- 7 Aralık 2019
- 2.475
- 2.393
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
birbirinizi tanıdınız mı yok beraber uzun sohbetler yaptınız mı yok gülüp eğlendiniz mi yok sinemaya tiyatroya gittiniz mi yok arkadaşlarıyla tanıştırdı mı yokk evi varsa hiç bir temas olmadan sadece kahve içtiniz mi başlarda bir film açıp güzel vakit geçirdiniz mi yok.önce bunlar olur sonra sex gelir.bunlar olmadan başlanan ilişkilere de dümdük f.b denir.ha öylesini yaşayanlara da saygım var ama sen emin bile değilsin yaşamak isteyip istemediğinden.o yüzden yaşamaaaBen dedim zaten çocuktan başta çok hoşlandım diye. Bu benim sakladığım bir şey değil ki. İstemez miyim tabii ki de istiyorum ama bu şekilde sevgili olmadan duygusal bağ kurmadan sadece cinsellik olsun şeklinde değil.
Cinsel temelli bir ilişkiye evet diyemedim.
Yaşamayacağım, kabul etmedim çünkü benim de benimsediğim bir tarz değil bu. Yaşayana saygım var o konuda laf söylemek bize düşmez ma kendin yaşamak bambaşka hele de ilkini.birbirinizi tanıdınız mı yok beraber uzun sohbetler yaptınız mı yok gülüp eğlendiniz mi yok sinemaya tiyatroya gittiniz mi yok arkadaşlarıyla tanıştırdı mı yokk evi varsa hiç bir temas olmadan sadece kahve içtiniz mi başlarda bir film açıp güzel vakit geçirdiniz mi yok.önce bunlar olur sonra sex gelir.bunlar olmadan başlanan ilişkilere de dümdük f.b denir.ha öylesini yaşayanlara da saygım var ama sen emin bile değilsin yaşamak isteyip istemediğinden.o yüzden yaşamaaa
Sosyal medyada ya da etrafta öyle bir algı oluşuyor ki siz sanki her şeyi kaçırıyor gibi hissediyorsunuz. Yani ben biraz bu psikolojiye büründüm o an.20 yas boyle yazdiysa ben mezara
karar vermişsin sevindim.aslında iyice bir düşün adamdan gerçekten çok mu hoşlanıyorsun sevgili olmak isteyecek kadar yoksa bu aralar bir sevgi ilgi boşluğun var onu mu doldursun istiyorsun.çoğu toksik erkekler hayatımıza işte bu zor dönemlerimizde girer ve kullanırlar bu durumu.kendi psikolojimizi kendimiz psikolog ya da psikiyatr ve yakın arkadaş aileyle çözmeliyiz.sonra sağlıklı sevgili ilişkisi kurmalıyız.bu çakallar atmaca gibi av peşindeler çünkü.zaten sen de anlamışsınn.zamanı gelince en güzel aşkları yaşacaksın emin ol.aşk gelip seni bulacakYaşamayacağım, kabul etmedim çünkü benim de benimsediğim bir tarz değil bu. Yaşayana saygım var o konuda laf söylemek bize düşmez ma kendin yaşamak bambaşka hele de ilkini.
Garip demedim temeli olmayan, sallanan konular dedim. Düşüncelerinin, fikirlerinin temeli yok çünkü. Yaşın küçük değil ama ergenlikten çıkamamış gibisin, kişiliğin oturmamış. 17 yaşındaki yeğenim bu konularda senden daha olgun inan ki. Bişeyler bir türlü oturmuyor sende. Yıllardır görüyorum, izliyorum, gözlemliyorum ı ıh olgunlaşmıyorsun. Bir dünya görüşün, bakış açın olmadı bir türlü.Hangi konum size garip geldi bunun dışında?
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Başta evet gerçekten hoşlanmıştım. Çok ortak noktamız var gibi görünmüştü. Bazı kişiler yakışıklı olduğu için böyle düşündüğümü ve karşı koymakta zorlandığımı düşünmüş olabilirler ama aslında o tam olarak öyle değil. Yakışıklı olduğunu belirttim çünkü cinsel ilişkiye ulaşması gerçekten zor olmayan biri, sosyal hayatındaki statüsü böyle.karar vermişsin sevindim.aslında iyice bir düşün adamdan gerçekten çok mu hoşlanıyorsun sevgili olmak isteyecek kadar yoksa bu aralar bir sevgi ilgi boşluğun var onu mu doldursun istiyorsun.çoğu toksik erkekler hayatımıza işte bu zor dönemlerimizde girer ve kullanırlar bu durumu.kendi psikolojimizi kendimiz psikolog ya da psikiyatr ve yakın arkadaş aileyle çözmeliyiz.sonra sağlıklı sevgili ilişkisi kurmalıyız.bu çakallar atmaca gibi av peşindeler çünkü.zaten sen de anlamışsınn.zamanı gelince en güzel aşkları yaşacaksın emin ol.aşk gelip seni bulacak
İç dünyamda çalkantılar yaşadığım doğru maalesef ama burada kimse kimseyi tam tanıyamaz bence. Herkes buraya en özelini veya bazen en karanlık yönünü, en zayıf noktasını döker diye tahmin ediyorum. Yanılıyor da olabilirim ama genel olarak sosyal platformdaki gözlemim bu şekildeydi hep.Garip demedim temeli olmayan, sallanan konular dedim. Düşüncelerinin, fikirlerinin temeli yok çünkü. Yaşın küçük değil ama ergenlikten çıkamamış gibisin, kişiliğin oturmamış. 17 yaşındaki yeğenim bu konularda senden daha olgun inan ki. Bişeyler bir türlü oturmuyor sende. Yıllardır görüyorum, izliyorum, gözlemliyorum ı ıh olgunlaşmıyorsun. Bir dünya görüşün, bakış açın olmadı bir türlü.
