Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

adamda korku da yok vay anasını
bu kız bunu birilerine atar mı paylaşır mı tanıdıklarıma gider mi
yarın bir gün beni tehdit eder mi
hiç umru değil
ikiyüzlülüğüne tüküreyim dünya
Yalan söylüyor ben değilim der sıyrılır arkadaşım, erkekler korkmuyor ki böyle şeylerden.

Beden sizin , karar sizin. Yalnız lütfen şu genellemelerden uzak durun. Birisiyle sevişmediği için açık açık alay edilen , parmakla gösterilen kimseye denk gelmedim ben. İçinden kim ne düşünür bilemeyiz.

Herkes yapıyor diye yapılmaması gereken konuların başında cinsellik gelir.

Duygusal olarak bu paylaşıma hazır mısınız ? Aslında istediğiniz ilişki değil de öpüşüp koklaşmak , biraz yakınlaşmak mı ? Cinselliğin getirebileceği sonuçlara hazır mısınız ? Bulaşıcı hastalıklar , hamilelik gibi.
Yok hayır işte sadece cinsel ilgi odaklı bir ilişki istemiyorum. Anca böyle uzun süredir ilişkimin olduğu ve bana çok değer veren beni seven biriyle yaşamak istiyorum böyle bir şeyi.
Ama karşımdaki kişi de hoşlandığım biri olunca bunu acaba kabul mü etmeliydim ? Bu tarz prensipler yüzünden hayatı mı kaçırıyorum herkes çatır çatır yaşıyor ben yaşamıyorum yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bir an.
Kabul etmedim böyle bir ilişki istemediğimi söyledim ama aklımda bu sorular kaldı.

kusura bakma da hiç de yazdığın gibi bir insan değilsin
resmen istemem yan cebime koy
ama buna kılıf uydurmaya çalışıyorsun
önce kendine dürüst ol
kim ne yaparsa yapsın derse desin sen kendi istediğine bak
ama bence de istediğin tek derdi sex olan biri olmamalı
Ben dedim zaten çocuktan başta çok hoşlandım diye. Bu benim sakladığım bir şey değil ki. İstemez miyim tabii ki de istiyorum ama bu şekilde sevgili olmadan duygusal bağ kurmadan sadece cinsellik olsun şeklinde değil.
Cinsel temelli bir ilişkiye evet diyemedim.

şöyle söyleyeyim, hadi uzun ilişkiniz olsa konuşsanız atsanız yine okey de, daha sizi tam tanımadan tak diye atan adam allah bilir kaç tane kıza daha atıyordur. ki yaptığı da taciz gibi bişey eğer durup dururken attıysa. böyle biriyle uzun ilişki ister misiniz?
Yani şu durumlar yaşanmadan önce olsaydı evet keşke aramızda duygusal bir bağ oluşsa derdim ama artık istemiyorum. Bu durumu zaten kabullenmiştim önceden de ama belki de yarını düşünmemeli o anki keyfime bakmalıyım diye düşündüm bir an. O yüzden konu açtım zaten. Reddettim ama hata mı yapıyorum kendimi sakınmak diye.. Şu an pek öyle düşünmüyorum ama. Zaten konuşmuyoruz olan oldu biten bitti.

Konunuzda yaşınız 20 , sonraki mesajınızda 25 yaş vurgusu mevcut ; profilinizde ise 24 yaşındasınız.

Yaşınız konusunda da mı kafanız karışık ?
25 örnek bir yaş. Direkt birinden duyduğum cümleyi söyledim ama. Önceki konularımda da yaşımı belirttiğim yorumlar var tezat bir durum yok.
Profili yıllar önce açmıştım onu hiç hatırlamıyorum.

Her gün sözde 20 li yaşlarda bir üye forumda yeni bir konu açıyor.

Konular istisnasız cinsellik üzerine. Dün de vardı sanırım bir tane ; 18 günde istenilip vermeyen konusu. Buyrun okuyun.

Umarım , yazdıklarınız gerçek düşünceleriniz değildir . Gerçekse ,şu yazdıklarınız çok üzücü.

Foruma gerçek olmayan düşüncelerinizi yazıp alay ediyorsanız ; bir başka genç kızın okuyup yanlış fikirlere kapılmasına yol açabileceğinizi unutmayın.
Yok benim düşüncelerim değil bunlar. Dışarıdan hissettiğim algı.

Her gün sözde 20 li yaşlarda bir üye forumda yeni bir konu açıyor.

Konular istisnasız cinsellik üzerine. Dün de vardı sanırım bir tane ; 18 günde istenilip vermeyen konusu. Buyrun okuyun.

Umarım , yazdıklarınız gerçek düşünceleriniz değildir . Gerçekse ,şu yazdıklarınız çok üzücü.

Foruma gerçek olmayan düşüncelerinizi yazıp alay ediyorsanız ; bir başka genç kızın okuyup yanlış fikirlere kapılmasına yol açabileceğinizi unutmayın.
Benim burda az çok gözlemlediğim kadarıyla sheldon içinde bulunduğu çevreyi ve kendini kabullenemiyor. Çevreden farklı olduğunu düşünüyor ve bunu ispatlamak için genelde böyle garip, bi temeli olmayan konular açıyor. Düşüncelerinin temeli yok çünkü. Farklı olma, farklı görünme çabasında olduğu için konular da fikirleri de hep tingir mingir oynuyor.

