Bana neler oluyor:)

azraa06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
7
1
42
merhaba arkadaşlar.adet günüme daha 9 gün var ama.dün kar renginde akıntım ve bir müddet sonrada açık pembe akıntım oldu.normalden biraz fazlaydı.ama rengi çok açık pembeydi.bu arada göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor.inşalah hamileyimdir diyorum siz nediyosunuz arkadaşlar...:ecrin_bebek:

merhaba azra benimde adetime 8 gün var ama kasıklarımla ayaklarım çok ağıryo bide akıntı çok acaba kullandığım ilçlarmı yaptı adeti erkenmi olacam dostinexle duphaston kulllandım buay allah yardımcımız olsun

inşallah Reno ama benilaç falanda kullanma dım.acaba şey diyorum bebek rahime yerleşirken bole inceden kanamalar olumuş o mu acaba.çok heycanlanıyorum ama hayırlısı tabi.

hamilelik belirtilerine biraz bence benziyor diycem canim ama sen fazla kaptirma kendini cünkü bazen adet olmadan öncede böyle belirtiler oluyor ama pembe leke de gelmis bence adet geliyor

hamilelik belirtilerine biraz bence benziyor diycem canim ama sen fazla kaptirma kendini cünkü bazen adet olmadan öncede böyle belirtiler oluyor ama pembe leke de gelmis bence adet geliyor

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
ama daha 10 gün varken bole bi durum ilk defa geliyo başıma ya. çok ümitlennmiştim ama neyse artık:1no2:

belkı yerlesme kanaması denenn olaydır inş hamilesındır canım bekle bıraz bakalım hakkında hayırlısı olsun inş

hadi hayırlısı bakalım kızlar galiba hamişlerimiz artıyor oh ne güzel kk kocaman oluyor günden güne sayenizde.....

X