- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Avrupa ve Amerika'da bu olay var. Oralarda mı yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız kim alay edecek? Alay edilecek bir konu da değil. Öyle arkadaşlarla karşılaşırsanız da irtibatınızı koparın. Başka konularla da sizi küçümserler.
Ayrıca cinselliği ömür boyu da yaşamamak isteyebilirsiniz. Bunun alay edilecek bir tarafı yok ki. Yarım insan mı olunuyor? Bence hayır.
Gerçekten yakışıklı dediğinize göre ben bir kıllanırdım. Hemen ne ara bağlandı ve sizin diğer kızlardan ne farkınız vardı? Zaten fotoğraflarla niyetini belli etmiş. Biraz hızlı olmuş ama. İhtiyacı var ki demek ki elini çabuk tutmuş. Azgın teke.
Ben de bu konuda gerçekten sizin gibi düşünüyorum. Neyin ne zaman geç veya erken olduğuna karar vermek kimseye düşmez ama gerçekten İnternet ortamı başta olmak üzere böyle bir algı var bazı kesimlerde. Yaşayan üyeler de olmuş hatta yazan vardı.
Evet gerçekten yakışıklı, yani kadına ulaşma şansı yüksek ve gerçekten kendisine ilgisini belli eden, muhafazakar yapıya da sahip olmayan çok kız var çevresinde. O yüzden benim farkım ne diye ben de düşündüm. Çünkü hoşlanmadığını biliyordum. Tanışalı da çok uzun zaman olmamıştı. Hatta direkt kendisine sordum ama benim canım seni istiyor dedi. Yalan yok, hoşuma gitti istenmek ama bu şekilde değil. Buradaki pek çok yorumu okuyunca da büyük veya değil, bir hatanın eşiğinden son anda döndüğümü anladım.