Canım kardeşim bu iş dizilerdeki gibi kimseyle aşk yaşamayan adamın sana aşık olup ilk senle bir şeyler yaşamasıyla son bulmaz uzak durAşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.
Benim gözlemlediğim bu. Teşhis koyacak eğitime sahip değilim tabi ki ama yolun yarısını aşmış, yeni nesille haşır neşir olan, iyi gözlem yapan bir insan olarak sende gördüğüm bu. Bence artık kendine dur deyip, kendini kabullenip bir bakış açısı edinmelisin. Böyle sosyal medyadan ordan burdan etkilenerek bir yere varamazsın. Bu arada sosyal medya ve internetle de ilişkini bir gözden geçirmelisin bence. Fazla zaman harcıyor gibisin. Muhtemelen gelişmene ve ilerlemene de bu ket vuruyor.İç dünyamda çalkantılar yaşadığım doğru maalesef ama burada kimse kimseyi tam tanıyamaz bence. Herkes buraya en özelini veya bazen en karanlık yönünü, en zayıf noktasını döker diye tahmin ediyorum. Yanılıyor da olabilirim ama genel olarak sosyal platformdaki gözlemim bu şekildeydi hep.
Bakın buna kalpli emoji atarım işte.. istemeyerek de olsa :) (İstememe sebebim hiç alakası yok diyebilme lüksüm olmasını dilemem ama yok yani doğruluk payı var bunların)Benim gözlemlediğim bu. Teşhis koyacak eğitime sahip değilim tabi ki ama yolun yarısını aşmış, yeni nesille haşır neşir olan, iyi gözlem yapan bir insan olarak sende gördüğüm bu. Bence artık kendine dur deyip, kendini kabullenip bir bakış açısı edinmelisin. Böyle sosyal medyadan ordan burdan etkilenerek bir yere varamazsın. Bu arada sosyal medya ve internetle de ilişkini bir gözden geçirmelisin bence. Fazla zaman harcıyor gibisin. Muhtemelen gelişmene ve ilerlemene de bu ket vuruyor.
Bak bu iyi bişey. Kabullenmek kocaman bir adım atmak demektir. İlerleyeceğine inanıyorum.Bakın buna kalpli emoji atarım işte.. istemeyerek de olsa :) (İstememe sebebim hiç alakası yok diyebilme lüksüm olmasını dilemem ama yok yani doğruluk payı var bunların)
Estağfurullah yapıcı olan her yoruma açığım. Zaten forum bizi gazlamak veya tam tersi yermek için değil farklı ve objektif bakış açısı sağlayıp destek olmak için var olmalı diye düşünüyorum.Bak bu iyi bişey. Kabullenmek kocaman bir adım atmak demektir. İlerleyeceğine inanıyorum.
Yok onu biliyorum aşık falan olmaz. Kabul etmedim bitti gitti zaten. Ama tek bana mı atmıştır orasını bilemem gerçekten. Bana söyleneni söyledim ben o an çekip attım dedi.Gerçekten özel olduğunu sana güvenip attığını falan mı düşünüyorsun ? Hayır yeşil ışık gördüğü herkeste denemiştir emin ol şansını. Asıl üzücü olan bunu yapmaya cesaret ettiğine göre yeterli tavrın ya da duruşun olmamış. Ben karşıyım diyorsun ama gayet ikna edilebilir durmuşsun. Cinsellik yaşamana kimse karışamaz. Ama bunu yaşarsan sana aşık olur elde edersin diye sakın saçma sapan birşey yapma.
kimbilir aynı hafta kaç kişiye attı?adam eli şeyinde dolanan bir tip bence.uzak durulasıgillerden2 haftada al bunlarda benim takınlar diye mi attı bu ne yahu
Simdi sen boyle yazinca konus basligi da manidar gelmeye basladi :)kimbilir aynı hafta kaç kişiye attı?adam eli şeyinde dolanan bir tip bence.uzak durulasıgillerden
tövbe bismillahh.ben gençken msn vardı orada eli şeyinde dolanırlardı neti yeni keşfeden sapıklar.ama sene 2022 olmuş hiç bir şey değişmemiş anacığımm hala elleri şeylerinde resimleyip gönderme peşindeler.gelişim sıfırrrr sıfırrrrrSimdi sen boyle yazinca konus basligi da manidar gelmeye basladi :)
Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?
Bundan 7 yıl önce bekarken tanıştığım biri bana bakiresin öyle mi sen dağda büyümüş olmalısın demişti,ne diyor bu ya demiştim.Demek 20 li kuşak artık hep böyle ha..Taksim'de fln mi okudunuz,çok Avrupai düşünceler bunlsr,ortalık böyle olmuş olamazBöyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.