bana noluyoo

cms0773

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
99
2
36
İstanbul
arkadaşlar acil yardım ve önerilerinizi bekliyorum daha 2 hafta önce adet oldum ve bitti bu akşam iç çamaşırımda lekelenme olmuşş ama devam etmedi adet değilim yani ama ne olduğunuda bilimiyorum sizce nedir bu neyin belirtisi 10 aylık evliyim ve korunmuyoruz hamile olabilirmiyim hamileysemde düşük mü yapıyorum acaba ne yapmalıyım test yapsam çıkarmı bi yol gösterin daha çok acamiyim

Korkma o kadar canım bişey yoktur. Evlilerde sapıtabilir bazen. o ay kullanmış olduğun bir ilaç felanda yapabilir. Ve evet üstteki ark. dediği gibi yumurtlama günlerindesin , kendini yormuşsan bundanda kaynaklanıyor olabilir.

Ben bi keresinde adet oldum dolu dolu. 1 hafta sonra tekrar dolu dolu adet olmaya başladım. Çok korktum Dr gittim hemen hiç bişey yok dedi. kafana bişy takmış olabilirsin dedi.

Bi kerede adet geciktirici ilaç kullandım. İlaç bitince adet oldum 15 gün sonra tekrar adet oldum.

çok korktuysan Dr git yinede, içinde şüphe kalmasın

kist olabılır hamılelık belırtısı olabılır yanı yerleşme kanaması test yap bır doktora gözük derim ben

yada hamile olma dönemindesin ama zaten iki haftalık evliymişsin evlendikten sonra adet deyişimi de oluyo diye biliyorum korkucak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…