bana noluyo boyle? pdikolojim bozuldu :(

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
Kizlar doguma birbucuk ay var ama surekli degisk sikayetlerim oluyor. Hamileligin basinsa bas agrisi oluyodu. Simdi artti. Beynim agriyo resmen. Basimin arkasi. Agri kwsici fayda etmiyo. Gecsede bikac gun sonra tekrar agriyo. 3-4 gundur yogun bi halsizlik var, kollarimda hamlik agrisi gibi kas agrilari. Sanki arada ayaktayken dengemi kaybedecek gibi hissediyorum bian. Bugunde sol bacagim ayagim karincalaniyo gibi, uyusuyo.. off noluyo boylebana? norolojiyr gittim mecbur kalmadikca mr cekmiyoruz dedi. Netbiseyde soylemedi.muayenede biseyinyokdedi gonderdi. Napagimi sasirdim, ilac killanamiyorum, tetkik yaptiramiyorjm, korkuyorum kotu biseymi var diye, senaryolar kuruyorum kendikendkme. psikolojmboxuldu resmen. Kucuk cocugumda var, ona bakacsk enerjim yok. Agliyorumhergun,.

Bütün bunlar mis kokulu bebisini kucağına alınca bitecek inşallah.

O uyuşma bende de var hemde uzun süredir karıncalanma da cabasi ama bebek yüzünden oluyor ve yapacak birsey kalmıyor. Sabırla bekle inşallah bitecek ağlama kendini üzme evlatlarini düşün.

Yanında yardım edecek kimsen yok mu yoksa bir süreliğine annene filan git gerçekten iyi geliyor

Yok maelsef. Annemde uzak artik sonaya gircem uzak yola gitmek istemiyorum, annemde pek bana faydasi olmuyo gelsede. sinieselde olabilir gibi geliyo ama kotu biseymi var diyedusunuyorum endiseleniyorum cok. Sabah yataktankalkmak istemiyorum.

Canim stres yapma benimde 2 ayim kaldi bendede degisik zamanlarda bu belirti lerin hepsi oluyor. Her hamilelik farkli canim birincide olmamis bundq oluyor demekki stres yapma bazen bende ayni duygulara kapiliyorum ama onlar bizim kuruntularimiz :)

Canim stres yapma benimde 2 ayim kaldi bendede degisik zamanlarda bu belirti lerin hepsi oluyor. Her hamilelik farkli canim birincide olmamis bundq oluyor demekki stres yapma bazen bende ayni duygulara kapiliyorum ama onlar bizim kuruntularimiz :)
inşallah dediğin gibidir. ama bugünde aynıyım değişiklik yok. sersemlik hali devam ediyor.. inş. çabuk geçer . inş. hamileliktendir..beklemekten başka yapacak bişey yok malesef..

inşallah dediğin gibidir. ama bugünde aynıyım değişiklik yok. sersemlik hali devam ediyor.. inş. çabuk geçer . inş. hamileliktendir..beklemekten başka yapacak bişey yok malesef..

Normal dir canim emin ol ben belimde bi ağrı hissediyorum mesela geceleri inanilmaz uykudan uyandiriyo solugumu kesiyo sabah esime diyorum acaba bobregim mi agriyo diye ama sabah uyandigim an bicak gibi kesiliyo. rabbim kuzucuklarimizi bize bagislasin sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…