Benim burda az çok gözlemlediğim kadarıyla sheldon içinde bulunduğu çevreyi ve kendini kabullenemiyor. Çevreden farklı olduğunu düşünüyor ve bunu ispatlamak için genelde böyle garip, bi temeli olmayan konular açıyor. Düşüncelerinin temeli yok çünkü. Farklı olma, farklı görünme çabasında olduğu için konular da fikirleri de hep tingir mingir oynuyor.
Hangi konum size garip geldi bunun dışında?

25 örnek bir yaş. Direkt birinden duyduğum cümleyi söyledim ama. Önceki konularımda da yaşımı belirttiğim yorumlar var tezat bir durum yok.
Profili yıllar önce açmıştım onu hiç hatırlamıyorum.

17 ekim 2020 de de 19 yaşındaymışsınız.

Profilinizde bilgileriniz yazıyor , kişisel bilgilerinizi hatırlamıyorsanız bir bakın isterseniz.

Halen tezat yok diyorsunuz. Profil bilgileriniz yalansa diğer söylediklerinizi nasıl doğru kabul edelim ?

17 ekim 2020 de de 19 yaşındaymışsınız.

Profilinizde bilgileriniz yazıyor , kişisel bilgilerinizi hatırlamıyorsanız bir bakın isterseniz.

Halen tezat yok diyorsunuz. Profil bilgileriniz yalansa diğer söylediklerinizi nasıl doğru kabul edelim ?
Evet ama şu an 2022 yılındayız. 17 Ekim 2022'de de 21 yaşında olacağım anlamına geliyor bu.
Biz daha 17 Ekim 2022'ye girmedik ki. Bu da 20 yaşında olduğuma aykırı bir bilgi değil zaten.

Siz söyleyince konularına bir göz attım. Benim gibi bakmayanlar için :

19 yaşındayım ve küçük göstermek en nefret ettiğim şey.... Baby face bir kızım bu özelliğimi seviyorum,henüz arkadaşlarımdan kimse yaşımdan küçük gösterdiğimi söylemedi ama annem bugün üniversite arkadaşlarımın çok büyük durduğunu,benim çok küçük göründüğümü söyledi.

2019 konusundan alıntıladığım kısım beni farklı şüphelere düşürdü.

Baby face tabirini kullanan bir kadına hiç rastlamamıştım.

Evet ama şu an 2022 yılındayız. 17 Ekim 2022'de de 21 yaşında olacağım anlamına geliyor bu.
Biz daha 17 Ekim 2022'ye girmedik ki. Bu da 20 yaşında olduğuma aykırı bir bilgi değil zaten.

8 ocak 2020 de de 19 muşsunuz. Rahatlıkla 21 diyebilirsiniz bu durumda. Ancak profiliniz halen yanlış , çünkü orada 24 yaşında gözüküyorsunuz.

8 ocak 2020 de de 19 muşsunuz. Rahatlıkla 21 diyebilirsiniz bu durumda. Ancak profiliniz halen yanlış , çünkü orada 24 yaşında gözüküyorsunuz.
Hanımefendi bakın, yalan falan söylemiyorum. Profilime gerçek yaşımı girmedim. Kaç kişi bir siteye üye olurken gerçek yaşını giriyor ki ? Sallama bir doğum tarihi yazıyoruz çoğumuz. Ha bu sitede yasaksa o zaman şikayet edin yönetime üyeliğimi kapatsınlar. Zaten ben de kapattırmaya karar verdim.
Ayrıca ha 20 yaşındayım ha 24 ha 19, bu konuda bu neyi değiştirir ki? Zaten hoşlandığım kişinin benimle bu şekilde bir ilişki istemesi benim canımı sıktı. Sizden bir ablam olarak rica ediyorum lütfen destek olmasanız bile biraz anlayış göstermeye çalışın. Gerekirse ne kadar saçmalamışsın bunun için konu mu açılır ne kadar yanlış düşünmüşsün senin aklınla zorun mu var falan diyin ama lütfen en son ihtiyacım olan şey konumda polemik. Zaten yalan söyleyenler benim gibi 2019'dan beri konu açıp durmaz daha ilk konusunda ilk günden cinsellik muhabbeti yapar. Onlar zaten çoğunlukla banlanıyor hemen anlaşılıyor.

Yok hemen sildim şaşkınlıktan :KK70:
Bacım artık yeter ama ya adamın seni kullanıp atacak işte açık açık demiş, yok herkes çatır çatır ben hayatı kaçırıyorum diyorsun e ozaman kullandır kendini de rahatla. Ne tür bi cevap seni tatmin eder.

Adam sana yazmıyor bak sen burda o kadar düşünürken o pipisini birilerine atıp bekliyor sen de daha sevişem mi derdindesin baydın ama

Bacım artık yeter ama ya adamın seni kullanıp atacak işte açık açık demiş, yok herkes çatır çatır ben hayatı kaçırıyorum diyorsun e ozaman kullandır kendini de rahatla. Ne tür bi cevap seni tatmin eder.

Adam sana yazmıyor bak sen burda o kadar düşünürken o pipisini birilerine atıp bekliyor sen de daha sevişem mi derdindesin baydın ama
Daha önceki yorumlarından birinde belirttim konu kapandı zaten bitti gitti. İnsanlar yorum yapıyor ben de onlara durumu açıklıyorum.

X