• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana meme protezi yapmadılar, hayal kırıklığına uğradım:(

ebrum07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
105
0
66
Antalya
yaşım 26 ama, memeler emzirmelerden sonra yaşlı memesi gibi oldu, kendime bakmak istemiyorum, eşimi bile istemiyorum artık:26: neyse okuduklarımdan silikon yaptırmaya karar verdim herkesi de ikna ettim zorla... dr. ne dese beğenirsin "doğumdan 2 yıl sonra" dedi. eve geldim, bendeki bütün moral alt üst. 4 ya daha beklicem, kendimi kadın gibi hissetmiyorum biraz hayat enerjimde düştü bir anda göğüslerimin boşalması, dümdüz, erkek gibi, beni sarstı. beklicem bakalım. sabır...

bu konuyu başka bir doktorla da görüştünüz mü?
çok enteresan 2 yıl uzun bir zaman ya..
belli ki 2 yılın dolmasına 4 ay kalmış ama bence başka doktorlarla da görüş muhakkak..

bu konuyu başka bir doktorla da görüştünüz mü?
çok enteresan 2 yıl uzun bir zaman ya..
belli ki 2 yılın dolmasına 4 ay kalmış ama bence başka doktorlarla da görüş muhakkak..

görüştüm hepsi farklı söylüyor, deli gibi uygun fiyatlı doktor arıyorum, bulduklarımın fiyatları tavan yapmış. önümüzdeki hafta ak.üni. fakültesine gidicem, biraz orayıda araştıriim...

yaşım 26 ama, memeler emzirmelerden sonra yaşlı memesi gibi oldu, kendime bakmak istemiyorum, eşimi bile istemiyorum artık:26: neyse okuduklarımdan silikon yaptırmaya karar verdim herkesi de ikna ettim zorla... dr. ne dese beğenirsin "doğumdan 2 yıl sonra" dedi. eve geldim, bendeki bütün moral alt üst. 4 ya daha beklicem, kendimi kadın gibi hissetmiyorum biraz hayat enerjimde düştü bir anda göğüslerimin boşalması, dümdüz, erkek gibi, beni sarstı. beklicem bakalım. sabır...

Ebrum merhabalar canım, :34:Ben de meme büyütme karın germe operasyonuna karar verdim. :46: :46: Başta çok kolay olacağını düşünmüştüm fakat doktor :55: seçimi hiç kolay değilmiş araştırma sürecimde bunu öğrendim.:17: Her şerde bir hayır vardır derler hiç canını sıkma bence iyice doktor araştırması yap sana yakın olan doktorlar ile mümkün olduğunca ön görüşme yapmaya çalış. Araştırdıkça çok daha geniş bilgiye sahip oluyorsun. Hem 4 ay nedir ki çok çabuk geçer zaman. Bu süreç içinde doktorunu seçersin bebişin de biraz daha büyümüş olur. Rahat rahat hazırlığını yaparsın, operasyonun yapılınca yaza bomba gibi girersin. :16: Sevgiler :16:

Son düzenleme:

Merhaba...bence bu kadar stres ve sorun yapmana gerek yok....Başka doktora da danış. Hemen bu kadar üzülme. Herşeyde bir hayır vardır. Bir doktorun dediğini başka doktor kabul etmeyebiliyor. Ve de bunları diyen doktorun konuyla açıklaması nedir??? Neden 2 yıl??? Neden 3 yıl değil mesela ??? Bu arada emziriyormusun ????
Sakına dengeni bozma. Bende çok bekledim, çok araştırdım ve sonra oldum. Ameliyatı yapıp ta pişman olanlar var, onun için bence iyice araştır ki verilen paraya yazık olmasın...kib.saygılarımla ......

şu an emirmiyorun ve göğüslerimdeki süt çekilince, gerçekten çok kötü oldu. sanki sadece beden üzerinde sarkan bir et parçası gibi. herkezi ikna ettim derken annem ve kaynanam bıçak altına yatmak olmaz demeye başlda.... iş mi şimdi bunların yaptığı? ama karar verdim kafaya koydum gerekirse yalan söylicem, çünkü beni kimse anlamıyor :25: destekli sütyen takmaktan bıktımmm yaaaa:50:

şu an emirmiyorun ve göğüslerimdeki süt çekilince, gerçekten çok kötü oldu. sanki sadece beden üzerinde sarkan bir et parçası gibi. herkezi ikna ettim derken annem ve kaynanam bıçak altına yatmak olmaz demeye başlda.... iş mi şimdi bunların yaptığı? ama karar verdim kafaya koydum gerekirse yalan söylicem, çünkü beni kimse anlamıyor :25: destekli sütyen takmaktan bıktımmm yaaaa:50:

Ebrum, tam 23 sene dediğin duygularla yaşadım nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum:53: :53: Üstelik her özelini herkes bilmek zorunda değil ki!! :27: Beden senin bedenin, senin kararın, senin ruh sağlığın bunu aynı duyguları hissetmeyen kişilere anlatman çok zor :20:... Kendini nasıl mutlu, iyi hissedeceksen öyle yaşa.:32: En zor kısmını aşmışsın bence karar vermekle gerisi sadece detay. Keyifle kal mutlu ol:16:

sen kimseye aldırma canım boşver onları kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap sağlıkla kal

desteğiniz için teşekkürler, buna ihtiyacım vardı:34: antalyada uygun fiyatlı bir doktor arıyorum, gelinliğimden kalma bi tane bileziğim var onu satıp ameliyat masrafımı karşılıcam onunda yeteceğini sanmıyorum..... :25:

Back