• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı bana krem önerir misiniz?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
merhabalar benim göz altlarım kış aylarında çok kurur kirpiklerin altındaki deri kuruluktan kepeklenmiş gibi görünür, ben nemlendirmek için yüzümde kullandığım nemlendiriciyi sürüyordum o zaman o kuruluk geçiyor ama bu seferde o bölge hassas olduğu için minik minik yağ bezeleri çıktı. sadece göz altımı nemlendirmek için yağ bezesi yapmıycak yoğunlukta bir göz kremi tavsiye edebilir misiniz bu arada 22 yaşındayım.

Konu güncel.
Su bazlı ve yaşı genç olanlar için yoğun nemlendirici, kırışıklıkları gidermeye yarayan ve engelleyen bir krem tavsiyesi istiyorum :rolleyes:

merhabalar benim göz altlarım kış aylarında çok kurur kirpiklerin altındaki deri kuruluktan kepeklenmiş gibi görünür, ben nemlendirmek için yüzümde kullandığım nemlendiriciyi sürüyordum o zaman o kuruluk geçiyor ama bu seferde o bölge hassas olduğu için minik minik yağ bezeleri çıktı. sadece göz altımı nemlendirmek için yağ bezesi yapmıycak yoğunlukta bir göz kremi tavsiye edebilir misiniz bu arada 22 yaşındayım.

aynı şeyi bende merak ediyorum . yaşşım henüz 25 sadce göz çevremi nemlendirmek istiyorum. öyle kırışıklık anti ageing falan değil. sadece basit ve etkili nemlendirici. avenin vardı Avene Tolerance Extreme Creme ama bilemedim kullanan var mı?

Back
X