- Konu Sahibi badbadgirl
Arkadaşlar baska yazımda hastalıgımın ne oldugunu bilmediğimi söylemistim.sanırım bu haftasonu doktora gidiyorum ama artış gösteren davranıslarımı paylasmak istedim.benimle aynı seyleri yasayan varsa lütfen yardımcı olsun.öncelikle serviste otururken arkamda oturan kızın saçımdan bir parça aldıgını ve buyu yapacagını dusunuyorum ve elimde olmadan buna i9anıyorum.kızdan nefret edıp uzaklasıyorum.koridorda yururken herkesin bana iyi yada kötü laf attıklarını duyuyorum gercek olmadıgını biliyorum ama inanıyorum.ve inanırmısınız sonra o kısılerle tesadufen konustugumda hayalimdeki ses tonuyla aynı cıkıyor ses tonları.ne yapacagım bilmiyorum.birde artık yerımde oturamıyorum her yerım uyıusuyor.kalkmak istiyorum ama derste falan kalkamıyorum tabii.birde dun annem cay verdı.tadına baktım ve degısık geldı bana bi an şüphe düştü içime acaba beni sakinlestirmek için çaya birsey mi attı dıye.sonra sordum ve sadece şeker attıgını söyledı.ve gercektende uyku hali falan olmadı ama içimden hala onun içinde birsey olduguna inanmak geliyor.lütfen bilenler bilgilerini paylassın.