Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Sanırım özgüven probleminiz var. "Böyle yakışıklı bir erkek benimle ilgileniyor" diye kendinize bir özgüven inşa etmeye çalışıyorsunuz.
Ama sağlıklı bir ilişki böyle başlamaz. Bu sadece cinsellik.
Ha! İhtiyaç duyuyorsanız sizin bileceğiniz iş. Ama bir duygusal ilişki beklemeyin derim.

Bu tarz adamlardan uzak dur. Daha çok küçüksün acele etme geç falan da kalmamışsın. Kim ne yaşıyorsa yaşasın. Saçma sapan şeyler yaşayacağına hiç yaşama daha iyi.

Dümdüz pipi neden hoşumuza gidecek ya höfff ne alaka, genelde işlevi ile ilgileniyoruz. Kadınların yüzündeki uçuk sarı beni dert ettikleri dünyada bu erkeklerin özgüveni nedir abi? Nedir?
Ama çok yakışıklığğğ. Pipisi de yakışıklığğğ

Kk da böyle tezarliklari zirve yapanlar kesinlikle var .

Konuların birbiriyle alakası olmadığı için olabilir mi acaba? Elmayla armutu kıyaslayıp aboooo tezat buldum diye sevinmişsiniz resmen

Cidden karşılıklı ilerleyen bir flört ilişkisinde atılan nude ile bu konuda atılan nudeu bir mi tutuyorsunuz? Ciddi ciddi?

Çok yanlış insandan hoşlanmışsın, sormadan izinsiz atması taciz resmen. Sizi ancak cinsel olarak kullanır siz de duygusal olarak ister istemez bağlanırsınız. Bence engelleyin. Başka zor gelir ama sonra iyi ki dersiniz

Beden sizin , karar sizin. Yalnız lütfen şu genellemelerden uzak durun. Birisiyle sevişmediği için açık açık alay edilen , parmakla gösterilen kimseye denk gelmedim ben. İçinden kim ne düşünür bilemeyiz.

Herkes yapıyor diye yapılmaması gereken konuların başında cinsellik gelir.

Duygusal olarak bu paylaşıma hazır mısınız ? Aslında istediğiniz ilişki değil de öpüşüp koklaşmak , biraz yakınlaşmak mı ? Cinselliğin getirebileceği sonuçlara hazır mısınız ? Bulaşıcı hastalıklar , hamilelik gibi.

Ahahahah sorun diyor bir de hala sanki bu isteğin çok anormalmiş gibi yapıp seni manipüle etmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.

Her gün sözde 20 li yaşlarda bir üye forumda yeni bir konu açıyor.

Konular istisnasız cinsellik üzerine. Dün de vardı sanırım bir tane ; 18 günde istenilip vermeyen konusu. Buyrun okuyun.

Umarım , yazdıklarınız gerçek düşünceleriniz değildir . Gerçekse ,şu yazdıklarınız çok üzücü.

Foruma gerçek olmayan düşüncelerinizi yazıp alay ediyorsanız ; bir başka genç kızın okuyup yanlış fikirlere kapılmasına yol açabileceğinizi unutmayın.

Konunuzda yaşınız 20 , sonraki mesajınızda 25 yaş vurgusu mevcut ; profilinizde ise 24 yaşındasınız.

Yaşınız konusunda da mı kafanız karışık ?

İlk ilişki gerçekten aşk ile olmalı. Karşılıklı bir aşk.

şöyle söyleyeyim, hadi uzun ilişkiniz olsa konuşsanız atsanız yine okey de, daha sizi tam tanımadan tak diye atan adam allah bilir kaç tane kıza daha atıyordur. ki yaptığı da taciz gibi bişey eğer durup dururken attıysa. böyle biriyle uzun ilişki ister misiniz?

kusura bakma da hiç de yazdığın gibi bir insan değilsin
resmen istemem yan cebime koy
ama buna kılıf uydurmaya çalışıyorsun
önce kendine dürüst ol
kim ne yaparsa yapsın derse desin sen kendi istediğine bak
ama bence de istediğin tek derdi sex olan biri olmamalı

adamda korku da yok vay anasını
bu kız bunu birilerine atar mı paylaşır mı tanıdıklarıma gider mi
yarın bir gün beni tehdit eder mi
hiç umru değil
ikiyüzlülüğüne tüküreyim dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…