzel severim ben.
Baskada iim yasina gore amor amorda cok hos bir koku..

ancak bunu kendi teninde deneyerek bulabilirsin. Güzel bir duş alıp hiç parfüm sıkmadan en iyi hizmet veren yerlere git derim canım. Ben sürekli ykm den alışveriş yapıyorum. İlgi alaka süper.Bazı yerler bir iki parfüm denettirib sonra seni bir parfüme şartlandırıyorlar uğraşmamak için.ykm v.s. tek tek en çok satanları ve tenine gidebilecek olanları önerirler, burada ne söylesek boş. denemeden karar veremezsin

heryere yazıyorum ama ck-in2you nina ricci elixir dkny be delisious. ck limon kokusu öbürküler elma kokusu

D&P en iyi açık parfümcü bence. Ama bir yerden sonra böyle alkolümsü kolonyamsı bir koku kalıyor şişede. Ben şöyle yapıyorum. DP orjinallerine çokkk yakın üretiyor kokularını orda deniyorum çok beğendiğim bir koku olursa alıyorum burnum kokuya alışırsa orjinalini alıyorum tabi bazı parfümlerin orjinalleriyle alakası olmuyor ama onu yakalaman içinde çok koku denemen gerek hem dp den hemde orjinal... Ama açık parfüm kullanıcam diyorsan dp den şaşmamalısın bargello en çok çeşit üreten parfümeri ama o bile dp kadar iyi değil özellikle bazı kokuları tahammül edilemez derecede kolonya kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…