- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Avrupa ve Amerika'da bu olay var. Oralarda mı yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız kim alay edecek? Alay edilecek bir konu da değil. Öyle arkadaşlarla karşılaşırsanız da irtibatınızı koparın. Başka konularla da sizi küçümserler.
Ayrıca cinselliği ömür boyu da yaşamamak isteyebilirsiniz. Bunun alay edilecek bir tarafı yok ki. Yarım insan mı olunuyor? Bence hayır.
Gerçekten yakışıklı dediğinize göre ben bir kıllanırdım. Hemen ne ara bağlandı ve sizin diğer kızlardan ne farkınız vardı? Zaten fotoğraflarla niyetini belli etmiş. Biraz hızlı olmuş ama. İhtiyacı var ki demek ki elini çabuk tutmuş. Azgın teke.
Çok haklısınız diyecek bir şey yok.kaçacak kadar önemli bir olay değil valla kesin bilgidiraşık olunca zaman geçirince isterseniz yaşarsınız istemezseniz de basit dokunuşlardan öteye geçmezsiniz.kendi beyniniz ve kalbinize güvenin.
18 yas bence cinsellige başlamak icin cok ideal bir yaş, 20 yas gec tabiki değil ama 17-18 civari yasanilan orgazmlarin yeri ayrı. Karin kaslari cok kuvvetli bi kere + vücut inanilmaz şekilde enerjik. Cinselligi tutup da 25 ten sonraya birakmak insanin kendi bedenine yapacağı en büyük hakaret. 25ten sonra ölmeye başlıyoruz çünkü aslında yavas yavas adimlari atiliyor. 30dan sonra inanilmaz bir degisim oluyor. Kötü anlamda :) yani kendi bedenine saygisi olan herkes 25ten once cinsellik yaşamalı yoksa dünyaya boşa gelmis olunuyor bana kalirsa ama bunun başkalarının ne düşündüğü ile bi ilgisi olmamali.
Kaldi ki ortada cinsel muhabbet yokken pat diye foto atmak okuzce bi hareket ama konusmanin icerigini bilmioruz ki. Belki de yakışıklısın guzelim yok spor yapiorum bi bak bakalim nasil gibi bi muhabbetin sonucu ve onsevismenin başıydı belki ne bilcez simdi muhabbetine içine girmeden.
Dünya düzeni bu yazdiklarima karşı aslinda. 18 yasindaki insanlar ders calismaya zorlanio. Halbuki dolu dizgin seneler gezip eglenip sevismeyle gecmesi gereken yillar. Sonra universite basliyor e orda da layikiyla yasamazsan ne zaman yasican 22-23 uni bitti ise baslican aksama kadar dort duvar arasindasin. Senede 1 tatil icin tum yil calis dur. Bi bakmissin 30lara merdiven dayamissin armudun sapi üzümün çöpü derken dogru insani beklerken diger tarafa aynen iade olmak var. Sacma yani. Sonra burda niye vajinismusum diye cinsellik topigine yaz dur. Vay efendim komşum bana gulumsedi kocam yuzume bakmazken komsumla kaciverdim sonra annem babam niye Müge anlı'da falan da filan da :) baskilanan cinsellik bi sürü seyi etkiler.
Etme bence her abiye iltifat :) özellikle yaşı büyük erkekler daha sapık olur ahhahha. Tarzınızı hayata bakış açınız degistiremem ben kendiminkini söylüyorum hic anksiyete de olmayın belki biraz törpülenirsiniz diye orta yolu bulmak en guzeli çünkü. Yani karşımda siz gibi biri olsa hic uğraşmam bile açık yazayım. Hoslandigim biri bana guzelsin hossun dese tabiki cinsellik aklima gelir abisi babasi degilim neticede. Atabilirim resmimi yani. Onu atma bunu yapma sevisme oraya dokunma buraya girme e napicaz yani sevismedigim insanla sevgili olmam şahsen cok sacma. O dogru insan da hic bi zaman gelmeyecek emin olun ararken ömrünüz geçecek belki. Eldekini biraz dogrultmak en dogrusu :)İşte ben de buna benzer bir anksiyeteye kapıldım ama bence doğru insanla yaşamak daha önemli. İşin bilimsel kısmına çok aşina değilim tabii.
Bu arada konudan bağımsız ama yakışıklısın diyince cinsel organ fotoğrafı atmak alakalı şeyler değil, yakışıklısın cümlesi cinsellik içermiyor ki. Bir iltifat sadece. Çok yakın bir arkadaşımıza veya abimize babamıza bile oo bugün yakışıklı olmuşsun diye takılıyoruz iltifat ediyoruz.
