- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
anaokulunda başlıyor artık cinsel dürtülerr.hele ilkokulda hoşlandığın yoksa ya da çıkmamışsan zaten sen de bir tuhaflık var deniyor.lisede zaten mümkün değil yoksa dışlanırsınnn.üniversite zaten ovvvvvvvv.hızlı yaşıyor gençlikkBundan 7 yıl önce bekarken tanıştığım biri bana bakiresin öyle mi sen dağda büyümüş olmalısın demişti,ne diyor bu ya demiştim.Demek 20 li kuşak artık hep böyle ha..Taksim'de fln mi okudunuz,çok Avrupai düşünceler bunlsr,ortalık böyle olmuş olamaz
anaokulunda başlıyor artık cinsel dürtülerr.hele ilkokulda hoşlandığın yoksa ya da çıkmamışsan zaten sen de bir tuhaflık var deniyor.lisede zaten mümkün değil yoksa dışlanırsınnn.üniversite zaten ovvvvvvvv.hızlı yaşıyor gençlikk
Yakında 18 ini dolduran ayrı eve çıkmaya fln başlar,bizim bebelerden çekeceğiniz var deseneanaokulunda başlıyor artık cinsel dürtülerr.hele ilkokulda hoşlandığın yoksa ya da çıkmamışsan zaten sen de bir tuhaflık var deniyor.lisede zaten mümkün değil yoksa dışlanırsınnn.üniversite zaten ovvvvvvvv.hızlı yaşıyor gençlikk
10.5 yaşında.ortaokulda.sınıf arkadaşı sormuş sevgilin var mı yok deyince hiç mi olmadı demiş olmadığını öğrenince de sende bir değişiksin demiş.valla 2 3 gün düşündüm acaba gerçekten değişik mi diye?Alakasız olacak ama senin junior kaç yaşındaydı kız ortaokul muydu? Kız mıydı erkek miydi?
senin çocuk erkek mi?öyleyse anne sen çık bir hava al eve kız arkadaşım gelecek demeye başlar ortaokuldaYakında 18 ini dolduran ayrı eve çıkmaya fln başlar,bizim bebelerden çekeceğiniz var desene
Der o der,daha şimdiden karşı cins görünce gözleri tuhaf bakıyorsenin çocuk erkek mi?öyleyse anne sen çık bir hava al eve kız arkadaşım gelecek demeye başlar ortaokulda
10.5 yaşında.ortaokulda.sınıf arkadaşı sormuş sevgilin var mı yok deyince hiç mi olmadı demiş olmadığını öğrenince de sende bir değişiksin demiş.valla 2 3 gün düşündüm acaba gerçekten değişik mi diye?
Der o der,daha şimdiden karşı cins görünce gözleri tuhaf bakıyor
GDO lu şeyler yaramadı bunlaraŞimdiki bebeler cin gibi yaf valla Allah tüm anne babaların yardımcısı olsun
20 yas nedir daha. Miniciksin. Iliskilerde tutucu ya da daha acik olman onemli degil. Onemli olan seninle ayni bakis acisinda biri olmasi karsinda. Yani beklentin cinsellik degilse sana boyle yaklasandan aninda uzaklasmalisin. Ama senin beklentin cinsellik degil diye de beklentisi bu olani garipsememelisin. Herkesin kendi hayati, hosuna gitmeyen yan yola sapmali. Herkes catir catir cinsellik yasiyo diye sen de yasamak zorunda degilsin. Zamani geldiginde hersey olucaktir zaten. Son olarak sohbet oralara gitmeden sana nude atan cocuktan kosarak uzaklas. Bunun adi cilvelesme sexting falan degil. Bildigin tacizci pislikGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Ay benimkinin de yok olsa yakalardım sanki, daha öyle bir havası da yok, 1 ay sonra 12 olacak. Endişelenmeli miyim10.5 yaşında.ortaokulda.sınıf arkadaşı sormuş sevgilin var mı yok deyince hiç mi olmadı demiş olmadığını öğrenince de sende bir değişiksin demiş.valla 2 3 gün düşündüm acaba gerçekten değişik mi diye?
Allahim yarabbim konu sahibi sen sakamisin 20 yaş daha yolun başı yaa.bunlar ne yiyip içiyor yaa kafa gitmis20 yaşında, yaşının geçtiğini düşünen birine verebilecek tavsiyem yok şahsen. Şakadır umarım
Bunları duymak öyle iyi geldi ki.. Hayat ne garip gerçekten deAllahim yarabbim konu sahibi sen sakamisin 20 yaş daha yolun başı yaa.bunlar ne yiyip içiyor yaa kafa gitmis
Ne yaptı pipi resmınımı attı .Yoksa consellık yasadıgı vıdeoyumu ?Bu aşk deıl .Cinsellık aşk hoşlantı deıldır .2 ınsan bırbırını begenır zaman gecırır .Ask yok cinsellık var sapıklıktır.Karsı tarafın tedavıye ıhtıyacı vardır .Şaka gıbı yaGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Aynı yaştayız zaten daha önce konusmustuk belki hatırlarsın. Senden çok daha rahat bir çevreye sahibim ve hayatıma giren erkekler de oluyor ama şimdiye kadar kimseden 'nee hala bakire misinn tüü kaka' cümlesini duymadım. Özellikle belirtme gereği duyduğum bir şey değil zaten ama yakınlaşmalarımı birlikteliğe götürmedim şimdiye kadar. Bunun için de kendime bile açıklamam yok yani istemedim, üzerine çok detaylı düşünmedim hatta.Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Ben ne okudum biraz önce yaGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.