- 19 Mart 2007
- 1.429
- 1.387
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
aynen öyle sex kaçmıyor.baksana konuya ne yazılmış 17 18 sex için en uygun zamanmış.orgazmları şiddetli olurmuş.25 den önce yaşamayansa hayatını boşa yaşamışmışşş.beden kadının dünya görüşü kadının duygular kadının.ister 20 yaşında yaşar ister 28 yaşında yaşar.isterse evlenene dek hiç yaşamaz.isterse de ömür boyu yaşamaz kime ne bundan?Kimden duydunuz Allah aşkına başka bir ülkede falan yaşıyorsunuz heralde. Kendinize gelin yaa bence 20 yaşına gelip idealleri hayalleri peşinde koşmayı bosverip böyle saçma sapan işlerle ugrasanlarla ediliyodur alay. Siz yanlış duymuşsunuzdur.
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim:)Çok iyi niyetli birine benziyorsun. Umarım bu kisiyle olan iletişimine son verirsin.
Güvendiğin ve sevdiğin biriyle elbette cinsellik yaşamayı düşünebilirsin, fakat bu kişi senin için doğru insan gibi durmuyor hiç. Aşık numarası yapıp seni kandırmaya bile çalışabilir.
Ya olacak iş mi yaşadıkları anda bumuymus diye pişman olacaklarına eminim. Asıl biseyleri basarmanin kazanmanin birey olduğunu hissetmenin tadı o yaşlarda bambaşka oluyo. Orgazma gelene kadar hele ki bir kadının ayakları üzerinde durmayı öğrenmesinin zevki hicbiseyle kıyaslanamaz. Ah Bi anlasalar.aynen öyle sex kaçmıyor.baksana konuya ne yazılmış 17 18 sex için en uygun zamanmış.orgazmları şiddetli olurmuş.25 den önce yaşamayansa hayatını boşa yaşamışmışşş.beden kadının dünya görüşü kadının duygular kadının.ister 20 yaşında yaşar ister 28 yaşında yaşar.isterse evlenene dek hiç yaşamaz.isterse de ömür boyu yaşamaz kime ne bundan?
biz üniversitedeyken hoşlandığımız çocuk hakkında kızlarla konuşurduk kalp çarpıntıları hissederdik yanından geçsek heyecanlanırdık.o zaman kral tv müzik kanalı vardı kantinde şarkı tutardık eğlenirdik çocuk için.çoğumuz çıkmadık bile o erkeklerle.çıkanlar da sinemaya gitti cafe ye gitti.evlerine gidenler de bu zamandaki gibi ahha bu da pipimm diyen adamlarla gitmedi.içlerinden cinsellik yaşayanlar da olmuştır ama bizle bile konuşulmadı özellerinde kaldı.şimdi her şey ortada tinder lar şunlar bunlar.daha tanıştığı gün hadi sex yapalım diyen türler çıktı ortaya.valla akrabam da 2 muhabbet kuşu var biri geleli 20 gün oldu.onlar bile konuşma tanışma aşamasındalar öyle hadi yuvaya geçip yumurta yapalım demedilerrYa olacak iş mi yaşadıkları anda bumuymus diye pişman olacaklarına eminim. Asıl biseyleri basarmanin kazanmanin birey olduğunu hissetmenin tadı o yaşlarda bambaşka oluyo. Orgazma gelene kadar hele ki bir kadının ayakları üzerinde durmayı öğrenmesinin zevki hicbiseyle kıyaslanamaz. Ah Bi anlasalar.
damacana da olabilirNet bir şey söyleyeceğim bu çocuk sevgililik gibi durumları istemiyor. Cinsel ilişki yaşayacağı kadın arıyor takılacağı da diyebiliriz. Seven erkek öyle hop diye çıplak fotoğraf göndermez çünkü kadının rahatsız olacağını bilir. En iyisi böyle davranan erkeğe KFC ya da herhangi bir firmadan tavuk fotoğrafı bulup göndermek.
