• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ne oluyor???

kama63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
113
1
96
İstanbul
Merhaba.aslinda beni nerdeyse 3 yil mahv eden karakterim hakkinda konusmak istedim.Doktorla yuz yuze gidip konusma cesaretim yok.Belki hersey evlendikten sonra basladi.o kadar da mutsuz degilim,evet cok sorunlarimiz var ama kocami seviyorum diye bilirim.Cok kiskanc oldum herkese karsi bi cocuga karsi kiskanclik yaasiyorum,birisi sakin konustumu benim hakkimda konustuklarini zan ediyorum(gercekten de konusuluyordu kaynanam taraftan),cok asiri herseye sinirlenirim,benim annem olmak uzere kimseyi hayatima burnunu sokmasina izin vermiyorum,hayrima bile deseler cok tepki veriyorum,BAna birsey soylenirse hemen kusuyorum,benimle konusmadiklarinda tavir yapiyorum.Cok cobuk sinirleniyorum,bagiriyorum.YApamiyorum artik kendi kendimle.Etrafimda kimse yok artik.Gercekten kimse yok.Laf sokmayan karismayan insanlarla tanismak istiyorum artik.:çok üzgünüm:

Merhaba.aslinda beni nerdeyse 3 yil mahv eden karakterim hakkinda konusmak istedim.Doktorla yuz yuze gidip konusma cesaretim yok.Belki hersey evlendikten sonra basladi.o kadar da mutsuz degilim,evet cok sorunlarimiz var ama kocami seviyorum diye bilirim.Cok kiskanc oldum herkese karsi bi cocuga karsi kiskanclik yaasiyorum,birisi sakin konustumu benim hakkimda konustuklarini zan ediyorum(gercekten de konusuluyordu kaynanam taraftan),cok asiri herseye sinirlenirim,benim annem olmak uzere kimseyi hayatima burnunu sokmasina izin vermiyorum,hayrima bile deseler cok tepki veriyorum,BAna birsey soylenirse hemen kusuyorum,benimle konusmadiklarinda tavir yapiyorum.Cok cobuk sinirleniyorum,bagiriyorum.YApamiyorum artik kendi kendimle.Etrafimda kimse yok artik.Gercekten kimse yok.Laf sokmayan karismayan insanlarla tanismak istiyorum artik.:çok üzgünüm:

Mutsuz bi evlilik yasiyosunuz her ne kadar mutlu oldugunuzu soylesenizde. Birseyleri kamufle edeceginiz yere cozmeye calisin. Sinirleriniz bozulmus, artik hic birseye gelemiyorsunuz ve bunun bu sekilde devam edemeyeceginide fark etmis olmaniz lazim. Insanlarin uzerinize uzerinize geldigini dusunuyorsaniz, bu donem zayif oldugunuzu ve insanlarinda bunu gorup size yuklenmesi olasi bi durum. Sorun sizde demektir. Depresyon belirtileri bunlar.

canım bendede var bunlar kusma harıc buyk ıhtımalle kaygı bozuklugu ve eslıgınde deprasyon tabı bız dr degılız ama dr gıt bunları dıyecegıne emınım ama gıtmelısın ılacların faydası oluyor

evetherkesin uzerime geldigini dusunuyorum .Simdide gecenlerde eski sevgilimle bulustum,yapamiyorum onsuz.beni o kadar mutlu ediyor ki.Beni sevdigini soyluyor,o da evli,ama beni gormek istiyor,aramizda bisiy olmuyo,ama ben cok huzurluyum onula.Eveldun ona sarildim ve gece de kocama,onunla o kadar huzurluyum ki,kocamda bu huzuru bulamiyorum.

evetherkesin uzerime geldigini dusunuyorum .Simdide gecenlerde eski sevgilimle bulustum,yapamiyorum onsuz.beni o kadar mutlu ediyor ki.Beni sevdigini soyluyor,o da evli,ama beni gormek istiyor,aramizda bisiy olmuyo,ama ben cok huzurluyum onula.Eveldun ona sarildim ve gece de kocama,onunla o kadar huzurluyum ki,kocamda bu huzuru bulamiyorum.

yanlış yoldasın kamacım, dikkat et..
hayatını daha kötü bi yola sokmadan psikoloğa git..

bence geçekten yanlış..erkek arkadaşin olablir ama vlisin...
sen bence dr görüşş..saglıkla kall

YanlıŞ bır evlılık bence hala eskısını unutturamadıysa bence eŞınde deĞıl kabahat ama senınde gerÇekten bır doktora gÖrÜnmen Şart

yanlız bıde Şu var

bazen herkesın Üzerıze geldıĞını dÜŞÜnÜyorsanız dıkkat edın belkı sız ters yÖne gırmıŞsınızdır.

Bu sÖzÜde bır dÜŞÜn cnm

canım sen hayatında eski sevgilin olsun istiyorsun onunla mutlu ve huzurlusun yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve o bakımdan bu kadar asabisin...
hayatına acilen çekidüzen vermen gerekiyor ....gidişatın iyi değil dikkat et kandine canım :olmaz:

YanlıŞ bİr evlİlİk bence hala eskİsİnİ unutturamadıysa bence eŞİnde deĞİl kabahat ama senİnde gerÇekten bİr doktora gÖrÜnmen Şart

yanlız bİde Şu var

bazen herkesİn Üzerİze geldİĞİnİ dÜŞÜnÜyorsanız dİkkat edİn belkİ sİz ters yÖne gİrmİŞsİnİzdİr.

Bu sÖzÜde bİr dÜŞÜn cnm

ya annem de diyor ki ola bilirmi herkes seni anlamasin,herkes senin uzerine gelsin.ama fark ediyorum insanlar laf atmayi cok seviyor,ben bunu yapmiyorum.yani sadece benim hayatima burunlarini sokmasini sevmiyorum,yani guzel guzel anlatmiyorlar .elestiriyorlar hep:olmaz:

Back