Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Ayy bu şu şekil büyütülmüş çocuklardan değil mi?
"Aç bakayım şeyini teyzeler görsün gdhhffggf.":KK70::KK53:
Hala aynı zannediyor yazık yaa.:olamaz:
Çocukçaaz napsın, küçüklükten beri pipisine pek meraklıydılar, bilinçaltına yerleşti artık '' Pipim kıymetli, pipim harika bişey, bakan bi daha bakıyor. '' diye.

Çocukçaaz napsın, küçüklükten beri pipisine pek meraklıydılar, bilinçaltına yerleşti artık '' Pipim kıymetli, pipim harika bişey, bakan bi daha bakıyor. '' diye.
Bir çük için davullu zurnalı, cibinlikli yataklı, dansözlü düğün yapıyorlar. Veled de çok değerli bir şey sanıyor çirkinlikte çıplak köstebek sıçanıyla yarışacak takım taklavatını.

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Yaşım geçti ne demek daha kaç yaşındasıniz ki ,izin almadan özel resim atan insandan ne bekliyorsunuz

Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Ortada bi sorun yok demediniz mi? Hangi sorun, ne sorunu? Bu benim yaşam şeklim, ilişkilere bakış açım, aradığım ilişki şekli deseydiniz ya.

Yaa yok öyle değil ilksin derken o fotoları attığım ilk kişi :KK70:
Normalde hayır ilk ilişkisi ben olmayacaktım bunu kast ettiyseniz :)
Fotoyu attığı ilk kişi olduğuna inandınız mı :KK70: gugiş reise fotoyu koyup aratın dhhshd çoğu sitese yoksa bişi bilmiyorum :KK70: (tecrübe konuşuyor)

Yok yok kendisiydi eminim ama sildim zaten hemen fotoyu
Tamam kendisi olabilir ama ilk ve tek attığı kişi sen değilsindir demek istiyorum :KK70:
Bir de anladığım kadarıyla muhafazakar bir yapın var nasıl emin oldun o olduğuna ? Yani çıplak halini bilemezsin ki. Tabi neresini attığını da bilemedim :KK70:

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Avrupa ve Amerika'da bu olay var. Oralarda mı yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız kim alay edecek? Alay edilecek bir konu da değil. Öyle arkadaşlarla karşılaşırsanız da irtibatınızı koparın. Başka konularla da sizi küçümserler.

Ayrıca cinselliği ömür boyu da yaşamamak isteyebilirsiniz. Bunun alay edilecek bir tarafı yok ki. Yarım insan mı olunuyor? Bence hayır.
Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.
Gerçekten yakışıklı dediğinize göre ben bir kıllanırdım. Hemen ne ara bağlandı ve sizin diğer kızlardan ne farkınız vardı? Zaten fotoğraflarla niyetini belli etmiş. Biraz hızlı olmuş ama. İhtiyacı var ki demek ki elini çabuk tutmuş. Azgın teke.

Yaşım geçti ne demek daha kaç yaşındasıniz ki ,izin almadan özel resim atan insandan ne bekliyorsunuz
Yok aslında o konuda kendimi yanlış ifade ettim. Yaşım geçmedi, ama ben öyle bir hayatı kaçırıyorum bu gidişle hiçbir şey yaşamadan öleceğim anksiyetesine girdim o an. Belki de sadece anı yaşamalıyım diye düşündüm de bu tarz bir ilişki deneyimlemek istemediğim için reddettim, acaba böyle gelecek odaklı yaşamak pişmanlık mı diye düşündüm sadece.

Tamam kendisi olabilir ama ilk ve tek attığı kişi sen değilsindir demek istiyorum :KK70:
Bir de anladığım kadarıyla muhafazakar bir yapın var nasıl emin oldun o olduğuna ? Yani çıplak halini bilemezsin ki. Tabi neresini attığını da bilemedim :KK70:
Yani detaya girmeyeyim şimdi burada :KK70: ama oydu yani eminim odasından anladım bir de ilk başta boxerla attı orada yüzü de görünüyordu.

Yok aslında o konuda kendimi yanlış ifade ettim. Yaşım geçmedi, ama ben öyle bir hayatı kaçırıyorum bu gidişle hiçbir şey yaşamadan öleceğim anksiyetesine girdim o an. Belki de sadece anı yaşamalıyım diye düşündüm de bu tarz bir ilişki deneyimlemek istemediğim için reddettim, acaba böyle gelecek odaklı yaşamak pişmanlık mı diye düşündüm sadece.
kaçacak kadar önemli bir olay değil valla kesin bilgidir :KK45: aşık olunca zaman geçirince isterseniz yaşarsınız istemezseniz de basit dokunuşlardan öteye geçmezsiniz.kendi beyniniz ve kalbinize güvenin.

Yani detaya girmeyeyim şimdi burada :KK70: ama oydu yani eminim odasından anladım bir de ilk başta boxerla attı orada yüzü de görünüyordu.
:KK70: yiğidin malı meydanda olur da dedi mi djdjjd tövbe est :KK70:
Yalnız bu bas bayağı iğrenç yaw. Ben olsam hımm beğenmedim yazardım :KK70:

X