- Konu Sahibi lovelygirls
konuya uygun bir yer bulamadım eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayınn ,,, ama çok yardımaa ihtiyacım varrrr . bundan 8-9 ay önce faceden birisiyle tanıştımm ,daha dogrusu arkadaşlık göndermişti bende ekledim . daha sonra aynı şehirde oldugumuzu öğrendim ,, konuşmalar filan en başta 2-3. konuşmada bir görüşelim beni beğenmezsen söz seni rahatsız etmem filan dedi , bende şüphelendim , ama dalgasına konuştugum için pek de umursamadımm .. sonra resmimi filan da görünce beni çarşıda gördüğünü söyledi , bende onu görüyorum bazenn , ama hiç konuşmadıkk , neyse bu zamana gelene kadarda beni çok sevdiğini söylüyo , ama sorun şu ki ben böyle birisine güvenemiyorum, ne kadar samimi bilemiyorumm ,bu zamana kadar da kimseyle o şekilde arkadaşlıgım olmadı,, dün konuştuğumuzda da sınava hazırlanacağımı bu yüzden temmuza kadar konuşamayacağımızı söyledim ,, ama biliyorumki bunu tutamıycamm , bilmiyorum sizce bu da bir duygumudur yoksa hemen hergün konuştugumuz için bir alışkanlık mıdır ?????? kafam çok karışık ufffffffff ....:sinifsinif: birde şöyle bişey var aklımda , saçmaladığımızı ve bir daha konuşmamamız gerektiğini söyleyip adresini silip bitirsem mi , o da daha fazla umutlanmadannnn ne yapsammmmmmmmm lütefenn görüşlerinizi yazarsanzı çok sevinirim