Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

kuzum sen nerde yaşıyosun amerikada yada fransadamı 25 yaşına gelince bakirelik ayıpmış töbe töbe

o fotoğrafları sadece sana atmadığına adım kadar eminim önce onu söyliyim bir de herkes bunu yaşıyor bende yaşamalıyım algısı yanlış bence böyle bi düşünceye kapılma ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman yaşa böyle şeyleri çocuğun da daha aranızda doğru düzgün bir ilişki yokken sana nude atması bence itici bi durum

Tabi ki ilk değilsin. Öğrendiğiniz gerçekler demek ki doğru , uzak durmanızda fayda var diye düşünüyorum

Bütün yazılanları okumadım ama şunun için yazıyorum.
27 yaşında bakire olarak evlendim ben nedeni de kendim öyle istedim.
20 yaşına gelen herkes seks yapıyor diye bir olay yok yani.
Üniversiteyi dışarda okudum, sevgilimde oldu ama bunu yaşamam gerek diye düşünmedim hiç.
Karşıma sadece bedenime değer verenler çıktığı için yatmadım.
İnan bak eşimle bile nişanlıyken seviştik bir kaç kere onu bile acaba mı diye kendi kendimi yedim hep.
Yani o yaşta bu durumlar evet gençler arasında çok popüler ama sen ne hissediyorsun onu bul ve onu yaşa.
Yaşamak için böyle ucuz insanlarla birlikte olma.
İstiyorsan aşıksan ya da bu ona değer diyorsan ol ( bence )
Yani ben önem vermiştim bu yolu seçtim pişman olmadım.

Sende benim gibi ol diyemem ama bu kadar ucuz insanlarla da duygularını heba etme, sonra çok üzülürsün.

şuraya 2 kelime daha yazardım da banlanırım değmezzz.

20 yaşındasınız ve yaşınız mı geçmiş siz çok yaşayın. Bence duygusal bir şey hissetmediğiniz birisiyle beraber olmamalısınız.

Buna cevap yazmayı unuttum kusura bakma :)
Ama evet haklısın aslında. Geç diye bir kavram olmamalı bence de.
Taşınma işi biraz karışık oldu ama evet taşındım.

Doğru söylemişsiniz

Adam sapık farkında mısın ?

Daha birkaç haftadır konuştuğu birine özel resim ve video atan biri için başka bir şey düşünmez o an engellerdim ben olsam.

Sen konuşmaya devam etsen senden de nude isteyecek belki atacağın fotolarla sana şantaj yapacaktı. Veya göndermezsen Kezban diye yaftalayacaktı.

Yakışıklı demişsin sevgili olmadan ilişki yaşadığı kişiler var demişsin
Valla aklıma jigalo olma ihtimali geldi.

bence o adam tinder lerde dolanıyordur gün boyu .karadul örümceği gibi av peşindedir

Kimden duydunuz Allah aşkına başka bir ülkede falan yaşıyorsunuz heralde. Kendinize gelin yaa bence 20 yaşına gelip idealleri hayalleri peşinde koşmayı bosverip böyle saçma sapan işlerle ugrasanlarla ediliyodur alay. Siz yanlış duymuşsunuzdur.

Yahu bu nasıl bir zihniyet? Hemen kendinize gelmelisiniz daha çok küçüksünüz. İstediğinizi yaşarsınız ama başkalarının lafıyla oradan bardan duyduklarınız la hareket etmeyin.
Ayrıca o hoşlandığınız kişi dangalağın teki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…