bana noluyo?

jeremh

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
462
447
303
annişler 5 aylık bir kızım var ve son derece zor bir bebek.uyumadan önce saatlerce ağlıyo sallamaktan anlamıyo emerken uyumuyo.birçok zaman emmeyi reddediyo yada azcık doyunca arkasını dönüyo.mamayı hiç yemiyo.yemiyoda yemiyo.ben neredeyse hiç uyumuyorum.durup durup eşime sarıyorum .bebeğimi kimseye bırakamıyorum ve cok sinirliyim.eski halimi özlüyorum mutlu zayıf neşeli..2 gündür kriz geçircek kadar sinirleniyorum sinirden kollarım uyuşuyo bebeğime bağırdım.şaşkın şaşkın baktı ama anlamadı neyseki kuzum. kendime hakim olamıyorum ve sonra uzuntuden oturup ağlıyorum.imdat tüm bunların altında ezildim ve herkese kızgınım neden yau noluyo bana

beni anlatmışsın sankı. ben bır de çalışıyorum. uykusuz yorgun ıse gıdıyorum. gelince yemek temızlık... kızımı cok ozluyorum ama ıstahsızlığı benı bıtırdı

şubatta bende başlıcam ve kızıma arkamı bile dönemiyorum ve bu kafayla bankada nasıl çalışılırki..

her anneye oluyo bunlar az çok sabret düzene girecektir.o bebeği isteyip de sahip olamayanlar var onları düşün ve şükret tatlım

çok haklısın canımda sinirim okadar bozukki korkuyorum bazen..

haklısın gerçekten.benim de kızım bütün gün kucağımda babası geldiğinde atıyorum kucağına sağolsun çok ilgilenir,oynar onunla sen dinlen der ama kız bir süre sonra atlıyor yine kucağıma.tuvalete bile rahat rahat gidemez oldum.ama bebeğine bağırma bilmiyyor ki yavrum.bende bazen çıldıracak gibi oluyorum hemen kızımla konuşuyorum yavrum bilsen beni üzmezdin,bu kadar yormazdın dimi?diyorum yüzüme bakıp tatlı tatlı gülüyo geçiyo kızgınlığım.Birazcık sabır bu günler geçecek biraz büyüdüklerinde onlarla çok güzel vakit geçirip eğlenicez.pozitif düşün..

kızlar geçecek bunlar.. ben çıldırmadıysam kimseye bişey olmaz merak etmeyin...
kızım doğduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı... 2 bebeğe de tek başıma baktım... biri bi yandan ağlıyo, öteki diğer taraftan...
bazen kendi kendime diyodum ki, bu hep böyle mi devam etcek... Allahıma dua ediodum güç kuvvet versin bana diye...
kendimi o zamanlar süperman gibi görüyodum.. çok sıkıştığı zamanlarda boş bi alan bulup extra güç depolayan...
çok şükür geçti... yine var zorluklar ama eskisi kadar değil...
kendinize inanın, güvenin, Allaha sığının herşey daha da kolaylaşacak...
ha bi de kendi halinize şükredin, bu da çok işe yarıyo... sevgilerrr

Son düzenleme:
aynen beni anlatmışsın canım..benim oğlum da hiç durmadan ağlyordu..uykusu geliyor ayagıma alıyorum yine ağlıyor..emecek ağlıor..fön makinesi açıyorum şimdi çok ağladığında sinirleri yatışıyor hemen uykuya dalıyor..çok sinirlenirdim bağırırdım sonra utanırdım ağlardım..Allah sabır versin hepimize..bebişlerimize de uzun ömürler..

beni anlatmışsın sankı. ben bır de çalışıyorum. uykusuz yorgun ıse gıdıyorum. gelince yemek temızlık... kızımı cok ozluyorum ama ıstahsızlığı benı bıtırdı

aynen cok osluyorum ve iştahsızlıgı yuzunden buyuk uzuntu yasıyorum cıldırıcagım ...
meme tiryakisi ya

arkadaşım bugünlerin elbet bitecek sen o günlerine adapte ol her bunaldığında geçicek geçicek de tabi ki böyle kalmıcak bebeğin büyücek senin üstünde ki yükü hafiflicek herşey zamanla yola giricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…