• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerebilceğiniz kitaplar var mı?

niltevet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
24
6
3
32
Bu aralar kitap önerilerine ihtiyacım var hayatımın kitabı diyebileceginiz kitaplar var mı? :KK48:

Ahmet Ümit tarihle polisiyeyi çok güzel harmanlayan bir yazar," İstanbul hatırası" yada "Beyoğlunun En Güzel Abisi"ni önerebilirim. Ben çok severim her kitabını.
Polisiye değil de Fantastik kitapları seviyorsanız "Yerdeniz Büyücüsü" serisini öneririm.
Buket Uzuner'in "İki Yeşil Susamuru" kitabını da çok severek okumuştum.
Psikolojik kitaplar ilginizi çekerse NTV yayınlarının "Bir psikiyatristin anıları" kitabını önerebilirim. Gerçek bir doktorun anılarından gerçek vakalardan oluşuyor.
Felsefeye ilgi duyanlar için eğlenceli fıkralarla tüm felsefe akılarını anlatan bir kitap var "Platon birgün ornitorenkle bara girer" var.
Dili biraz ağır gibi gelse de eğlenceli bir üslubu olan İhsan Oktay Anar'ın "Puslu kıtalar atlasını" çok severim.
daha minik öyküler sevenler için "Menekşe kokulu hikayeler" kitabı da olabilir. biraz tavuk suyuna çorba hikayelerine benziyor. Kitap da mis gibi kokuyor.

Metropol Rüyaları romanını tavsiye ediyorum.
2014 Kasım'da yeni çıktı. D&R lerde şuan satışta.
Sosyal medya hesaplarındanda takip edebilirsiniz.

Baris Bicakci- Bizim Büyük Çaresizligimiz
Emily Blonte- Uğultulu Tepeler
Thomas Hardy-Cilgin Kalabaliktan Uzak
Bu yaz okudum bunlari. Tavsiye ederim.

Uçurtma Avcısı galiba ömrüm boyunca favori kitabım olarak kalacak.Tabi bi dramsever olarak :cry:
Sarah Jio'nun kitapları da hoş.

Ne tür kitaplar seversiniz bilemiyorum ama şuan son kitabını aldığım Sarah Jio yazarının seri olan 5 kitabınıda tavsiye ederim.

sarah jio - bütün kitapları
debbie macomber- küçük mucizeler dükkanı serisi
eğer polisiye seversen tess gerritsen ve nora roberts kitapları

ben bu yazarların bütün kitaplarını bir solukta okuduğumdan tek tek kitap öneremiyorum :KK51:

Küçük Ağaç'ın Eğitimi. Başucu kitabım, küçük bir kızılderilinin gözünden yaşama dair her şeyi bulabilirsiniz.

kristin hannahın bütün kitapları
debbie macomberin tüm kitapları
jojo moyes-senden önce ben
john green aynı yıldızın altında
ahmet ümit - beyoğlu rapsodisi, istanbul hatırası
maksim gorki - ana

Son düzenleme:
Back