Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

anaokulunda başlıyor artık cinsel dürtülerr.hele ilkokulda hoşlandığın yoksa ya da çıkmamışsan zaten sen de bir tuhaflık var deniyor.lisede zaten mümkün değil yoksa dışlanırsınnn.üniversite zaten ovvvvvvvv.hızlı yaşıyor gençlikk

Alakasız olacak ama senin junior kaç yaşındaydı kız ortaokul muydu? Kız mıydı erkek miydi?

Yakında 18 ini dolduran ayrı eve çıkmaya fln başlar,bizim bebelerden çekeceğiniz var desene

Alakasız olacak ama senin junior kaç yaşındaydı kız ortaokul muydu? Kız mıydı erkek miydi?
10.5 yaşında.ortaokulda.sınıf arkadaşı sormuş sevgilin var mı yok deyince hiç mi olmadı demiş olmadığını öğrenince de sende bir değişiksin demiş.valla 2 3 gün düşündüm acaba gerçekten değişik mi diye?

Vay anammmmmmmm
Kadın developerlar için cumaları 2 sat ofis hour yapma fikrim var, kariyer tavsşyesi isteyenler gelebilecek Global yapıyorum, Türkçe ilana teknik iş yapmak isteyen kızı olan anneler de gelebilir yazıcim. Ortaokul erken mi olur yoksa bebelerin kafasında bir fikir oluyor mu anlamaya çalışıyorum Çocuğu olan tanıdıkları yokluyorum isterler mi diye

20 yas nedir daha. Miniciksin. Iliskilerde tutucu ya da daha acik olman onemli degil. Onemli olan seninle ayni bakis acisinda biri olmasi karsinda. Yani beklentin cinsellik degilse sana boyle yaklasandan aninda uzaklasmalisin. Ama senin beklentin cinsellik degil diye de beklentisi bu olani garipsememelisin. Herkesin kendi hayati, hosuna gitmeyen yan yola sapmali. Herkes catir catir cinsellik yasiyo diye sen de yasamak zorunda degilsin. Zamani geldiginde hersey olucaktir zaten. Son olarak sohbet oralara gitmeden sana nude atan cocuktan kosarak uzaklas. Bunun adi cilvelesme sexting falan degil. Bildigin tacizci pislik

Ay benimkinin de yok olsa yakalardım sanki, daha öyle bir havası da yok, 1 ay sonra 12 olacak. Endişelenmeli miyim

Ne yaptı pipi resmınımı attı .Yoksa consellık yasadıgı vıdeoyumu ?Bu aşk deıl .Cinsellık aşk hoşlantı deıldır .2 ınsan bırbırını begenır zaman gecırır .Ask yok cinsellık var sapıklıktır.Karsı tarafın tedavıye ıhtıyacı vardır .Şaka gıbı ya

20 yasındasın kuzum otur ders çalış .Yakışıklı bıtmez.O sapık çocuguda engelle .Kız annene babana yazık.Sen ole sapıklarla cınsellık yasa değer gorme dıyemı yetıstırdıler sızı .Sapıklıgın adı ben ask sevmıorum asık olmadım olmuş .Yapma sakın kendıne öz saygın olsun .

Aynı yaştayız zaten daha önce konusmustuk belki hatırlarsın. Senden çok daha rahat bir çevreye sahibim ve hayatıma giren erkekler de oluyor ama şimdiye kadar kimseden 'nee hala bakire misinn tüü kaka' cümlesini duymadım. Özellikle belirtme gereği duyduğum bir şey değil zaten ama yakınlaşmalarımı birlikteliğe götürmedim şimdiye kadar. Bunun için de kendime bile açıklamam yok yani istemedim, üzerine çok detaylı düşünmedim hatta.

Bence senin sandığının aksine kimsenin umurunda olan mevzular değil. Daha yolun başında sayılırız bu yaşta ne cinselliğe ne de herhangi bir şeye geç kalmış sayılmayız. Üstelik senin daha duygusal anlamda bile yeterince tecrüben olmadığını tahmin ediyorum ben kaldı ki işin cinsellik boyutunu düşünüyorsun. Tabii ki duygusallık olmadan da olabilir bu işler ama senin önce gercekten düzgün bir ikili ilişki kurmanı tavsiye ederim. Bu konularda yeterince olgunlaştığını düşündüğün zaman işin cinsellik kısmını da düşünürsün.

Bir de bu cümleyi kullanmaktan nefret etsem de Türkiye'de yaşıyoruz yani yabancı ünlülerin konumuzla hiç ilgisi yok, bu ülkede evlenmeden ilişki yaşamayı tercih etmeyen bir sürü kadın var. Senin içinde bulunduğun çevre de buna yabancı değildir eminim.

Son olarak sexting severim ama aniden pipisini atan erkekten de buz gibi soğurdum Düşündüğünün aksine çevresinde sürekli kızlar olan bir erkek de böyle şeylerin peşine düşmez. Yani önceden görüntüğün, seviştiğin biridir sonradan araya mesafeler girmistir o zaman olay mecbur sanal sekse kayar ama onun haricinde konuyu direkt oraya getirdiyse gereksiz olur.

Şehir değiştirebildin mi bu arada? Ailenin yanında mısın yoksa üniversite icin baska yere mi tasınmıstın?

Ben ne okudum biraz önce ya

Ablan olarak yaziyorum bu tur adamlardan uzak dur. Istersen askindan oluyor bile olsan bu adamdan uzak durmazsan psikolojin bozulacak, kendine verdigin deger dusecek. Sen onu severken o sana ya cok guzelsin ama ben seni o sekilde sevmiyorum diyecek. Cinsellik tabi ki yasayacaksin ama bunla degil, senden hoslandigini acikca soylemekten cekinmeyen, o esnada baskalariyla gorusmeyen biriyle. Sana kendini degersiz hissettirecek adamlarin egolarini sisirme. Onlari hatta sen degersiz hissettir. Yakisikli bile olsa tipim degilsin de, yeterince zeki degilsin de, surada aptalca bir laf ettin o yuzden senden cok sogudum de. Kendisini acik sekilde onu asagilayarak reddet. Cunku bunu hak ediyorlar. Bu arada 25 yas olayina ben de katiliyorum. Ben sanirim 26 yasinda ilk iliskimi yasadim ve vaginismus benzeri bir sikinti oldu. su anda bile cinsel iliskiyle pek aram yok ve bence bu, gec cinsel iliski deneyimlememden kaynaklaniyor. Erken baslayanlar cok daha cinsel iliskilerinden zevk aliyorlar, esleri de daha memnun oluyor.

Adam daha ne yapsın? Direkt olaya girmiş. Sevişeceksen seviş diyor. Yaptığı da inanılmaz terbiyesizce. Taciz etmiş resmen.
Ayrıca ilk birlikte olacağınız insanı gerçekten bu baskılara göre mi seçeceksiniz? Herkes yapıyormuşta.. cart curt. Herkes neler yapıyor ona bakarsanız. Hayatında vajina görmeyen adamlar internette neler yazıyor. Hiç bir şeye mecbur değilsiniz. Doğru zaman geldiğinde her şey olması gerektipi gibi olur. Böyle sadece karşınızdakini tatmin etmek için yatıp kalkarsınız o kadar. Daha bunu görmeniz için size ne desin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…