ne akademik bir çalışmaaaa.konudan ne öğrendikkkk:17 18 de mutlaka seks yapılmalı.25 üstüne bırakırsan olmaz ölmeye başlama yaşı çünkü.25 den önce sex yapmayan tüm kadınların bedenine saygısı yok.25 den önce sex yapmadıysan hele dünyaya boşa gelmiş oluyorsunn .30 lar hele ovvvvv diğer tarafa iade olmaya yaklaştığın yaşlar.armudun sapı üzümün çöpü de denmeyecek bir adam bulunup sevişilecek çatır çatır.edit:konuyu doğru anlamış mıyım acaba?pesss diyorum başka da bir şey demiyorumm.18 yas bence cinsellige başlamak icin cok ideal bir yaş, 20 yas gec tabiki değil ama 17-18 civari yasanilan orgazmlarin yeri ayrı. Karin kaslari cok kuvvetli bi kere + vücut inanilmaz şekilde enerjik. Cinselligi tutup da 25 ten sonraya birakmak insanin kendi bedenine yapacağı en büyük hakaret. 25ten sonra ölmeye başlıyoruz çünkü aslında yavas yavas adimlari atiliyor. 30dan sonra inanilmaz bir degisim oluyor. Kötü anlamda :) yani kendi bedenine saygisi olan herkes 25ten once cinsellik yaşamalı yoksa dünyaya boşa gelmis olunuyor bana kalirsa ama bunun başkalarının ne düşündüğü ile bi ilgisi olmamali.
Kaldi ki ortada cinsel muhabbet yokken pat diye foto atmak okuzce bi hareket ama konusmanin icerigini bilmioruz ki. Belki de yakışıklısın guzelim yok spor yapiorum bi bak bakalim nasil gibi bi muhabbetin sonucu ve onsevismenin başıydı belki ne bilcez simdi muhabbetine içine girmeden.
Dünya düzeni bu yazdiklarima karşı aslinda. 18 yasindaki insanlar ders calismaya zorlanio. Halbuki dolu dizgin seneler gezip eglenip sevismeyle gecmesi gereken yillar. Sonra universite basliyor e orda da layikiyla yasamazsan ne zaman yasican 22-23 uni bitti ise baslican aksama kadar dort duvar arasindasin. Senede 1 tatil icin tum yil calis dur. Bi bakmissin 30lara merdiven dayamissin armudun sapi üzümün çöpü derken dogru insani beklerken diger tarafa aynen iade olmak var. Sacma yani. Sonra burda niye vajinismusum diye cinsellik topigine yaz dur. Vay efendim komşum bana gulumsedi kocam yuzume bakmazken komsumla kaciverdim sonra annem babam niye Müge anlı'da falan da filan da :) baskilanan cinsellik bi sürü seyi etkiler.
Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Bu kişi sizi etkilemiş ama anlık şeyler çoğu zaman insana zarar verir.Sonucta sizin hayatınız tabiki ama biseyleri kaçırmamak için de size ters gelen bisey yapmak zorunda değilsiniz.Yok aslında o konuda kendimi yanlış ifade ettim. Yaşım geçmedi, ama ben öyle bir hayatı kaçırıyorum bu gidişle hiçbir şey yaşamadan öleceğim anksiyetesine girdim o an. Belki de sadece anı yaşamalıyım diye düşündüm de bu tarz bir ilişki deneyimlemek istemediğim için reddettim, acaba böyle gelecek odaklı yaşamak pişmanlık mı diye düşündüm sadece.
Aşk sevgi hoşlantı insana dair duygular bunlar özel güzel temiz benim eşim dahi böyle bir fotoğraf atamaz evliliğin bile özeli vardır aklınızı basınıza alın 20 yaşındasın yaşım geçti diyorsun böyle kirli düşünceler sevgi aşk değil şunu anlayın ar yapan insan utanan insan adam olan insan orasını burasını kimseye atmaz resmen tiksinti geliyorGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Ben de bu konuda gerçekten sizin gibi düşünüyorum. Neyin ne zaman geç veya erken olduğuna karar vermek kimseye düşmez ama gerçekten İnternet ortamı başta olmak üzere böyle bir algı var bazı kesimlerde. Yaşayan üyeler de olmuş hatta yazan vardı.
Evet gerçekten yakışıklı, yani kadına ulaşma şansı yüksek ve gerçekten kendisine ilgisini belli eden, muhafazakar yapıya da sahip olmayan çok kız var çevresinde. O yüzden benim farkım ne diye ben de düşündüm. Çünkü hoşlanmadığını biliyordum. Tanışalı da çok uzun zaman olmamıştı. Hatta direkt kendisine sordum ama benim canım seni istiyor dedi. Yalan yok, hoşuma gitti istenmek ama bu şekilde değil. Buradaki pek çok yorumu okuyunca da büyük veya değil, bir hatanın eşiğinden son anda döndüğümü anladım.
"o" nun için sadece herkese anlatabileceği, ilk göruşmede şeyinin resmini attığı ve net kötu tepki almadığı bir skor olarak kalmak istiyosan devam et bu ne iduğu belirsiz ilişkimsiye.Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Şu lafın üzerine tek yapman gereken “sorun senin anandır, sen de ancak cehennemin dibine gidebilirsin” deyip görüşmeyi sonlandırmalıydın. Sorunmuş… Yalnızca sevgili ile sevişmek istemek nasıl bir sorun olabilir ya, ne toymuş o arkadaş, böyle mi tavlayacakmış? Beyinsiz.Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Sorun adamın kendisi ...senin sorunun olduğunu düşündürmesine izin verme.Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
20 yaşında bizim gençlik avrupa gibi cinsellikmi yaşıyormuş yuh diyorum yol geçen hanına dönersin bu ülkede benden söylemesiGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.