Saç Şekillendiriciler Bana öyle birşey önerin ki..

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Kızlar saçlarım çok inatçı uğraşırım güzel güzel şekil veririm harika görünürler ilk başta ,daha sonra dışarı çıktığımda nem,rüzgar,güneş derken pıss inerler..İnmekle yetinmeyip kabarırlar.Sonra bu saçların hali ne derler gıcık olurum..
Benim saçlarım tek bir ürünle yetinmiyor ne yazıkki ve güçlü bi şekillendirici gerek.
Şuan taftın köpüğü var çok iyi aslında ama bana yetmiyor.Lorealin out of bed jölesi var o yataktan çıkmış hale getirdiği için benim tam olarak istediğim değil.
Anlayacağınız bana şöyle güçlü birşey önerin aklınıza ne geliyorsa yazın ama şunu söyleyeyim köpükler ve 7/24 ler bende pek işe yaramıyor.Anca jöle ile şekillenir sprey ile sabitlenir bu saçlar..
Lorealin birçok jölesi var ne yapsam bilemedim.Özellikle mat kabartmayan sabitleyici bir şekillendirici istiyorum yardım..

tatlım görmedin yazdığımı sanırım neyse ben cevabını verim sorunun...canım benim saçlarım belimde hergün yıkarım hemen hemen özellikle sabahları yıkarım saçımı kurularken öne atarak kuruluyorum ardından sarı kız saç serumumu ve elidor düzleştiricisini sürüyorum ve tekrar kurutuyorum dalgalı istiyosam örerım cok sıkmadan ve yaklasık ıkı saat sonra acarım hoş duruyo o görüntüyü seviyorum vede bozulmuyor düzleştiricem zaman ise aynı işlemi uygulayıp bi kat düzleştiririm..buda saçım tatlım umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:

Massallah
Sacin cok güzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…