Bana Masal Anlatma

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
294.044
605.255
43

Vizyon Tarihi:09 Ocak 2015

Yapımı:2015 - Türkiye

Tür:Komedi , Romantik

Süre:135 Dak.

Yönetmen:Burak Aksak

Oyuncular:Hande Doğandemir , Fatih Artman , Devrim Yakut , Cengiz Bozkurt , Erdal Tosun

Senaryo:Burak Aksak

Yapımcı:Necati Akpınar , Bkm

Özet & detaylar

Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...

Leyla ile Mecnun'un senaristi olarak tanıdığımız Burak Aksak'ın senaryosuna ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini yine televizyon ekranlarından aşinası olduğumuz Hande Doğandemir ve Fatih Artman paylaşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya ve de konuk oyuncular olarak Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun isimleri yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise BKM üstleniyor.

Beyazperde eleştirisi
Bana Masal Anlatma

Son yılların en beğeni toplayan TV serilerinden biri haline gelmiş olan Leyla ile Mecnun’un o kendine has naif, absürd ve akılcı hikayesini beyazperdeye taşımak isterseniz ne olur? Üstüne biraz daha eski usül melodram, biraz nostalji, bir parça da sıcak mahalle kültürü... Yıllar boyunca benzeri formülleri deneyen, bazen de bunun ekmeğini yemek için doğru dürüst çabalamayan nice yerli komedi filminden sonra, bu kez karşımıza bu malzemeleri bünyesinde hakkıyla eritebilmiş bir proje var; Bana Masal Anlatma.

Fatih Artman

Rol: Riza

Hande Doğandemir

Rol: Ayperi

Devrim Yakut

Tarık Ünlüoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…