• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neden böye oluyor...

cimcime1242

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
191
19
118
İstanbul
Merhaba burda sizlerin sorunlarınızı okuyunca bende de yazma cesareti doğdu.
Benim bundan 8 sene önce canımdan çok sevdiğim kız kardeşim 11 yaşında vefat etti;
Ben bu süreçte çok ayıldım bayıldım ama ben ağladıkça canım annem de ağlıyordu kıyamıyordum çünkü benim kardeşimdi ama onun kızıydı...
Bir gün ağlamamaya çalıştığım bir gün kalbim sıkıştı nefesim daraldı kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye kaldırılıyorum doktor bunalıma girdiğimi söylüyor bir daha olursa psikologa gitsin diyor ve ben bunu bidaha yaşadım hemen doktora gittim doktor bana AĞLAYACAKSIN ağlamazsan düşer bayılırsın dedi
ve ben tam 8 senedir ağlayamadığım her canımı skan olayda nefessiz kalıyorum ve fenalaşıyorum aceba bende nasıl bi rahatsızlık var bu arada doktor bida çağırmadı uyku ilacı verdi yolladı onu da ben kullanmadım çünkü uyuyabiliyordum...

Merhaba burda sizlerin sorunlarınızı okuyunca bende de yazma cesareti doğdu.
Benim bundan 8 sene önce canımdan çok sevdiğim kız kardeşim 11 yaşında vefat etti;
Ben bu süreçte çok ayıldım bayıldım ama ben ağladıkça canım annem de ağlıyordu kıyamıyordum çünkü benim kardeşimdi ama onun kızıydı...
Bir gün ağlamamaya çalıştığım bir gün kalbim sıkıştı nefesim daraldı kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye kaldırılıyorum doktor bunalıma girdiğimi söylüyor bir daha olursa psikologa gitsin diyor ve ben bunu bidaha yaşadım hemen doktora gittim doktor bana AĞLAYACAKSIN ağlamazsan düşer bayılırsın dedi
ve ben tam 8 senedir ağlayamadığım her canımı skan olayda nefessiz kalıyorum ve fenalaşıyorum aceba bende nasıl bi rahatsızlık var bu arada doktor bida çağırmadı uyku ilacı verdi yolladı onu da ben kullanmadım çünkü uyuyabiliyordum...

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. Yaşadığın şey posttravmatik stres bozukluğu ya da panik atağa benziyor ama tabi buna en doğru tanıyı bir hekim koyacaktır.

hekime gittim ancak bana sadece ağlamak istediğinde ağlayacaksın ağlamazsan bunları yaşayacaksın dedi ve sadece uyku ilacı verdi o kadar.Bana bi faydası dokunmadı ki ben kendisine uyuyyorum hatta uyanmak istemiyorum da demiştim ama yine de bunu kullan demişti bende kullanmadım

Uyku ilacını neden vermis anlayamadim.
İyi bir psikologla gorusmeniz iyi ooacaktir diye düşünüyorum. Sizin uyku sorununuz yok ki.

hekime gittim ancak bana sadece ağlamak istediğinde ağlayacaksın ağlamazsan bunları yaşayacaksın dedi ve sadece uyku ilacı verdi o kadar.Bana bi faydası dokunmadı ki ben kendisine uyuyyorum hatta uyanmak istemiyorum da demiştim ama yine de bunu kullan demişti bende kullanmadım

Yalnızca uyku ilacı olarak nitelendirme kullan bir süre sonra zaten sana fazla uyku vermemeye başlayyacak ve ciddi katısının olacağını düşünüyorum bana özelden ilacının ismini yazabilir misin ?

Psikoloğa gitmenizde ve tedavi olmanızda fayda var.
Üzerinizde kalıcı izler kalmaması açısından ne kadar erken davranırsanız, o kadar iyi olur sizin için.
Çok geçmiş olsun, bana bir çeşit panik atak belirtisi gibi geldi.
Ancak uzmanlar çok daha iyi bilir tabii ki.
Siz de en doğru desteği bir uzmandan alabilirsiniz.

Back