Bu arada ilk cinsel deneyimimi 21 yaşında yaşadım ama kimseye tasvip etmiyorum. Erkekler garip varlıklar bir bakmışım bizim ilişki hep cinselliğe kaymış. Karşıma çıkan her erkekte istisnasız böyle oldu. Bende istemiştim ama işlerin bu raddeye geleceğini hiç düşünmemiştim. Marifet değil yani. Yaşayacaksan da bu düzgün ve uzun süreli bir ilişki yaşadığın biri olmalı ama benim yaşadıklarım bunun uygun olmadığını gösterdi. Bu arada sanıldığı gibi muhafazakâr biri de değilim.Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Ne?Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Sırf yakışıklı diye güvenmedim, cinselliğe ulaşabilen biri yalnız değil buna dikkat çektim. Ama zaten bitti gitti yani konuşmuyoruz.Karşınızda ki yakışıklı olsa dahi taciz tacizdir. Bunun çirkini güzeli yok basbayağı taciz iğrendim midem kalktı. Herkese aynı mesajı atıyordur istediğini alınca gidiyordur siz sanıyor musunuz ki sizi istediği için yazıyor hayır tam aksi yalnız kalmasa isminizi bile hatırlamaz tamamen yalnız kalınca yazar bu insanlar sizde hala aşk hayalleri kurun çirkin biri olsa kaçmak için yer arardınız oyuna gelmeyin düşünceleriniz çok uçuk ? sizi seven sizinde sevdiğiniz güvendiğiniz biriyle birlikte olabilirsiniz ama sırf yakışıklı diye de güvenilmez, açık saçık fotoğraflar atan biriyle birlikte olunmaz ne bu amerikan dizisi mi yahu ya konu fake ya da siz çok hayal dünyasındasınız.
Bu sitede bile böyle durumlar yaşayan varmış yazmışlardı. Ama çok takılmamak gerekiyor demek ki ne yaparsanız yapın veya ne yapmazsanız yapmayın birileri illa ki söyleyecek bir şeyler bulabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Bir şeyi merak ettim
Hiç cinsellik konuşmadan löp diye attı mı gerçekten. Yoksa böyle biraz yükselip mi attı ?
Linç yemekten korkmayın, hayat sizin kime ne ?
Eğer gerçekten istemediğiniz halde attıysa çok büyük saygısızlık. Bırak seni, günahını bile hak etmiyor :) kes konuşmayı kudursun.
Birine özel fotolar atmak hiç normal bi durum değil bence. Bunu karşılıklı isteyip yapsanız anlarım ama belliki birden sana fotolarını atmış. ben bunu taciz olarak yorumlarım ve böyle biri sapıktır bana göre. Diğer konular cinsellik yaşadığı kadınlar olması falan kişiye göre değişebilecek meseleler kimi normal karşılar kimisi karşılamaz. Yaşıtların ne yapıyorsa yapsın sen içinden geleni yap. Hiçbir şeyin belli bi yaşı yok uygun zaman herkese göre değişir. Ben olsam foto atan biriyle konuşmaya devam etmezdim ama istediğin ilişki bu tarz bi şeyse bilemem.Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Adamlik karekter yakisiklilik ve guzellik ile olmuyor. O yuzden o gözünüzü boyamasin ki boyamamista zaten. Sadece bana baktigina bile şaşırdım demişsiniz ya asla ve asla senin tirnagin olamaz. Cunku niyeti belli. O yuzdende af edersin ucana kaçana hesabında Belli. Birden özel foto video almakta ne terbiyesizlik, ne hadsizlik. Kendini beğenmiş ahlaksizin teki iste. S.refsiz boyleleri. Gözünü korkutsaydin keske seni sikayet ederim diye.Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
güncel durum nedir umarım bu çocuğa kanmamışsınızdırGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.