Bana ne olur yardım edin. psıkolojık rahatsızlığım ve ben !!!

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
Arkadaslar merhaba;
Benim kafamdan atamadığım biri var gitmediğim psıkolog ve psıkıyatr kalmadı, kullanmadığım ilaç kalmadı fakat çare bulamadım..
çok yalnıs ve kotu biri ama onu takıp etmekten ve onu duşunmekten kendimi alamıyorum. Bu konu benim hayatımı çok zorlaştırdı 5 senedir durum bu ve daha da kötüledim. Artık dayanamıyorum..
bu konuda uzman (takıntılı aşk ve bagımlı kısılık ozellıgıı hastalıklarıyla ılgılenen) işinin ehli, bildiğiniz çok iyi bir doktor varmı ????
Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

Bence bir de (doktor değil) Mehmet Coşkundeniz'den randevu alın. Aşk Doktoru olarak geçiyor kendisi belki kitaplarını ve yazılarını okumuşsunuzdur. Kaç tane yuvası dağılan, itibarını kaybeden ve yıkılmış kadını kurtardı saplantılı aşklarından. Psikolog gibi tedavi ediyor bu acıları, bir deneyin derim.
Hatta ''Aşk Uykusu'' diye bir kitabı vardı, mutlaka okuyun görün.

geçmiş olsun canım çok zordur aşk acısı kiii sen belliki daha derin yaşamışsın...
yapıcak bişi yok onla konuştunmu bari hareketlerine dikkat etsinde senin kalbini daha çok kırmasın...
geçer ya başka biriyle aşk yaşa malum öyle olunca tüm enerjin yeniye yönlenir.. çirkin diilsinki yeni biriyle başlaki ne kadar mutlu olduğunu görsün..

O kişi evlendiğinde,onların çocuklarının tavsanlarını öldürmeden bu işe bir çare bul..

Allah yardimciniz olsun.
Kotu biri diyorsunuzbir de soyle dusunun.
Adama kavustun ve evlendin.
Bu adam seni dovuyor,
Aldatiyor,
Evi otel gibi kullaniyor,
Onda ki degerin evde ki bir bardaktan farksiz,
2 de cocugun var ve onlarla ilgilenmiyor,
Aileni saymiyor,
Ailesine ezdiyor...

Sen daha bu insani kafana takacak misin? Mazosist misin?

Degmez arkadasim degmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…