• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ltfenn cevap yaznn ): ne yapaym kzlar !!!!!

lovelygirls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
6
0
86
İzmir
konuya uygun bir yer bulamadım eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayınn ,,, ama çok yardımaa ihtiyacım varrrr . bundan 8-9 ay önce faceden birisiyle tanıştımm ,daha dogrusu arkadaşlık göndermişti bende ekledim . daha sonra aynı şehirde oldugumuzu öğrendim ,, konuşmalar filan en başta 2-3. konuşmada bir görüşelim beni beğenmezsen söz seni rahatsız etmem filan dedi , bende şüphelendim , ama dalgasına konuştugum için pek de umursamadımm .. sonra resmimi filan da görünce beni çarşıda gördüğünü söyledi , bende onu görüyorum bazenn , ama hiç konuşmadıkk , neyse bu zamana gelene kadarda beni çok sevdiğini söylüyo , ama sorun şu ki ben böyle birisine güvenemiyorum, ne kadar samimi bilemiyorumm ,bu zamana kadar da kimseyle o şekilde arkadaşlıgım olmadı,, dün konuştuğumuzda da sınava hazırlanacağımı bu yüzden temmuza kadar konuşamayacağımızı söyledim ,, ama biliyorumki bunu tutamıycamm , bilmiyorum sizce bu da bir duygumudur yoksa hemen hergün konuştugumuz için bir alışkanlık mıdır ?????? kafam çok karışık ufffffffff ....:sinifsinif: birde şöyle bişey var aklımda , saçmaladığımızı ve bir daha konuşmamamız gerektiğini söyleyip adresini silip bitirsem mi , o da daha fazla umutlanmadannnn ne yapsammmmmmmmm lütefenn görüşlerinizi yazarsanzı çok sevinirim

bence de sil adresini ve görüşme.yaşın ufak sanırım, kaç yaşındasın.temmuzda ki ne sınavın varsa ona yönel.

Sınav ve görüşmemek ne alaka anlamadım?
internette görüşmeyle aşk mı olurya...sen bence hayatındaki sevgi boşluğunu onla yazışarak yapıyosun.. herhalde? canım

çok mu seviyomuş:roflol::roflol:hemde tanımadan etmeden hiç birşey paylaşmadan ve hatta görüşmeden :roflol:
yalana gel yalana :sinifsinif:

Sınav ve görüşmemek ne alaka anlamadım?
internette görüşmeyle aşk mı olurya...sen bence hayatındaki sevgi boşluğunu onla yazışarak yapıyosun.. herhalde? canım

sınava çalışmam gerektiğini ve o zamana kadar görüşemeyeceğimizi söyledim evet olmazz bencede , ama bendeki bu hissi anlayamadımm, hem diyorum olmazz artık daha konuşmak istemediğimi söyleyip bitiricem, ama bir de bakıyorum o kararımı unutmuşumm :olmaz:

neden seni çok sevmiş
facebooktaki profilini mi çok sevmiş?
sana talep yolluyorsa ve görüşmek istiyorsa,demekki her beğendiği kıza talep yollayıp muhabbet ediyor anlamına gelir.
ne yapman gerektiğini biliyorsun.:1closedeyes:

bu zamanda kimseye güvenilmez çoğu kişiler çıkar beraberliği istiyor çok akıllı ol hisler üniversite mezunu ilkokul farketmiyor insanı yanıltabiliyor aklını kullan zaten konuşmalarından birazda olsa tanımışsındır iyi niyetlimi kötü niyetlimi aman dikkatli ol önce kendi kendini koru sonra ailenlede paylaş yani annenle herşeyini anlayışlı biriyse seni dinleyip anlaması güzel olur çünkü anneler çocuklarının iyiliğini isterler aman dikkatli ol allah korusun tüm kötülüklerden hayatın daha başındasın kötülüklerini görmedin inşallahta görmezsin

Internetten adam çıkmaz tek diyeceğim bu sil vaktini boşuna harcama biliyorum zor olur ama en doğrusu bana göre silmendir

neden seni çok sevmiş
facebooktaki profilini mi çok sevmiş?
sana talep yolluyorsa ve görüşmek istiyorsa,demekki her beğendiği kıza talep yollayıp muhabbet ediyor anlamına gelir.
ne yapman gerektiğini biliyorsun.:1closedeyes:

yok facebookta değil beni gerçekte görmüş ve iyi birisine benzediğimi çok iyi aile terbiyesi almış biri olduğumu düşünüyomuş, o yüzden öyle söylemiş bende çok sordum bu soruyu , sen hemşerisin diye her önüne gelene arkadaşlık gönderiyorsundur diye, ama diyorki seni gördüm ve az çok anlaşılıyor nasıl birisi olduğunn ,,,,,,,,, offf yaaa napıcam ben şimdi ????:Saruboceq:

bu zamanda kimseye güvenilmez çoğu kişiler çıkar beraberliği istiyor çok akıllı ol hisler üniversite mezunu ilkokul farketmiyor insanı yanıltabiliyor aklını kullan zaten konuşmalarından birazda olsa tanımışsındır iyi niyetlimi kötü niyetlimi aman dikkatli ol önce kendi kendini koru sonra ailenlede paylaş yani annenle herşeyini anlayışlı biriyse seni dinleyip anlaması güzel olur çünkü anneler çocuklarının iyiliğini isterler aman dikkatli ol allah korusun tüm kötülüklerden hayatın daha başındasın kötülüklerini görmedin inşallahta görmezsin

çokkkk haklısınızz , tşk ediyorum güzel yorumunuz içinn ,,,, zaten bugün msj gönderip bitiricemm :sm_confused:

Back