Aynı yaştayız zaten daha önce konusmustuk belki hatırlarsın. Senden çok daha rahat bir çevreye sahibim ve hayatıma giren erkekler de oluyor ama şimdiye kadar kimseden 'nee hala bakire misinn tüü kaka' cümlesini duymadım. Özellikle belirtme gereği duyduğum bir şey değil zaten ama yakınlaşmalarımı birlikteliğe götürmedim şimdiye kadar. Bunun için de kendime bile açıklamam yok yani istemedim, üzerine çok detaylı düşünmedim hatta.
Bence senin sandığının aksine kimsenin umurunda olan mevzular değil. Daha yolun başında sayılırız bu yaşta ne cinselliğe ne de herhangi bir şeye geç kalmış sayılmayız. Üstelik senin daha duygusal anlamda bile yeterince tecrüben olmadığını tahmin ediyorum ben kaldı ki işin cinsellik boyutunu düşünüyorsun. Tabii ki duygusallık olmadan da olabilir bu işler ama senin önce gercekten düzgün bir ikili ilişki kurmanı tavsiye ederim. Bu konularda yeterince olgunlaştığını düşündüğün zaman işin cinsellik kısmını da düşünürsün.
Bir de bu cümleyi kullanmaktan nefret etsem de Türkiye'de yaşıyoruz yani yabancı ünlülerin konumuzla hiç ilgisi yok, bu ülkede evlenmeden ilişki yaşamayı tercih etmeyen bir sürü kadın var. Senin içinde bulunduğun çevre de buna yabancı değildir eminim.
Son olarak sexting severim ama aniden pipisini atan erkekten de buz gibi soğurdum
Düşündüğünün aksine çevresinde sürekli kızlar olan bir erkek de böyle şeylerin peşine düşmez. Yani önceden görüntüğün, seviştiğin biridir sonradan araya mesafeler girmistir o zaman olay mecbur sanal sekse kayar ama onun haricinde konuyu direkt oraya getirdiyse gereksiz olur.
Şehir değiştirebildin mi bu arada? Ailenin yanında mısın yoksa üniversite icin baska yere mi tasınmıstın?