Merhabalar,
Ben 23 yasndaym. 7 aylık evliyim. Son 15 gundur filan namaz kılıyorum Rabbim kabul etsin inşallah.Daha öncede ara ara kiliyordun ama şimdi ki gibi farkında olarak ezan okununca seve seve kılamıyordum yani. Neyse Tesettüre girmeyi de hep çok istiyordum birgün olacak diyordum ama ben hep çocuk sahibi olduktan sonra olur diye endekslemisim kendimi. Ve namazı olduğu gibi tesetturun öneminin de bu derece farknda değildim ne yazık ki.Şimdi okuduğum kitaplar farkına varmamı sağladı ve videolar.
Sorunumuza gelecek olursak;
Dün alışverişe çıktım.Ve cikarken Allaha dua ettim.Bu evden son acik olarak cikisim olsun diye.Bi kaç şal ve uzun tunikler filan aldim.Cevremde ki bazı insanlar desteklerken bazıları saçma buluyor.Bir tarafm bunu onemsemiyorken bir tarafim saygi duyulmasnı istiyor.Ve şöyle de birşey var. Benim yaşadığım yerde hiç bir tane genç yok tesettürlü.Sadece cami hocalarının kızları var. Yani bi düşünün ben ilk olacağım ve yorucu bir süreç beni bekliyor.Bu arada da şeytan surekli fısıldıyor yanımdan.Yapma diye!
İnşallah bu savaşta zafer benim olur.Benim için sadece dua etseniz bile yeterli. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.