Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Yahu o hangi sosyal medya? Niye hiç görmedim bu yaşıma kadar? Kim hadi artık yaşınız geçiyor, hemen sevişin modunda?

Peki

kesin ilk kez sana yolladi... yaptigi igrenc bir sey. gec de kalmadin bunun kabul edilebilir bir zamani yok, standardi yok kim ne zaman isterse ve yaptiginin arkasinda durursa o zamandir dogru zaman.

O zaman belli bir yaşta,mesela 30 yaşında cinsellik yaşamamış olmanın sağlıksız olduğunu düşünen, cinselliğin düzenli giderilmesi gereken bir ihtiyaç olduğuna inanan biri olarak bana göre neden ilk deneyimini öyle rastgele biriyle yaşamaman gerektiğini ve yine bana göre karşındaki insanda araman gereken kriterleri yazayım sana.

İlk olarak çoğu kadının tam birleşmeden keyif alabilmesi ilk denemede olmayabiliyor. Karşı tarafa zevk verme konusunda da yine zamanla kendini geliştiriyorsun. Bu yüzden özellikle deneyimsizken iyi cinsellik için iki tarafın da birbiriyle seks dışındaki sebeplerle de birlikte olmak istiyor olması lazım ki seks hayal ettikleri gibi olmazsa hayal kırıklığına uğrayıp birbirlerinden kaçmasınlar, yatakta uyumu yakalamak için çaba harcamaya devam edecek kadar birbirlerine değer veriyor olsunlar.

İkinci konu iletişim, karşı tarafın yanında ne istediğini, ne istemediğini rahatça paylaşacak kadar rahat hissetmen gerekiyor. Karşı tarafla iletişim kurarken kendini çok gergin hissediyorsan o kişi cinsellik yaşaman için henüz uygun kişi değil demektir.

Üçüncü konu, seks biraz tuhaf birşey. Herşeyden önce çıplak ve savunmasız oluyorsun cinsellik yaşarken ve seks sırasında ufak tefek utandırıcı bir sürü an yaşanabiliyor. Örneğin; partnerin dikkati dağılıp ereksiyonu kaybetmesi, geç ya da erken boşalması, birleşme sırasında vajinadan gaz sesi gelmesi vs. vs. Partnerlerin bu gibi durumlarda birbirlerini rahatlatabilecek, birlikte gülüp geçebilecek şekilde iyi anlaşmaları gerekiyor.

Yine üstte yazdığımla bağlantılı, iyi cinsellik için, böyle durumlarda kompleks yapmamak için önce senin kendi kendine aşık olman gerekiyor. Hepimizin vücudu farklı farklı illa kendinde ideal bulmadığın birşeyler vardır ama bunlar önemsiz aynanın karşında çıplakken gördüğün kadının seksi, arzu uyandıracak ve sevilecek bir kadın olduğuna %100 ikna olman lazım. Benzer şekilde kendi bedenini yeterince tanıman nelerden zevk aldığını biliyor olman lazım.

Birsürü insan cinsellik için beklemek gerektiğini söylüyor ama tam olarak neyi neden beklemek gerektiğini yazmıyor. Ben o yüzden kendi kriterlerimi tüm açıklığıyla yazmak istedim. Bayağı uzun bir yazı oldu bu nedenle. Özet geç diyorsan, gerekenler iyi iletişim kurduğun, karşılıklı birbirinize değer verdiğiniz, tanıdığın bir partner ve senin hisleriyle, bedeniyle barışık kendini tümüyle kabullenmiş ne istediğini bilen bir kadın haline gelmen. Bunları gerçekleştirdiğinde zaten kafanda bekleme ile ilgili soru işaretleri olmayacak.

Buarada asıl konuna dönersek o çocuktan bir cacık olmaz. Cem Yılmaz'ın uyudun mu skeçini seyret, erkeklerin saat 10'dan sonra durup dururken attığı mesajları pek ciddiye alma.

Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.
Bu egosu yüksek bir serseri, muhtemelen yatakta da hiçbir becerisi yoktur. Egosuna güvenip hayvan gibi davranır sana, cinsellik forumunda böyle yakışıklı tecrübeli (!) bir hayvana rast gelmiş bir kız vardı. Ben neden keyif almıyorum hep canım acıyor diye çözüm arıyordu. O hayvanın yanlış davrandığına ikna edemedik. İlk deneyim için baştan sona yanlış bir adam bu. Bütün hevesin hayallerin boşa gidecek yakınlaşırsan haberin olsun

Yazıları okumadım ama bu konu buram buram trol kokuyor sankiii

Çok güzel açıklamışsınız kalpli emojiyi bıraktım.

kız saçmalama amerikan dizisi mi çekiyoruz burası gerçek hayat. erkekler sana çoğunlukla cinsellik için yaklaşacak doğru adamı bulana kadar karşılacaksın hatta doğru adam bile cinsellik isteyecek. bu karşılıklı istekle olacak bir şey. durduk yere özel fotolar atılıyorsa bu düpedüz tacizdir. direkt konuşmayı kes yoksa bu adamın niyeti belli sadece seninle yatmak istiyor sadece sana attım dediği o fotoları daha önceki kızlarada atmıştır

20 yaş güzel yaş, saçma erkeklere kanma

Diyeceğim, böyle bir tip yüzünden lütfen hormonlarını dinleme

Asıl millet alay etmesin diye cinsellik yaşamak alay edilecek bir şey bence.Hiç duymadım böyle bir şey.Ne alaka yani?

Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.
Aylin Aslım'ın "Böyledir Bu İşler" diye bir şarkısı var açın dinleyin rica ediyorum. Aynı sizi ve bu arsızı anlatıyor.

Aynen aynen daha önce hiç aşık olmamış sevgilisi olmamış. Siz de, ben onu düzeltirim gerçek aşkı sevgiyi gösteririm, bana bağlanır, o kadınlara ihtiyacı kalmaz diye düşündünüz değil mi? Fotoğrafları gördükten sonra bile meramınızı iletmişsiniz, gerçek ilişki sevgi istiyorum diye.

Açıkçası sırtlan sırtlanlığını yapmış baştan belli etmiş amacını isteğini. Ama mesela 20 yaşındayken bana denk gelmiş olsaydı vallahi billahi pişman etmiştim hayattan soğutmuştum bu barzoyu. Etrafında çok kız varmış da, çok yakışıklı havalıymış da bla bla bla...Allahın kekosu barzosu.

Kafanız niye karışık hala, adam yeterince aydınlatmış olayı. Bazı erkekler böyledir. İlişki bağlanmak falan istemezler, beraber olduğu kızlar da aynı şekilde. Fuckbody müessesi yani. Buna karşı değilim yetişkin insanlar kimle ne isterlerse yapsınlar yeter ki rıza olsun. Ama daha merhaba merhaba boyutundaki bir tanışıklıkta bir kıza nude fotoğraf göndermek ne demek!

Daha çok gençsiniz, cinsellik de yaşamak isteyebilirsiniz ama lütfen böyle tiplerin tek gecelik ilişkisi olmayın. Duygusal biriyseniz altından zor kalkarsınız böyle ilişkilerin.

Teksasda yaşamıyoruz öyle değil mi
Bu dediğiniz Türk gelenek göreneklerine tamamen zıt bir şey.

Kendine bir prensip belirlediysen, bu "içinde duygusal paylaşım barındırmayan cinsel ilişkiyi tercih etmemek" gibi, aynı hizada devam etmelisin. Tabi bu milletin ağzına bakarak kendine tabu yaratmak anlamına gelmiyor. Bu prensipler, insanın kendisini, hayata bakış açısını ve fikir dünyasını harmanlayarak çizdikleri sınırlar demektir.
Millet 20 yaşına gelmeden seviştik diye sevişmek zorunda değilsin ya da 40ında hala bakire diye beklemek zorunda da değilsin. Sevişmek değerini düşürmediği gibi yükseltmez de. Sevişmek sadece sevişmektir.
Konundaki yurdum yiğidosuna gelirsek; kendisi had bilmez bir sapık ve hayır ilk defa sana atmadı onları. Telefonunda muhtemelen bir arşivi var ve kendisinden hoşlandığını fark ettiği kadınların nabzını bu şekilde yokluyor. Duygusal paylaşımlı sağlıklı bir ilişki istiyorsan, söz konusu kişi sana uygun değil. Görüşmeye devam edersen, senin hoşuna gidecek biçimde taktik yapmaya başlayacak çünkü kendisi sırtlan.

İlk başta bak sana nude atarım diye bi takıldı, sonra da bak ciddiyim atarım dedi ben de istemedim ama dinlemedi sonra boxerla attı en son da işte tamamen çıplak. Sonra da hoşuna gitmedi mi yani dedi.
Siz nasıl bir konuşma yaptınız ki onunla bunu size atma cesareti göstermiş ,sizden yuz bulmuş ki atmış daha yaşınız çok küçük , ve bu yaşlarda böyle şeylere ilginiz olabilir ama inanın sizi elde edince sizinle işi olmayacak

Geçmişi olsa saygı duyar beni ilgilendirmez derim ama şu anda yaşıyor o ilişkileri yani bana çekimi tamamen cinsel. Zaten daha önce hiç aşık olmamış.
Her dediğine inanıyonz mu ya aşık olsa nolur olmasa nolr erkek işte. İşleri güçleri cinsellik evlisi de aynı bekarı da

İlk başta bak sana nude atarım diye bi takıldı, sonra da bak ciddiyim atarım dedi ben de istemedim ama dinlemedi sonra boxerla attı en son da işte tamamen çıplak. Sonra da hoşuna gitmedi mi yani dedi.
Dümdüz pipi neden hoşumuza gidecek ya höfff ne alaka, genelde işlevi ile ilgileniyoruz. Kadınların yüzündeki uçuk sarı beni dert ettikleri dünyada bu erkeklerin özgüveni nedir abi? Nedir?

Kendiliğinden gelişen ve karşılıklı ilerleyen bir sohbette bu durum normal. Ama birden bu fotoğrafları göndermesi iğrenç, KudrAlobar ın söylediği gibi düpedüz taciz edilmişsiniz. Ben olsam şikayetçi olurdum, ne hoşlanması.

Aman hep aynı hikaye hiç daha önce aşık olmamış diyerek senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…