Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Bana ne oldu Kızlar ?Anlayamıyorum...Yardım!

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
37
39
slm kızlar ilk defa başıma geliyor..bi türlü çaresini bulamıyorum...2 gündür tuvaletten çıkamıyorum..çok sık idrara çıkıyorum ama sık derken 5 dkk da bir yani...dahası hep sıkışık durumdayim..tuvaletten çıkmamla tekrar sıkışmam bir oluyor...öyle bi sıkışmakki sanki gür gür boşaltcam.ama bi kaç damla geliyo hep..bu arada adetliyim de..dr. a gidemiyorum..hem adet yüzünden..hemde dr.a gidene kadar tutmayacğım yani...çok su kaybım oldu..bu yüzden boşluklarıma ağrılar girdi....devamlı sıvı tüketmeye çalışıyorum...internetten araştırdım biraz ama kasık ağrım yok ..kötü koku yok...ne olabilirki acaba...adetim bitene kadar bekliyeceğim..ama o zamana kadar ne yapabilirim sizce..dayanılıcak gibi değil...hiç bi işimi yapamıyorum...bu arada tabi biraz üşüttüm onunda etkisi olabilir yani soğuk algınlığı..ama ilk defa üşütmüyorumki

?????? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

cnm belirtiler sistit,e benziyor , adetliyken dr,a gidebilirsin,biliyosun sipiralde adetliyken takılıyor,sorun değil yani,suda eriyen granülden varsa kullan istersen,geçmiş olsun....

canim ayaklarini usutmusun ve idras mesanen iltihaplanmis buyuk ihtimalle sistit denen rahatsizlik yani bu.sanirim antibiyotik yada penicilin alman gerek .tabiki dr a gitmen gerek en basta ..cok gecmis olsun. en kisa zamanda dr a gidin yoksa idrarinizdan kanda gelmeye baslar.

idrarimı yaparken kesinlikle bi yanma yok..sistit belirtilerine baktım ama sık idrara çıkma dışında hiç biri yok bende....ilginiz için tşk.ler

canım bu ya sistit yada vucudunda bır yerlerde ıltahaplanma var sankı......ıdrar yolları mesela.......daha once sorunun olmusmuydu????dra gdıp antıbıoyotıge baslamakta fayda var bence.......cok gecmiş olsun......:teselli:a.s.a.s.

canım bu ya sistit yada vucudunda bır yerlerde ıltahaplanma var sankı......ıdrar yolları mesela.......daha once sorunun olmusmuydu????dra gdıp antıbıoyotıge baslamakta fayda var bence.......cok gecmiş olsun......:teselli:a.s.a.s.

sağol canım...ilk defa başıma geliyor....mutlaka dr.a gidicem..ama işte gidene kadar ne yapabilir diyerekten konuyu açtım....tşka.s.

sistit ağrı ve yanmalardan delirtir insanı eğer yanma yoksa iltihabi bir durum yok gibi
dr a gitmek en iisi sonuçları mutlaka yaz cnm geçmiş olsun

slm kızlar...yardımlarınız için tşler...dün hastaneye gittim operasyon geçirip geldim....meğersem benim bu şikayetler taş düşürmemdenmiş...idrar yolum 3mm ken taş 5 mm olarak sağ idrar yolumu tıkamış...bu yüzden idrar geri böbreğe dönerek sağ böbreğimi tamamen şişirmiş...dün akşam taşı aldırdım...taş tırtıklı olduğundan kanala zarar vermiş ve yapışıp tıkanabilirmiş..bu yüzden sağ idrar kanalının içine 26 cm ip gibi bir hortum yerleştirildi..20 gün sonra alıncak..bu aradada günde en az 6 lt sıvı tüketecekmişim...en zoruda bu benim için..ben normaldede çok sıvı tüketen biri değilim..bugün öğleden önce çıktım hastaneden....

gerçekten hiç bişey ihmale gelmez..ne düşünüyoduk ne çıktı...kontrol şart arkadaşlar...

Çok geşmiş olsun bende aynı dert var sık tuvalete çıkma.Korktum şimdi okuyunca:S:S

X