Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

birbirinizi tanıdınız mı yok beraber uzun sohbetler yaptınız mı yok gülüp eğlendiniz mi yok sinemaya tiyatroya gittiniz mi yok arkadaşlarıyla tanıştırdı mı yokk evi varsa hiç bir temas olmadan sadece kahve içtiniz mi başlarda bir film açıp güzel vakit geçirdiniz mi yok.önce bunlar olur sonra sex gelir.bunlar olmadan başlanan ilişkilere de dümdük f.b denir.ha öylesini yaşayanlara da saygım var ama sen emin bile değilsin yaşamak isteyip istemediğinden.o yüzden yaşamaaa

Yaşamayacağım, kabul etmedim çünkü benim de benimsediğim bir tarz değil bu. Yaşayana saygım var o konuda laf söylemek bize düşmez ma kendin yaşamak bambaşka hele de ilkini.

Yaşamayacağım, kabul etmedim çünkü benim de benimsediğim bir tarz değil bu. Yaşayana saygım var o konuda laf söylemek bize düşmez ma kendin yaşamak bambaşka hele de ilkini.
karar vermişsin sevindim.aslında iyice bir düşün adamdan gerçekten çok mu hoşlanıyorsun sevgili olmak isteyecek kadar yoksa bu aralar bir sevgi ilgi boşluğun var onu mu doldursun istiyorsun.çoğu toksik erkekler hayatımıza işte bu zor dönemlerimizde girer ve kullanırlar bu durumu.kendi psikolojimizi kendimiz psikolog ya da psikiyatr ve yakın arkadaş aileyle çözmeliyiz.sonra sağlıklı sevgili ilişkisi kurmalıyız.bu çakallar atmaca gibi av peşindeler çünkü.zaten sen de anlamışsınn.zamanı gelince en güzel aşkları yaşacaksın emin ol.aşk gelip seni bulacak

Hangi konum size garip geldi bunun dışında?
Garip demedim temeli olmayan, sallanan konular dedim. Düşüncelerinin, fikirlerinin temeli yok çünkü. Yaşın küçük değil ama ergenlikten çıkamamış gibisin, kişiliğin oturmamış. 17 yaşındaki yeğenim bu konularda senden daha olgun inan ki. Bişeyler bir türlü oturmuyor sende. Yıllardır görüyorum, izliyorum, gözlemliyorum ı ıh olgunlaşmıyorsun. Bir dünya görüşün, bakış açın olmadı bir türlü.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Başta evet gerçekten hoşlanmıştım. Çok ortak noktamız var gibi görünmüştü. Bazı kişiler yakışıklı olduğu için böyle düşündüğümü ve karşı koymakta zorlandığımı düşünmüş olabilirler ama aslında o tam olarak öyle değil. Yakışıklı olduğunu belirttim çünkü cinsel ilişkiye ulaşması gerçekten zor olmayan biri, sosyal hayatındaki statüsü böyle.
Ama tabii ki böyle birinin, hem de üstelik ilgi beslediğim birinin benimle ilgilenmesi hoşuma gitmişti. Kendimi iyi hissetmiştim yalan değil. Bunu inkar etmem gereksiz olur. Ama şimdi bu son olaydan sonra artık eski hisleri beslemiyorum. Çünkü o fotoğraf ve videoları ben istemedim. Geldiği gibi de sildim zaten.
Tamam o zaman derdin ne bu konuyu ne diye açtın derseniz de, acaba ben böyle sürekli anı yaşamıyorum hep gelecek odaklı düşünüyorum hayatı kaçırıyorum hata mı yapıyorum diye düşündüm o an o psikolojiyle açtım. Ama tabii ki teklifi reddetmiştir ve kabul de etmedim. Zaten etmeyecektim ama birinin beni aydınlatmasına ihtiyaç duydum sanırım.
Yoksa bu sitede zaten hadi yap gitsin tarzı yorumlar gelmeyeceğini kestirebiliyorum. Bir nevi onay alma ya da göremediğim gerçekleri görme çabasıydı.

İç dünyamda çalkantılar yaşadığım doğru maalesef ama burada kimse kimseyi tam tanıyamaz bence. Herkes buraya en özelini veya bazen en karanlık yönünü, en zayıf noktasını döker diye tahmin ediyorum. Yanılıyor da olabilirim ama genel olarak sosyal platformdaki gözlemim bu şekildeydi hep.

Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.
Canım kardeşim bu iş dizilerdeki gibi kimseyle aşk yaşamayan adamın sana aşık olup ilk senle bir şeyler yaşamasıyla son bulmaz uzak dur

Benim gözlemlediğim bu. Teşhis koyacak eğitime sahip değilim tabi ki ama yolun yarısını aşmış, yeni nesille haşır neşir olan, iyi gözlem yapan bir insan olarak sende gördüğüm bu. Bence artık kendine dur deyip, kendini kabullenip bir bakış açısı edinmelisin. Böyle sosyal medyadan ordan burdan etkilenerek bir yere varamazsın. Bu arada sosyal medya ve internetle de ilişkini bir gözden geçirmelisin bence. Fazla zaman harcıyor gibisin. Muhtemelen gelişmene ve ilerlemene de bu ket vuruyor.

Bakın buna kalpli emoji atarım işte.. istemeyerek de olsa :) (İstememe sebebim hiç alakası yok diyebilme lüksüm olmasını dilemem ama yok yani doğruluk payı var bunların)

Bakın buna kalpli emoji atarım işte.. istemeyerek de olsa :) (İstememe sebebim hiç alakası yok diyebilme lüksüm olmasını dilemem ama yok yani doğruluk payı var bunların)
Bak bu iyi bişey. Kabullenmek kocaman bir adım atmak demektir. İlerleyeceğine inanıyorum.

Gerçekten özel olduğunu sana güvenip attığını falan mı düşünüyorsun ? Hayır yeşil ışık gördüğü herkeste denemiştir emin ol şansını. Asıl üzücü olan bunu yapmaya cesaret ettiğine göre yeterli tavrın ya da duruşun olmamış. Ben karşıyım diyorsun ama gayet ikna edilebilir durmuşsun. Cinsellik yaşamana kimse karışamaz. Ama bunu yaşarsan sana aşık olur elde edersin diye sakın saçma sapan birşey yapma.

Yok onu biliyorum aşık falan olmaz. Kabul etmedim bitti gitti zaten. Ama tek bana mı atmıştır orasını bilemem gerçekten. Bana söyleneni söyledim ben o an çekip attım dedi.

Simdi sen boyle yazinca konus basligi da manidar gelmeye basladi :)

Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?​

tövbe bismillahh.ben gençken msn vardı orada eli şeyinde dolanırlardı neti yeni keşfeden sapıklar.ama sene 2022 olmuş hiç bir şey değişmemiş anacığımm hala elleri şeylerinde resimleyip gönderme peşindeler.gelişim sıfırrrr sıfırrrrr

Bundan 7 yıl önce bekarken tanıştığım biri bana bakiresin öyle mi sen dağda büyümüş olmalısın demişti,ne diyor bu ya demiştim.Demek 20 li kuşak artık hep böyle ha..Taksim'de fln mi okudunuz,çok Avrupai düşünceler bunlsr,ortalık böyle olmuş olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…