Aldığım fondotenler hep eşit dağılmayan ,pütür pütür,dökülen kusurları kapatmayandı...
Hani böyle oluyoya barbie bebek gibi pürüzsüz gösterecek bir fondoten istiyorum gerçekten artık dikkat etmem lazım bu konuya...
Böyle vıcık vıcık olmayan ama bazı fonfotenler var ki yağsız ciltlere uygun diyolar cilde uyguluyosun pudra gibi pul pul oluyo bu seferde
Var mı kullandığın iyi bir ürün
Oriflame ürünlerinden şaşmam bb krem,studio artist fondoten ,oxygen boost fondoten çok güzel sürüldüğü belli olmuyor fazla kusurlu bir cildin yoksa deneyebilirsin
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
ben lancome teint miracle dan çok memnunum, fırçayla bir çırpıda uyguluyorum üstelik, çokta uzun gidiyor bir kaç damla yetiyor,
ama herkesin cilt tipi farklı tabii
Aldığım fondotenler hep eşit dağılmayan ,pütür pütür,dökülen kusurları kapatmayandı...
Hani böyle oluyoya barbie bebek gibi pürüzsüz gösterecek bir fondoten istiyorum gerçekten artık dikkat etmem lazım bu konuya...
Böyle vıcık vıcık olmayan ama bazı fonfotenler var ki yağsız ciltlere uygun diyolar cilde uyguluyosun pudra gibi pul pul oluyo bu seferde
nivea bb den çok memnunum hafif ve hissetmiyorum. Max factor çok iyi fakat sadece düğün dernek gibi günlerde kullanıyorum çünkü fondötenle uzun süre duramıyorum cildim yanmaya başlıyor sanki ve fondöteni hissediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi